Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s Bebou Comfort 2?? Asi před 14 dny jsme přešly na pokračovací UM, nejdřív jsem zkoušela Sunar, ale malý po něm ublinkával, tak jsem koupila Bebu comfort 2, protože jako první UM měl Bebu Comfort 1 a nebyl žádný problém… ta dvojka ale dělá šílené hrudky a věčně malému ucpává savičku… on se pak rozčiluje, že mu nejde pít… takže krmení máme na jak dlouho, protože musím vždycky dírky uvolnit… přes den by to ještě šlo, ale v noci je to na palici, malej křičí a já než uvolním savičku, no děs… zkoušela jsem to všemožně rozkvrdlávat ale bez efektu, ty hrudky jsou tam pořád… dělá vám to některé to mlíko taky?
To je divný…možná bych zkusila jinou krabici, ale to jsou zase prachy. ![]()
@Týna K. Máme Bebu Comfort 2 už několikáté balení a viditelné hrudky teda nedělá. Ale je pravda, že mi taky ucpávala flašku, jenomže my jsme měli Medela calma a tam je taková úplně malinkatá dírečka a ta se zanášela ani ne tak hrudkama, jak spíš tím tukem. Jenže to není flaška dělaná na UM. Malý jinou nevzal.
@Týna K. To je fakt divné, dyť Beba se rozpouští nejsnadněji
měli jsme problém spíš se sunarem a ten i hodně pěnil ![]()
Jednou jsem tu Comfort zkusila taky a dělala mi to samé. Máme Avent lahvičky s třema dírkama a ucpalo se to. Zkusila jsem to mlíko udělat dvakrát a pak jsem tu krabici vzteky vyhodila ![]()
Příspěvek upraven 05.11.13 v 12:56
Ahoj, mně pomáhalo vmíchávát postupně pomocí dávkovače na UM při stálém třepání láhví a hrudky nebyly.
@kjhui ahoj, tohle je ta nová verze, tak nevím, čím to je
máme dvojku asi od 3. měsíce, malej trojku zatím nechce… ale myslím, že ty hrudky by ucpávaly jakoukoliv savičku…
@kanka80 my ten Sunar zas měli co se tohohle týče úplně v pohodě, jen malýmu nesednul… ta Beba jednička úplně v pohodě, ale tohle je fakt strašný, jsem z toho docela na nervy
@lazy_cat taky máme Avent… nejspíš dodělám tuhle krabici a přejdeme na jiný mlíko, přemýšlím o Hippu, tak snad to bude dobrý konečně, nechci mu furt měnit mlíka…
@HATI Ahoj, to jsem zkoušela, přidávat postupně.. a stejně se to ucpává… ![]()
My máme normální bebu pro 2 a hrudky nedělá. A to jí míchám rovnou i s nutritonem…
Jedničku používáme od 4 měsíce pravidelně. Byla super, rozpustná parádně.
V půl roce jsme přešli na 2 a rozpouští se opravdu dost špatně.
Ale jen ve srovnání s jedničkou. Prostě víc protřepu a pak ještě při krmení trochu.
A stačí to, nic se neucpává. Možná to byla špatná šarže…už máme asi 8 krabici a pořád super.
Dobrý den, opravdu je Beba comfort 2 tak špatná na rozpouštění? Už budem mít půl roku a chcem přejít na 2. Tak se rozhodji mezi Bebou Comfort, Bebou Pro a Sunarem 2. S čím máte lepší zkušenost??
Pro syna používám od narození Bebu. Nejprve BEBU HA 1, ta se rozpouštěla dobře. Od čísla 2 to bylo u BEBA HA i Pro už horší, ale stačí to v lahvičce více protřepat. Teď už používám číslo 5 a synovi pořád chutná a nechce se jí vzdát ![]()