Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Hezký den, není tu někdo, kdo má zkušenost s UM Beba Sensitive? Zajímá mě, že když je to hustější tak jestli není potřeba savičku s větší dírkou? Malá hůř tahá nám přijde. Předem děkuji za odpovědi ☺️️
Tak zkusit se dá všechno. Za zkoušku nic nedáš. Mě třeba dcera pije pořád jen přes savičku s nejmenším průtokem ( dle výrobce 0-2 měsíce) a to bude mít 7 měsíců. Když dám větší tak se topí mlékem. Na dovolené jsem byla nucena koupit AR mléko (jiné z naší značky na místě neměli a nějak nám došlo
) a ani s tím neměla problém to vytáhnout.
I když teda dle popisu výrobce si nemyslím že sensitive je nějak zahuštěné. Je jen uzpůsobeno při střevních potížích způsobených zejména infekcí.
@XLe píše:
Tak zkusit se dá všechno. Za zkoušku nic nedáš. Mě třeba dcera pije pořád jen přes savičku s nejmenším průtokem ( dle výrobce 0-2 měsíce) a to bude mít 7 měsíců. Když dám větší tak se topí mlékem. Na dovolené jsem byla nucena koupit AR mléko (jiné z naší značky na místě neměli a nějak nám došlo) a ani s tím neměla problém to vytáhnout.
I když teda dle popisu výrobce si nemyslím že sensitive je nějak zahuštěné. Je jen uzpůsobeno při střevních potížích způsobených zejména infekcí.
Právě jsme první měli Beba comfort 1 a to teklo více, ale možná to chce čas, aby si malinká zvykla, že to neteče tolik jak předtím a je celkem pravda, že předtím to strašně hltala a potom měla škytavku ![]()
Každopádně děkuji moc za odpověď ![]()