Smoothie Maker - máte někdo?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hlaváčci píše:
Viděla jsem ho i na Aukru, kde vyjde do tisícovky i s poštou. Já ale nemám nějak odvahu to koupit…verusle píše:Hlaváčci píše:tak mixér stále nemám
Jééé děkujuAž teda všechno vyzkoušíš, tak prosím písni, ať už se konečně nějak rozhodnu
![]()
Mixér mám sice vybraný, ale pořád váhám…
verusle píše:Hlaváčci píše:není
super, děkuju. A odkud jsi ho objednávala, jesli to není tajné
verusle píše:
mám ho objednaný tak pak dám echoz mimibazaru:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
byl tam ještě levněší- prodejce mi psal, že je z Německa tak je to za jiné cenyměla jsem ho obejdnaný z toho MMB ale už 2× mi prodejce napsal, že ho doddavatel naskladní za týden, tak sem si požádala o vrácení peněz- snad přijdou…:-( tu slevu na slevách jsem prošvihla.. ach jo
už sem ho taky našla tak to prubnu.. a pak teda konečně dám vědět, třeba i „kolik“ bude překvapen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verusle píše:Hlaváčci píše:už sem ho taky našla tak to prubnu.. a pak teda konečně dám vědět, třeba i „kolik“ bude překvapen
Viděla jsem ho i na Aukru, kde vyjde do tisícovky i s poštou. Já ale nemám nějak odvahu to koupit…verusle píše:Hlaváčci píše:tak mixér stále nemám
Jééé děkujuAž teda všechno vyzkoušíš, tak prosím písni, ať už se konečně nějak rozhodnu
![]()
verusle píše:
byl tam ještě levněší- prodejce mi psal, že je z Německa tak je to za jiné cenyměla jsem ho obejdnaný z toho MMB ale už 2× mi prodejce napsal, že ho doddavatel naskladní za týden, tak sem si požádala o vrácení peněz- snad přijdou…:-( tu slevu na slevách jsem prošvihla.. ach jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlaváčci píše:
Jasně, bude valit vočiskaTak čekááám…
verusle píše:Hlaváčci píše:už sem ho taky našla tak to prubnu.. a pak teda konečně dám vědět, třeba i „kolik“ bude překvapen
![]()
verusle píše:
Ahojda, tak už ho máme doma, zatím jsme si jen mixovali pomeranče a dělali koktejl z banánu (banán a mlíko) a spokojenost, hlavně je to hend umyté, takže pohoda. Rozmixovalo se to dobře, ale musí se to tam chvilku nechat ne jako v reklamě 10 vteřin- to v tom pak byly kousky.Ale jinak můžu říct že super
až vyzkoušíme něco dalšího tak dám vědět, zajímá mě ještě ta zmrzka.
papa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verusle píše:Ahojda, tak už ho máme doma, zatím jsme si jen mixovali pomeranče a dělali koktejl z banánu (banán a mlíko) a spokojenost, hlavně je to hend umyté, takže pohoda. Rozmixovalo se to dobře, ale musí se to tam chvilku nechat ne jako v reklamě 10 vteřin- to v tom pak byly kousky.Ale jinak můžu říct že superHlaváčci píše:
Jasně, bude valit vočiskaTak čekááám…
verusle píše: [citaceuž sem ho taky našla tak to prubnu.. a pak teda konečně dám vědět, třeba i „kolik“ bude překvapen
Hlaváčci píše:
![]()
verusle píše:
papa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak na to pozor! Ja ho koupila pres aukro za 950,– kc vcetne dopravy. Cekala jsem na to asi dva mesice, vcera mi prisel na dobirku a bez uctu, bez zarucaku a s anglickym manualem. To by vsechno slo, kdyby fungoval… Ted mi zbydou oci pro plac, tak ze pozor na to, kde a od koho kupujete! Prodavajici na aukru mel same dobre recenze
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, chtěla bych se taky podělit o svojí zkušenost. Taky mě Smoothie okouzlil, tak jsem si ho koupila. Musím přiznat, že jsem byla zklamaná, čekala jsem od toho víc. Navíc jsem tomu moc nevěřila, celé se to klepalo, jakoby to chtělo za pochodu ulítnout. Prostě jsem ho radši prodala. Místo něj jsem si koupila elektrický sekáček na potraviny za 400 Kč. Byla jsem moc překvapená. Tento robot umí úplně to samé a ještě něco víc. Navíc mám nádobu s větším objemem a můžu do něj dát jak ledové, tak vařící potraviny. Prostě už na tyhle reklamy nekoukám, jsou to předražené šmejdy ![]()
- Citovat
- Upravit
dobry den
mohla bych se zeptat jak se dela zmrzlina na smoothie maker ![]()
- Citovat
- Upravit
Zdravim, muzu se zeptat jaky jsi to poridila, ten sekacek na potraviny?
- Citovat
- Upravit
doporučení
Vlastním smoothie maker teprve 15 dnů, ale nemá chybu. Po těžké operaci musím konzumovat jen kašovitou stravu (kojeneckou) vše co se dá mixovat. Odšťavňovač jsem vyhodil (čištění) MAKER je super - doporučuji! ![]()
- Citovat
- Upravit
Recenze
Zdravím,
zakoupili jsme tento produkt na netu za výhodnou cenu. Používali jsme ho denně asi půl roku.Pak se z něho občas objevil proužek dýmu a zápachu. Asi po týdnu přestal fungovat. Nedalo mi to a ze zvědavosti jsem se pokusil o opravu. Přístroj nemá žádný štítek výrobce, žádný původ, rok výroby…atd.
Prostě dokonalá čínská kopie. Zjistil jsem, že je neopravitelný, vše je zalito v plastu a jakýkoliv pokus o opravu skončí destrukcí. Doporučuji zakoupit orginál a né tuto levnou repliku.
Honza
- Citovat
- Upravit
Recenze
Zdravím,
zakoupili jsme tento produkt na netu za výhodnou cenu. Používali jsme ho denně asi půl roku.Pak se z něho občas objevil proužek dýmu a zápachu. Asi po týdnu přestal fungovat. Nedalo mi to a ze zvědavosti jsem se pokusil o opravu. Přístroj nemá žádný štítek výrobce, žádný původ, rok výroby…atd.
Prostě dokonalá čínská kopie. Zjistil jsem, že je neopravitelný, vše je zalito v plastu a jakýkoliv pokus o opravu skončí destrukcí. Doporučuji zakoupit orginál a né tuto levnou repliku.
Honza
- Citovat
- Upravit
Ahoj všicni, zvládne rozmixovat i mrkev a další podobně tvrdé druhy zeleniny nebo je určený čistě na ovoce?
Díky za odpovědi.
- Citovat
- Upravit
Šmejd
Nekupovat je šmejd roku. Je to lživá reklama a vyhozený peníze.
- Citovat
- Upravit
@seniorhados píše:
Nekupovat je šmejd roku. Je to lživá reklama a vyhozený peníze.
souhlasím ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den chci se zeptat zrovna dnes nám to přišlo a nefunguje to jakto?? Děkuji za odpověď ![]()
- Citovat
- Upravit