Smoothie Maker - máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
677
9.4.13 23:30

Ja ho mam od Vanoc a jsem spokojena… kdo ho nema tak nemuze rikat ze to je smejd… :-p
pro malou presnidavky z jablicek/hrusek taky vyborny… :) klasicky robot vam to takhle nerozdrti…

kika123:zmrzlinka je vytecna (smetana, mrazeny ovoce, cukr)

Msulecka: ze zacatku je to o trpelivosti ale po chvilce se to naucite… musi to bejt poradne zavrene ty nadobky tak si s tim pohrajte :)

Mary.btw: ano je to i na tvrde ovoce/zeleninu.. i led to krasne rozdrti - do koktejlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
3.10.13 10:21

Nemam na to nervy koupila jsem si to tedka nedavno bylo to v akci a pořád jen nějaké problemy jak to čistite?.. Bud mi tam nejde do toho zasunout kelimek a nebo když už ho zasunu nejde vytahnout momentalně jsem v tom dělala napoj a nejde oddělat kelimek tak to tu leží jelikož na to nemám nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mixer123
29.10.13 05:51

vyhozene penize

Vyzkousel jsem Smoothie Maker a nechtel bych ho. Neni nad poradny mixer se silnym motorem. Sice se neumyva tak dobre jako Sm. Maker v reklame, ale kvalita a robustnost je pro me prioritou. 800 W vykonu zadny Sm. Maker neporebije.
 http://mixery.heureka.cz/…096/recenze/

• Citovat
  • Upravit
1
2.1.14 13:39

Čauky nevíte někdo recept na čokoládovou pěnu!! Dík za odpověď!!! :think: :think: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.14 19:09

dotaz

Nezůstali vám aspoň nádobky, já šikula jsem utrhla pacičky, které tam jsou, takže přístroj nemohu používat, odkoupila bych tu prostřední nádobku, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
30.5.14 19:15

Také ho mám, a stále v něm dělám, jen bývám vzteklá, že nefunguje, ale on funguje, jen když je špatně zasunutá nádobka, nebo ty nože, tak nefunguje - a to jsou bezpečnostní prvky, díky kterým se nezpustí. Já jsem s ním velmi spokojená, ale nemám ho z televize ale z globusu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.5.14 11:40

předchůdce smoothie makeru

Ahoj holky, taky hledám Smoothie Maker, ale v tom starším vydání, z reklamy v teleshoopinku která se vysílala před několika lety. Ten se mě líbil! Ale ten novej co prodávají už jaksi dizajnově nevypadá tak lákavě. V bazarech, na aukru a v tv shopech je podobných výrobků plno, ale moc tomu nevěřím..Raději dám přednost originálu a připlatím si, teda pokud takový originál vůbec existuje :D Nevíte prosím kde tento výrobek mohu sehnat ve starším vydání, než ho dizajnově změnili? To co je aktuálně na trhu se mě nelíbí, předchůdce byl hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.5.14 11:58

Vždy se mě líbila tato originální reklama, ani nevím proč

http://www.youtube.com/watch?…

Faktem je ale že mě ten originál připádá hezčí, než to co prodávají ted s těma rovnýma nohama - tyčkama. Ale opravdu nevím zda at starší nebo mladší předchůdce fungují stejně? Nebo je v nich rozdíl? Poradte prosím, děkuji, Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
31.5.14 12:43

No ja mam doma asi ten novější a teda jak jsme byla z něj nadšena tak už mi tu jen leží a nic v něm nedělam.. Teda zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.5.14 12:47

A funguje tak zázračně jako z té reklamy?? Těžko říct zda je lepší koupit napodobeninu za 300Kč, nebo originál ve Ws Internacional za 1800.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.5.14 12:53
@mixer123 píše:
Vyzkousel jsem Smoothie Maker a nechtel bych ho. Neni nad poradny mixer se silnym motorem. Sice se neumyva tak dobre jako Sm. Maker v reklame, ale kvalita a robustnost je pro me prioritou. 800 W vykonu zadny Sm. Maker neporebije.
http://mixery.heureka.cz/…096/recenze/

A rozmixuje tento mixer Philips i mrkvičku a tvrdší ovoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
20.8.14 19:06
@Hlaváčci píše:
na tento výrobek jsem přečetla hodně diskusí a recenzí a výsledek? Jedni jsou s ním maximálně spokojení a druzí mu nemůžou přijít na jméno. Já bych ho i přesto chtěla vyzkoušet. :P
Zajímalo by mě, vy co ho máte a jste spokojeni, kde jste ho koupili. Z těch recenzí mi to připadá, jako by jich na trhu bylo více - jedny šmejdy a druhé super :think:
samozřejmě, že budu ráda i za negativní názory, když je doplníte o prodejce. Moc děkuji :hug:

mě by zajímalo, jestli to není nadbytecnej výrobek-mixovat banány, jahody, meloun, jogurt apod. měkky věci mohu i v tyčovym mixeru-ten co mu někdo přezdiva noha. pochybuju ale, ze by mixnul mrkev, to je asi na odstavnovac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
20.8.14 19:11

Já jsem spokojená mám Smoothie Maker, ale né z televize tv products, ale koupila jsem ho v globusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
20.8.14 20:40

My jsme meli ten z tv products a za rok mu vyhorel motor a to jsme ho zas tak casto nepouzivali…bohuzel jsme nenasli paragon tak jsme se i z duvodu lenosti na reklamaci vykaslali a radej mixujem tycovym mixerem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
20.8.14 21:07
@tasa píše:
mě by zajímalo, jestli to není nadbytecnej výrobek-mixovat banány, jahody, meloun, jogurt apod. měkky věci mohu i v tyčovym mixeru-ten co mu někdo přezdiva noha. pochybuju ale, ze by mixnul mrkev, to je asi na odstavnovac.

Mě bere mrkev i tyčový mixér. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1