Beba 1 HA a její náhrada

91
15.5.11 17:26

beba 1ha poraďte

Ahojda. Zjistila jsem že mi dochází um. A jelikož si ho u nás ve městě musím objednávat,tak jsem nucena na ty dva dny (než příjde) koupit jiné mléko. Chtěla bych stejnou značku, ale nevím zda je lepší nahradit tu bebu ha co používáme bebou normál nebo bebou ar? Poradíte prosím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bin
465
15.5.11 17:49
jaanniik píše:
Ahojda. Zjistila jsem že mi dochází um. A jelikož si ho u nás ve městě musím objednávat,tak jsem nucena na ty dva dny (než příjde) koupit jiné mléko. Chtěla bych stejnou značku, ale nevím zda je lepší nahradit tu bebu ha co používáme bebou normál nebo bebou ar? Poradíte prosím??

doktorka mi říkala, že jakmile jednou dám nehypoalergenní mlíko, tak už nemá smysl hypoalergenní dávat…tak já bych třeba radši koupila jinou značku, ale HA…naše holky taky pijou bebu a docela jim vyhovuje i HIPP a ten dělá taky HA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.5.11 18:11

a ono to ar není ha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
15.5.11 18:34

AR máš pro blinkající děti.. My přešli z HA na normal Bebu PRO, bez problému. Vy máte problém že máte HA? Jestli ne, myslím, že klidně můžete na obyč Bebu přejít a už na ní zůstat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.5.11 18:40

a v kolikati měsících jste přešli na normál? My máme teprv 4měsíce. Až budu začínat s bebou 2, tak bych chtěla už dávat normál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
15.5.11 18:42
jaanniik píše:
a v kolikati měsících jste přešli na normál? My máme teprv 4měsíce. Až budu začínat s bebou 2, tak bych chtěla už dávat normál

V necelých 5ti měsících… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
15.5.11 18:47

prý se HA doporučuje aspoň do půl roka…ale čím dýl tím líp, pokud je třeba v rodině problém…jako my s manželem jsme oba alergici astmatici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.5.11 18:48

a můžu se zeptatproč jste přešli na bebu normál??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
15.5.11 18:52

Protože nám nic není, v rodině žádný alergik, malý taky zatím na nic netrpí, tak nebyl důvod na ní dál zůstávat.. :nevim: :nevim: Tím Ti neříkám, ať na to přejdeš, jen říkám svůj názor.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.5.11 18:56

ne však v pohodě. Já na to taky chtěla přejít,jen ne tak brzy. Ale když mi nic jiného nezbývá,tak asi koupím tu normál a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.5.11 18:57

a jaká se ti chuťově zdá? Sladší a lepší jak ha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.5.11 19:00

teď jsem se dočetla,že beba ar je taky HA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
15.5.11 19:06

Ahoj, my máme Bebu sensitive malá měla hrozné problémy s jakýmkoliv Nutrilonem. Bebu sensitive budeme dávat měsíc pak přejdeme na Bebu HA premium páč od konce 4.tého měsíce žačnou příkrmy (malá už není kojena). A HA je dobrá dávat nikdy nevíš zda mimi bude nebo ne alergické na cokoliv a hlavně je HA šetrnější než klasika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.5.11 19:11

tak mám na ty dva dny koupit jiné um které ja ha nebo bebu normál a :nevim: pak opět navázat na ha?????? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
15.5.11 19:27

já bych radši koupila jiný mlíko HA, protože pak to údajně nemá už smysl…tak mi to řekla doktorka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová