BEBA - kolik 7týdennímu mimču?

102
3.10.13 12:09

BEBA - kolik 7 týdennímu mimču?

Ahojky mamči :) potřebuju poradit ohledně UM. Máme 7týdenního chlapečka(4800g a 62cm) který je plně kojen zítra musím 3× zastoupit kojení um a vůbec nevím kolik mu mám dát. Koupila jsem BEBU comfort a dle tabulky na krabičce by mělo 2měsíční mimčo dostat 150ml vody a 5odměrek - po smíchání to je kolem 160ml mlíčka a to je ten problém příjde mi to strašně moc :nevim: Chápu, že každý dítko je jiný, ale jsem z toho úplně zmatená…Kolik dáváte vy? a ještě když mu budu chtít udělat méně můžu se teda řídit krabičkou a udělat třeba dávku podle nich pro 3-4týdny? nebo musím udělat tu pro dvouměsíční a zbytek vylít? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
3.10.13 12:15

@Nikoolacek a nebylo by lepší odstříkat MM? Ale jinak mám skoro 3měsíčního a stále pije 90ml a večer 120ml,150ml mi přijde moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.10.13 12:20

@Nikoolacek pravdepodobne to bude moc, ale tak uvidis po prvnim jidle kolik si da a u dalsiho to muzes prizpusobiť. Dle tabulky udelas jen mensi mnozstvi, uplne jedno ze tam pisou ze je to pro jiny vek 8)
Idealni by bylo opravdu odstrikat ale o tom nic nepises ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
3.10.13 12:34

150ml dávám já a to má Táda 3,5 měsíce. A to to kolikrát nevypije. Dala bych třeba 90ml a když bude mít ještě hlad, tak přiděláš 30ml. Na 30ml je jedna odměrka :) také máme Bebu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
3.10.13 12:35

Taky si myslim, ze by bylo lepsi odsat MM…kazdopadne bych udelala mene jak 150ml, tabulkou dle veku bych se neridila. Udelala bych mene Treba 90ml) a proste vyzkousela kolik vypije. 150ml pije nas 8 mesicni. Hlavne aby malemu UM sedlo a prijal ho.

• Citovat
  • Upravit
29436
3.10.13 12:40

Ty tabulky na UM bývají kolikrát fakt nadnesené. Můj první syn byl na UM od narození, byl hodně velký jedlík a nikdy tu krabicovou míru nevypil. Udělej klidně méně, dodělat to mléko, v případě hladu, jde vždycky. Jinak já mám 9 týdenní miminko (v 8 týdnech 6020 g a 62 cm), jednou týdně jezdívám na přednášky do školy, takže krmí tatínek a tolik mléka, abych mohla odstříkávat i do zásoby, zase bohužel nemám, takže v ten jeden den má mimčo UM (Hipp) a pije po 100 ml mlíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
3.10.13 12:56
@gabi.design píše:
Ty tabulky na UM bývají kolikrát fakt nadnesené. Můj první syn byl na UM od narození, byl hodně velký jedlík a nikdy tu krabicovou míru nevypil. Udělej klidně méně, dodělat to mléko, v případě hladu, jde vždycky. Jinak já mám 9 týdenní miminko (v 8 týdnech 6020 g a 62 cm), jednou týdně jezdívám na přednášky do školy, takže krmí tatínek a tolik mléka, abych mohla odstříkávat i do zásoby, zase bohužel nemám, takže v ten jeden den má mimčo UM (Hipp) a pije po 100 ml mlíčka.

To uz je malemu 9 tydnu 8o to neni mozne :zed:
Zkladatelko pardon za OT :oops: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
33005
3.10.13 13:18

@Nikoolacek Nevím, jak mu to chceš podávat. Ale určitě měj doma i stříkačku, nejlépe s hadičkou z infúzního setu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.10.13 13:22

@Ms.Blueberry Už skoro 10, letí to šíleně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
3.10.13 13:34
@gabi.design píše:
@Ms.Blueberry Už skoro 10, letí to šíleně. ;)

Silene :zed: kolikrat bych brala v zivite tlacitko STOP :)

• Citovat
  • Upravit
102
3.10.13 15:44

Holky všem moc děkuju :kytka: Vím, že odsáté by bylo lepší, ale bohužel ze zdravotních důvodů musím na zákrok už zítra a dokázala jsem odsát pouze na 3 dávky a ty zbylé tři hold musí být UM :,( Ještě, že je Kryšta zvyklí i na lahev jelikož jsme za začátku krmili jen odsátým MM… tak snad to s tou um zítra nějak zvládnem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
3.10.13 15:48

Normálně bych udělala, co je na krabici a dítě si vezme samo. Malej taky nevypil vše a třeba třicítku nechal. Nezapomeňte, že musíte dát napít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová