Beata nebo Lea?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
HolubSima
9.11.23 15:04

Beata nebo Lea?

Ahoj všichni, jaké jméno se Vám líbí více?

Příspěvek upraven 09.11.23 v 19:42

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6021
9.11.23 15:16

Vyber to, co se ti libi vic, a ne to, co je prakticke z pohledu cetnosti oslav.

Oslavovat jmeno v kalendari je jenom divna lokalni uchylka… ja bych to nejradeji zrusila, kdo si to ma vsechno pamatovat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
9.11.23 15:19
@HolubSima píše:
Ahoj všichni, jaké jméno se Vám líbí více? Příjmení bude Holubová. Narozena cca 22.4.24. Lea má svátek o měsíc dřív a Beata v říjnu. Syna máme taky v dubnu narozeného a má svátek 2.11. Proto se mi líbí asi víc Beata. Aby neměla svátek moc blízko a zároveň aby jsme nemuseli dělat každý měsíc oslavu. Co na to vy? Nebo nějaké jiné? Hlavně ne Elišku a Emu, prosím. ❤️ Moc děkuji za Vaše názory.

Z těch dvou se mi víc líbí Lea. Dle svátků bych se neřídila, jen líbivostí, my svátky neslavíme vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.11.23 15:19

Za sebe hlasuji pro Beatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14648
9.11.23 15:35

Leu jsem chtela dat dceri, ale neprosla u manzela. Ale musi rict, ze by k ni sedelo. Dcera je silna jako lvice.

Nekdo ma u tohoto jmena probem s tim, ze nema moc variant, zdrobnelin. Beata je na tom v tomto ohledu malicko lepe. Ale mne osobne se moc nelibi.

Příspěvek upraven 09.11.23 v 15:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
9.11.23 15:36
@HolubSima píše:
Ahoj všichni, jaké jméno se Vám líbí více? Příjmení bude Holubová. Narozena cca 22.4.24. Lea má svátek o měsíc dřív a Beata v říjnu. Syna máme taky v dubnu narozeného a má svátek 2.11. Proto se mi líbí asi víc Beata. Aby neměla svátek moc blízko a zároveň aby jsme nemuseli dělat každý měsíc oslavu. Co na to vy? Nebo nějaké jiné? Hlavně ne Elišku a Emu, prosím. ❤️ Moc děkuji za Vaše názory.Příspěvek upraven 09.11.23 v 15:22

Syn má svátek na památku zesnulých? Za mě Lea nebo Leona. Beata se mi nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
Sandra.B1
9.11.23 15:37

Lea :srdce:

• Citovat
  • Upravit
8616
9.11.23 15:38

Beata, jedno z mých oblíbených jmen. Lea se mi nelíbí, navíc mám vždy pocit, že to špatně vyslovim, špatně slyším, je to takové zvláštní. Svátek bych neřešila, máme v rodině několik lidí s narozeninami, svátkem a vánocemi krátce po sobě a nikdo z toho žádnou újmu nemá. Jméno dáváme dle vkusu, ne dle data svátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
9.11.23 15:40

Beata, protože Lea se mi vůbec nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
34473
9.11.23 16:02

Víc se mi líbí Lea, ale k příjmení se hodí Beata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.11.23 16:09
@HolubSima píše:
Ahoj všichni, jaké jméno se Vám líbí více? Příjmení bude Holubová. Narozena cca 22.4.24. Lea má svátek o měsíc dřív a Beata v říjnu. Syna máme taky v dubnu narozeného a má svátek 2.11. Proto se mi líbí asi víc Beata. Aby neměla svátek moc blízko a zároveň aby jsme nemuseli dělat každý měsíc oslavu. Co na to vy? Nebo nějaké jiné? Hlavně ne Elišku a Emu, prosím. ❤️ Moc děkuji za Vaše názory.

Máme doma Beu a všem se nám to líbí. Taky jsem řešila, aby nebyl svátek moc blízko narozenin a nakonec se vyklubala o 6 týdnů dřív a vše slaví v jednom týdnu :lol: Beatu spojíte se svátkem syna a dostanou dárky oba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
9.11.23 16:10

K příjmení se mi víc líbí Beata. Ještě by se mi hodilo Nela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148138
9.11.23 16:22
@Klopotkova píše:
Syn má svátek na památku zesnulých? Za mě Lea nebo Leona. Beata se mi nelíbí.

Asi se jmenuje Tobiáš.
Jinak bych navrhla Moniku, ale to už se dneska skoro nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
9.11.23 16:39

Beata ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.23 16:45

Já nemám na Beatách ráda, že se jim říká Betyno. My máme Leu, ta zas nemá moc zdrobnělin. Ještě je forma Lia, těch znám o několik víc, skloňuje se lépe.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence