Smoothie Maker - máte někdo?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja ho mam od Vanoc a jsem spokojena… kdo ho nema tak nemuze rikat ze to je smejd… :-p
pro malou presnidavky z jablicek/hrusek taky vyborny…
klasicky robot vam to takhle nerozdrti…
kika123:zmrzlinka je vytecna (smetana, mrazeny ovoce, cukr)
Msulecka: ze zacatku je to o trpelivosti ale po chvilce se to naucite… musi to bejt poradne zavrene ty nadobky tak si s tim pohrajte ![]()
Mary.btw: ano je to i na tvrde ovoce/zeleninu.. i led to krasne rozdrti - do koktejlu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemam na to nervy koupila jsem si to tedka nedavno bylo to v akci a pořád jen nějaké problemy jak to čistite?.. Bud mi tam nejde do toho zasunout kelimek a nebo když už ho zasunu nejde vytahnout momentalně jsem v tom dělala napoj a nejde oddělat kelimek tak to tu leží jelikož na to nemám nervy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vyhozene penize
Vyzkousel jsem Smoothie Maker a nechtel bych ho. Neni nad poradny mixer se silnym motorem. Sice se neumyva tak dobre jako Sm. Maker v reklame, ale kvalita a robustnost je pro me prioritou. 800 W vykonu zadny Sm. Maker neporebije.
http://mixery.heureka.cz/…096/recenze/
- Citovat
- Upravit
Čauky nevíte někdo recept na čokoládovou pěnu!! Dík za odpověď!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dotaz
Nezůstali vám aspoň nádobky, já šikula jsem utrhla pacičky, které tam jsou, takže přístroj nemohu používat, odkoupila bych tu prostřední nádobku, děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také ho mám, a stále v něm dělám, jen bývám vzteklá, že nefunguje, ale on funguje, jen když je špatně zasunutá nádobka, nebo ty nože, tak nefunguje - a to jsou bezpečnostní prvky, díky kterým se nezpustí. Já jsem s ním velmi spokojená, ale nemám ho z televize ale z globusu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
předchůdce smoothie makeru
Ahoj holky, taky hledám Smoothie Maker, ale v tom starším vydání, z reklamy v teleshoopinku která se vysílala před několika lety. Ten se mě líbil! Ale ten novej co prodávají už jaksi dizajnově nevypadá tak lákavě. V bazarech, na aukru a v tv shopech je podobných výrobků plno, ale moc tomu nevěřím..Raději dám přednost originálu a připlatím si, teda pokud takový originál vůbec existuje
Nevíte prosím kde tento výrobek mohu sehnat ve starším vydání, než ho dizajnově změnili? To co je aktuálně na trhu se mě nelíbí, předchůdce byl hezčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždy se mě líbila tato originální reklama, ani nevím proč
http://www.youtube.com/watch?…
Faktem je ale že mě ten originál připádá hezčí, než to co prodávají ted s těma rovnýma nohama - tyčkama. Ale opravdu nevím zda at starší nebo mladší předchůdce fungují stejně? Nebo je v nich rozdíl? Poradte prosím, děkuji, Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja mam doma asi ten novější a teda jak jsme byla z něj nadšena tak už mi tu jen leží a nic v něm nedělam.. Teda zatím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A funguje tak zázračně jako z té reklamy?? Těžko říct zda je lepší koupit napodobeninu za 300Kč, nebo originál ve Ws Internacional za 1800.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mixer123 píše:
Vyzkousel jsem Smoothie Maker a nechtel bych ho. Neni nad poradny mixer se silnym motorem. Sice se neumyva tak dobre jako Sm. Maker v reklame, ale kvalita a robustnost je pro me prioritou. 800 W vykonu zadny Sm. Maker neporebije.
http://mixery.heureka.cz/…096/recenze/
A rozmixuje tento mixer Philips i mrkvičku a tvrdší ovoce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hlaváčci píše:
na tento výrobek jsem přečetla hodně diskusí a recenzí a výsledek? Jedni jsou s ním maximálně spokojení a druzí mu nemůžou přijít na jméno. Já bych ho i přesto chtěla vyzkoušet.
Zajímalo by mě, vy co ho máte a jste spokojeni, kde jste ho koupili. Z těch recenzí mi to připadá, jako by jich na trhu bylo více - jedny šmejdy a druhé super
samozřejmě, že budu ráda i za negativní názory, když je doplníte o prodejce. Moc děkuji
mě by zajímalo, jestli to není nadbytecnej výrobek-mixovat banány, jahody, meloun, jogurt apod. měkky věci mohu i v tyčovym mixeru-ten co mu někdo přezdiva noha. pochybuju ale, ze by mixnul mrkev, to je asi na odstavnovac.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem spokojená mám Smoothie Maker, ale né z televize tv products, ale koupila jsem ho v globusu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme meli ten z tv products a za rok mu vyhorel motor a to jsme ho zas tak casto nepouzivali…bohuzel jsme nenasli paragon tak jsme se i z duvodu lenosti na reklamaci vykaslali a radej mixujem tycovym mixerem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa píše:
mě by zajímalo, jestli to není nadbytecnej výrobek-mixovat banány, jahody, meloun, jogurt apod. měkky věci mohu i v tyčovym mixeru-ten co mu někdo přezdiva noha. pochybuju ale, ze by mixnul mrkev, to je asi na odstavnovac.
Mě bere mrkev i tyčový mixér. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit