Mléko Babylove

59
13.5.11 22:32

mléko babylove

Hrudkuje mléko babylove nebo nehrudkuje?jaké máte zkušenosti s tímto mlékem maminky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
149
13.5.11 22:36

Nehrudkuje. :-) A máme s ním dobrou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
13.5.11 22:39

zadne ale kupujeme ted kasi bananovou a jogurtovou a chutna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.5.11 22:42

tak děkuju za reakci,hodně maminek totiž psalo v podobných diskuzích že babylove hrudkuje.já se ho chystám koupit svému synkovi jen co dobereme zásoby sunaru a to mu bude v té době téměř ukončený 4 měsíc.zajímalo by mě jak babylove chutná atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
13.5.11 22:43

používáme babylove od ukonč.2.měsíce a v pohodě,nehrudkuje,malé chutná,je za dorbou cenu a je i BIO,takže my jsme fakt max spokojené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.5.11 22:45
adeeelia píše:
používáme babylove od ukonč.2.měsíce a v pohodě,nehrudkuje,malé chutná,je za dorbou cenu a je i BIO,takže my jsme fakt max spokojené :palec:

a jak chutná je sladší než sunar nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.5.11 22:45

My jsme vyzkoušeli několik mlíček a mně vyhovuje tedy nejvíc. Beba dělá hrudky, Sunar mi zase přijde že strašně pění a Nutrilon mi zase smrděl. :lol: Prostě zatím nejlíp mi z toho vyšel Babylove a navíc když porovnáš cenu, tak je to taky příjemné. Ale vyzkoušej, uvidíš, každému vyhovuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.5.11 22:46
karkulina píše:
Nehrudkuje. :-) A máme s ním dobrou zkušenost.

tak děkuju za reakci,hodně maminek totiž psalo v podobných diskuzích že babylove hrudkuje.já se ho chystám koupit svému synkovi jen co dobereme zásoby sunaru a to mu bude v té době téměř ukončený 4 měsíc.zajímalo by mě jak babylove chutná atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.5.11 22:49
karkulina píše:
My jsme vyzkoušeli několik mlíček a mně vyhovuje tedy nejvíc. Beba dělá hrudky, Sunar mi zase přijde že strašně pění a Nutrilon mi zase smrděl. :lol: Prostě zatím nejlíp mi z toho vyšel Babylove a navíc když porovnáš cenu, tak je to taky příjemné. Ale vyzkoušej, uvidíš, každému vyhovuje něco jiného.

to jsem ráda že se tady můžu o tom pobavit a poradit.ten sunar mi začal malý ublinkávat a pořád ho bolí bříško tak už se opravddu těším až babylove koupím.kdybych neměla na měsíc dopředu udělanou zásobu tak ho koupím hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.5.11 22:50
Monjie píše:
zadne ale kupujeme ted kasi bananovou a jogurtovou a chutna

no na ty kašičky jsem se taky dívala.papáte je na lžičku nebo z lahvičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
13.5.11 22:52
Sweetinka píše:
Monjie píše:
zadne ale kupujeme ted kasi bananovou a jogurtovou a chutna
no na ty kašičky jsem se taky dívala.papáte je na lžičku nebo z lahvičky?

my mame mleko nutrilon po roce kupuju uz jakou koliv kasi nominal, obcas nejakou s UM, nene papame lzickou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.5.11 22:56

No my taky zkusily babylove mlíčko, ale nám hrudkovalo a není vůbec chutný:-( :-(Moje osobní zkušenost a jsem pro Sunar!! Nejchutnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.5.11 22:59
Kristyna+Daník píše:
No my taky zkusily babylove mlíčko, ale nám hrudkovalo a není vůbec chutný:-( :-(Moje osobní zkušenost a jsem pro Sunar!! Nejchutnější :-)

Říkám, je třeba to vyzkoušet. :-) Každému vyhovuje něco jiného. Sunar mi taky voněl nejlépe, to je fakt, ale hrozně mě štvalo, že když s tím člověk trochu zaklepal, tak se udělalo půl lahve pěny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.5.11 23:02
Kristyna+Daník píše:
No my taky zkusily babylove mlíčko, ale nám hrudkovalo a není vůbec chutný:-( :-(Moje osobní zkušenost a jsem pro Sunar!! Nejchutnější :-)

no mě právě příjde divný že některé maminky si chválí a jiné ne jak může někomu hrudkovat a někomu ne?já to moc nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.11 23:02

Zatim mame Nutrilon Ha. Ale myslim, ze do pul roku by to melo stacit. Takze od pul roku bych chtela koupit obyc mlicko. A uvazuju nad tim Babylove :-) Asi tedy taky vyzkousim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová