Beba Good Night - savička

157
8.12.11 07:10

Beba Good Night - savička

Ahoj, chtšla jsem se zeptat, z čeho dáváte pít Bebu Good Night prckům? Savičkama od Aventu mi neprojde a když nastřihnu, zvětším trošičku otvor, tak se mi mláďátko skoro topí…nějaký tipy nebo triky? A má to na vaše dětičky nějaký účel? Já to zkusila dt 2× a budí se úplně stejně teda :/ Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
8.12.11 07:50

No a co zkusit nenastrihavat, ale propalit horkou jehlou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.12.11 08:03

Já dávám bebu good night od půl roku,malý bude mít rok.Spí mi po ní celou noc :mrgreen: Mám láhev Mam a savičku jsem nenastřihovala,ale prostě jen jednou stranou malých nůžek propíchla,dírka je větší,ale né zase moc velká,aby se malý utopil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
8.12.11 09:12

Já propíchla párátkem savičku od Aventu, která měla pomalý průtok a malý ji nechtěl :lol: . Normálně tím projdou jak tahle mléka, tak třeba řídká kaše a netopí se. Od té doby, co dáváme na noc flaškou buď kaši nebo tohle mléko (my teda dáváme Hami Hajaja, ale je to dost podobné), začala se prodlužovat doba spánku a teď už třetí den spí celou noc. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.12.11 10:09

Super, zkusím párátko :)) a jinak dáváte jaké mlíčko přes den?

Lishaa píše:
Já propíchla párátkem savičku od Aventu, která měla pomalý průtok a malý ji nechtěl :lol: . Normálně tím projdou jak tahle mléka, tak třeba řídká kaše a netopí se. Od té doby, co dáváme na noc flaškou buď kaši nebo tohle mléko (my teda dáváme Hami Hajaja, ale je to dost podobné), začala se prodlužovat doba spánku a teď už třetí den spí celou noc. :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.12.11 10:10
simongap píše:
Super, zkusím párátko :)) a jinak dáváte jaké mlíčko přes den?
Lishaa píše:
Já propíchla párátkem savičku od Aventu, která měla pomalý průtok a malý ji nechtěl :lol: . Normálně tím projdou jak tahle mléka, tak třeba řídká kaše a netopí se. Od té doby, co dáváme na noc flaškou buď kaši nebo tohle mléko (my teda dáváme Hami Hajaja, ale je to dost podobné), začala se prodlužovat doba spánku a teď už třetí den spí celou noc. :dance:

Bebu Pro 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.2.13 09:34

Jéé, tady najdu fakt úplně všechno :) Včera jsem koupila poprvé Bebu 2 Good night a večer malému nachystala. Chudáček cecal cecal, ale z flaštičky nic neubylo, tak jsem šla zkoumat čím to je :) no a ejhle v mlíčku jsou malinkaté kousíčky, které savička nepustí. Tak dnes také upravíme savičku. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová