Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, chtšla jsem se zeptat, z čeho dáváte pít Bebu Good Night prckům? Savičkama od Aventu mi neprojde a když nastřihnu, zvětším trošičku otvor, tak se mi mláďátko skoro topí…nějaký tipy nebo triky? A má to na vaše dětičky nějaký účel? Já to zkusila dt 2× a budí se úplně stejně teda :/ Díky ![]()
Já dávám bebu good night od půl roku,malý bude mít rok.Spí mi po ní celou noc
Mám láhev Mam a savičku jsem nenastřihovala,ale prostě jen jednou stranou malých nůžek propíchla,dírka je větší,ale né zase moc velká,aby se malý utopil.
Já propíchla párátkem savičku od Aventu, která měla pomalý průtok a malý ji nechtěl
. Normálně tím projdou jak tahle mléka, tak třeba řídká kaše a netopí se. Od té doby, co dáváme na noc flaškou buď kaši nebo tohle mléko (my teda dáváme Hami Hajaja, ale je to dost podobné), začala se prodlužovat doba spánku a teď už třetí den spí celou noc. ![]()
Super, zkusím párátko
a jinak dáváte jaké mlíčko přes den?
Lishaa píše:
Já propíchla párátkem savičku od Aventu, která měla pomalý průtok a malý ji nechtěl. Normálně tím projdou jak tahle mléka, tak třeba řídká kaše a netopí se. Od té doby, co dáváme na noc flaškou buď kaši nebo tohle mléko (my teda dáváme Hami Hajaja, ale je to dost podobné), začala se prodlužovat doba spánku a teď už třetí den spí celou noc.
simongap píše:
Super, zkusím párátkoa jinak dáváte jaké mlíčko přes den?
Lishaa píše:
Já propíchla párátkem savičku od Aventu, která měla pomalý průtok a malý ji nechtěl. Normálně tím projdou jak tahle mléka, tak třeba řídká kaše a netopí se. Od té doby, co dáváme na noc flaškou buď kaši nebo tohle mléko (my teda dáváme Hami Hajaja, ale je to dost podobné), začala se prodlužovat doba spánku a teď už třetí den spí celou noc.
Bebu Pro 3
Jéé, tady najdu fakt úplně všechno
Včera jsem koupila poprvé Bebu 2 Good night a večer malému nachystala. Chudáček cecal cecal, ale z flaštičky nic neubylo, tak jsem šla zkoumat čím to je
no a ejhle v mlíčku jsou malinkaté kousíčky, které savička nepustí. Tak dnes také upravíme savičku. Děkuji za rady.