Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Babydream mají 600 g v akci za 89,90 Kč ale jen to pokračovací od 6 m. A neví někdo co stojí to od narození? Prý 800 g za 129,–!?!? To by bylo opravdu hoodně levné, Sunar Nutradefense je v takovém balení k sehnání nejlevněji za 249,– Kč!!! Otázka je, jestli se kvalita dá srovnávat, ale všichni tu píšete samou chválu ![]()
adeeelia píše:
teď je na babydream akce za 89,–…tak přemýšlím,jestli by to malé něco udělala,kdybych teď koupila babydream a pak zase třeba babylove?někde jsem tu četla,že jsou ty mlíčka totožnáuž je jí půl roku,takže by to mohla strávit v pohodě..
Nám se míchání mezi Sunarama neosvědčilo, tak nevím… ![]()
jedničkové je taky 600g a stojí 129,–,na to se akce nevztahují,my máme teď čerstvě dvojku,tak bych ráda slev využila…jasně,ale sunar je uplně jiné mlíko,u babylove a babydream jsem tu někde četla,že jsou ta mlíka téměř stejná… ![]()
a my jsme právě ze sunaru přešly na babylove,po sunaru byla totálně zacpaná ![]()
thejannies píše:
Babydream mají 600 g v akci za 89,90 Kč ale jen to pokračovací od 6 m. A neví někdo co stojí to od narození? Prý 800 g za 129,–!?!? To by bylo opravdu hoodně levné, Sunar Nutradefense je v takovém balení k sehnání nejlevněji za 249,– Kč!!! Otázka je, jestli se kvalita dá srovnávat, ale všichni tu píšete samou chválu
Právě že si ho dost chválí,tak ho chci zkusit.Já tedy ještě kojim,ale malá už o prso ztrácí zájem tak chci zkusit koupit tohle mlíčko.
myslím,že to rozhodně není kvalita na úkor ceny..
navíc si stačí přečít složení sunaru a babylove,téměř se neliší ![]()
adeeelia píše:
jedničkové je taky 600g a stojí 129,–,na to se akce nevztahují,my máme teď čerstvě dvojku,tak bych ráda slev využila…jasně,ale sunar je uplně jiné mlíko,u babylove a babydream jsem tu někde četla,že jsou ta mlíka téměř stejná…
U nás mají opravdu 800 g jedničkového za 129,– Kč. Byla jsem se dnes schválně podívat… asi nějaké starší zásoby ![]()
jedničkové babylove je 600g,používám ho půl roku,měla jsem i starší verzi a teď i novou,800g se nevyrábí ![]()
adeeelia píše:
jedničkové babylove je 600g,používám ho půl roku,měla jsem i starší verzi a teď i novou,800g se nevyrábí
Ty se bavíš o babylove a já o Babydream, ale jinak v pohodě ![]()
malej má 4,5m a ze začátku, když jsem přišla o mliko, jsem jela jen v nutrilonu, ale když mi tu 800g krabici vypil za 2,5 dne, začalo to být docela náročný. Zkusila jsem minulej týden mlíko od Hippu a nebylo špatný, teď jsem mu 2× koupila v DM Babylove 1 (800g/129,–) a šmakuje stejně jako nutrouš. Nutrilon mi třeba víc smrděl a ani mi nechutnal, zkoušela jsem ochutnat i ten Babylove a je lepší, ale žádný zázrak to taky není.
kokli…jak jsem tu už jednou psala,je to 600g
ä hlavně to dnad musí chutnat mimču,né tobě ![]()
adeeelia píše:
kokli…jak jsem tu už jednou psala,je to 600gä hlavně to dnad musí chutnat mimču,né tobě
opravdu je to 800g, mám tu krabici ted pred sebou
já se při zavedení UM taky vrhla na babylove, po pravdě hlavně kvůli ceně a když jsem začala dávat dvojku a 7 odměrek tak mi taky začalo hrudkovat, vyřešila jsem to jednoduše tím že ho míchám v misce metličkou
a nemám problém pak to prostě přeleju do lahvičky
chuť jiných mlík neznám takže nemůžu porovnávat, to babylove mi chutná
ale švagrová říká že jí prý chutná chemicky ale ona je těhotná takže bůhví co cítí
no prcek s tím problém nemá žádný takže rozhodně nehodlám měnit.