Beba Sensitive X Beba Comfort - rozdíl

27.5.14 21:44

Beba Sensitive X Beba Comfort - rozdíl

Dobrý den maminky, nevíte v čem spočívá rozdíl mezi mlíčky Beba Sensitive 1 a Beba Comfort 1? U obou je uváděno, že jsou na citlivá a bolavá bříška našich miminek. Na oficiálních stránkách Nestlé (kojeneckavyziva.cz) jsem našla 3 druhy - PRO, Comfort a HA, ale Sensitive ne, i když v e-shopech je v prodeji. Co byste popř. spíše doporučili, když má naše 6 týdenní miminko problémy s bolavým bříškem, ale alergický není? Beba PRO nevyhovuje :/ Teď máme Sunar Premium (začínali jsme s Nutrilonem), stolice je do zelena, mazlavější, docela se trápí při kakání… vím, že to nemusí být mlíčkem, ale třeba by mu některá BEBA pomohla… Jedině Sunar a Beba jsou dle mého průzkumu složením vhodné pro děti, takže jiné mléko dávat nehodlám… Je plně na UM, dáváme BabyCalm, fenyklový čaj+odvar z kmínu, teplý polštářek, Pupík, masírování, cvičení, Swiss laktobacílky… ještě uvažuji nad Bio Gaia :/ Děkuji moc za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2445
27.5.14 22:14

To hovínko jak popisuješ je nedostatkem správných bakterií v zažívacím traktu. Kup probiotické kapky BIO-GAJA a kakání se upraví zase do žluta. My to měli taky po Sunaru. výtěry na stolici byli v pořádku a po cca 3 týdnech užívání těch probiotik se to upravilo.
Jinak Bebu sensitiv měl můj první syn a na té je přímo uvedeno, že je po ní zelená stolice ;) Toto mlíko se dietní potravina. Dává se pokud prcek má podezření na alergii na bílkovinu kravského mléka, nebo nějaký jiný problém třeba střevní infecki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
27.5.14 22:16

I na Bebě H. A. je napsáno že může být do zelena, ale je tak nechutně hořká že bych z ní :poblion: ale to ty H. A jsou, no..
neporadím máme HIPP a spokojenost, jsou tak PRO i PRE biotika :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2962
27.5.14 22:17

Beba ma probiotika, takze urcite na bolave bricho pomuze, myslim, ze je jedno jestli sensitive nebo comfort, nebudete muset davat laktobacily, a mohu se zeptat, jak jste dosla k tomu, ze jedine sunar a beba jsou vhodne pro deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
27.5.14 22:18

@LuMiTa za me Hipp je nejlepsi mleko diky tem pre a probiotikum a za celkem slusnou cenu, u prvni jsem jim krmila a byla spokojena moc, mala mela krasnou zlutou stolici a kadila pravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
27.5.14 22:19
@JanulaM píše:
@LuMiTa za me Hipp je nejlepsi mleko diky tem pre a probiotikum a za celkem slusnou cenu, u prvni jsem jim krmila a byla spokojena moc, mala mela krasnou zlutou stolici a kadila pravidelne.

souhlasím :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4622
27.5.14 22:27

Za mě taky hipp, malé velmi svědčí. Taky by mě zajímalo kde zakladatelka přišla na tu bebu a sunar jako nej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
27.5.14 22:37

My měli beba 1 comfort a Kapicky BIOgaia a espumisan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.5.14 03:25

No Beba je opravdu nej UM. Nas po Hippu blil jak sakal :-D jinak myslim, ze je jedno, jestli comfort nebo sensitive.beba ha je radne hnusna @LuMiTa ale takovy Nutrilon allergy care, to je teprv chutovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
28.5.14 08:03
@dani24687 píše:
No Beba je opravdu nej UM. Nas po Hippu blil jak sakal :-D jinak myslim, ze je jedno, jestli comfort nebo sensitive.beba ha je radne hnusna @LuMiTa ale takovy Nutrilon allergy care, to je teprv chutovka.

ten jsme nechutnala, ale ta Beba :think: tio je síla :mrgreen: nevyužili jsme jí, já jí ochutnala a malému nedala a koupila HIPP, ale chtěla jsme z toho udělat potahovanou hmotu na dort ale fůůj, raději nééé :mrgreen: :mrgreen:
No každému miminku svědčí něco jiného, nám HIPP :pankac:

• Citovat
  • Upravit
28.5.14 08:59

Díky moc za rady i názory…asi vážně zkusíme ty kapky Bio Gaia než zase měnit mléko.. Jinak mlíčka jsem zkoumala takto: projela jsem celé složení a jednotlivé látky jsem kontrolovala na chemievjidle.cz. Ostatní mléka obsahují minimálně jedno éčko nevhodné pro děti (kontrétně chlorid draselný, což je látka zvýrazňující chuť a na stupnici škodlivosti je to již trojka, tedy alergen a látka nevhodná pro děti do 3 let). Někdo to třeba neřeší, ale mně osobně to přijde důležité - tím ale nechci nikoho odstoudit, že dítěti dává něco špatného, to je na každém :) Jedině právě Sunar a Beba neobsahují žádné škodlivé látky. Nevhodné jsou i kapičky Espumisan, Sab Simblex, Infacol aj. Jistě, že je to zákonem schválené množství a jiná bla bla bla… Já sama si na nevhodné potraviny dávám docela bacha (a to nejsem žádný „bio nadšenec“), takže to určitě nechci dávat mimču…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
28.5.14 09:36

@BerniePoly Zvláštní, asi a tom něco bude, ale to by pak nemohl jíst absolutně nic.. takže zůstanu u Hipp :palec:

• Citovat
  • Upravit
15404
28.5.14 09:44

@LuMiTa našemu to chutnalo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
28.5.14 10:07

No s tim chloridem draselnym, myslim, ze je i v te Bebe akorat jinak napsany, nekde za necim schovany, nejsem chemik tomuhle fakt nerozumim, ale nemyslim si, ze beba je zdravejsi nez hipp, tyhle mlika jsou podle me na podobne urovni. Pro me je hlavni, ze hipp male sedel. Hipp navic obsahuje i prebiotika, takze uz neni nutne davat zadne kapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.14 10:27

Sunar Premium také prebiotika obsahuje..Beba také…nevím, co je nebo není zdravější a je pravda, že dnes se v těch názvech člověk nevyzná :/ oni kolikrát ty bolístky nemusí ani tolik záviset na mlíčku, ale snažím se udělat maximum pro to, abych mu ulevila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová