HIPP BIO Combiotic

1155
25.5.14 13:56

HIPP BIO Combiotic

Ahojky holky už jsem neštastná 8o potřebuji prosím váš názor a poradit. Malému je 8 týdnů celkem často teda vlastně spíš skoro furt pláče. nejdříve jsem si myslela, že prdíky, ale ty jsem už asi odbourala a to Espumisanem a Laktobacílkama od firmy Valosun jo a já piju čas bylinkový…stejně furt plače a hledá, prsa jsem už měla vyždímaný a jelikož už mám dva prcky, ale už veliké a pokaždé jsem kojila 6 týdnů tak jsem i teď nasadila HIPP Combiotic a dva dny super byla jsem jak v jiném světě :* a teď už jsme zase ve starých kolejích…střídím kojení a flašku a malej si vždy odkrkne až to vyblinká a to mu dávám krkat během krmení několikrát :nevim:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
25.5.14 14:08

@Vlaďka 74 Nějak nevím, na co se ptáš. Pokud na to ublnkávání, tak děti nemají dovyvinutou hrtanovou záklopku, takže ublinkávání je normální. Jen některé ublinkávají víc, jiné míň. Taky je možné, že se z té flašky jen přecpává, protože mu to teče samo, a pak blindí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.5.14 15:20

@Vlaďka 74 Nevím, co znamená střídat kojení a flašku. Pokud jednou kojíš a místo dalšího kojení dáš flašku, je to špatně, laktace se nebude stimulovat a mlíko brzy nebude. Ona je teda špatně i ta flaška, spousta dětí se rychle odstaví. Jaký je konkrétně dotaz? Že pořád brečí? Třeba to hladem nebylo. Chce třeba jen mámu. Nebo má žízeň. Nebo je mu vedro. Pokud přibírá a čůrá, já bych UM nedávala. Evidentně stejně nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.5.14 16:14

A na co se vlastně ptáš? Blinkání je normální, to bych vůbec neřešila. Bolení klidně mít také může… Mimčo má 8 týdnů, je ještě maličké, jeho trávící soustava je totálně nezralá. Vlastně nepíšeš nic divného, takhle se chová 90% kojenců v jeho věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
25.5.14 16:27

Take by me zajimalo na co se ptas? Blinkani bych neresila mame 3 mesice a dcera stale ublinkava je to normalni bricho ho bolet take muze a nekdy nic nepomuze nas bolelo bricho dlouho, bylo to desne mala na vecer vzdycky tak dve hodiny brecela, parkat jsem pouzili i rektalni rouku aby si ulevila, espumisan nam na prdiky pomahal ze zacatku pak uz ne, pak nam pomohl babycalm trosku a jeste jsem nasadili lactobacily od biopronu.
Jak stridas flasku a kojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
25.5.14 17:55

@Vlaďka 74 Dala bych uz jen flasku. Ale nech odstup alespon 2,5 hodiny mezi kazdym krmenim. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.5.14 19:03

Teď to po sobě čtu a fakt jsem to psala nějak zmateně, ale už za mě mluví nedostatek spánku a únava 8o…malej snad pořád pláče a já už brečím taky už jsem z něj unavená a nevím čím mu mám pomoci :nevim:…teď plakal i při kojení takže skoro nic nespapal…

dávala jsem jednou flašku jednou kojím a střídala jsem to, páč právě plakal i po kojení tak jsem si myslela, že mám třeba málo mléka…musím věřit, že bude líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.5.14 19:29
@Vlaďka 74 píše:
Teď to po sobě čtu a fakt jsem to psala nějak zmateně, ale už za mě mluví nedostatek spánku a únava 8o…malej snad pořád pláče a já už brečím taky už jsem z něj unavená a nevím čím mu mám pomoci :nevim:…teď plakal i při kojení takže skoro nic nespapal…dávala jsem jednou flašku jednou kojím a střídala jsem to, páč právě plakal i po kojení tak jsem si myslela, že mám třeba málo mléka…musím věřit, že bude líp :)

Tak to střídání flašky a kojení je bohužel to nejhorší, co můžeš udělat. S takovou půjde laktace brzy do háje. Nechceš zkusit nějakou laktační poradkyni? Nebo třeba porodní asistentku, která pomůže nejen ohledně kojení, ale poradí i jak na uplakané miminko? Nebo mně napadá, jestli ho po tom UM nebolí bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.5.14 19:33

@Vlaďka 74 A třeba je už takhle večer unavený, jak málo spí a celý den pláče. Nemůže mu být horko? Ten teplotní skok byl teď fakt velký. Zkoušelas šátkovat nebo ho dát do hacky? Karpa? Přibírá a čůrá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.5.14 20:16

@AliTad a já myslela jak mu dopřávám jak kojení tak flanděru a mě že se mezi tím mlíka udělá víc ach jo já jsem trubka :cert:…horko mu nebude to hlídám, teda aspoń si to myslím :) přibírá a i čůrá, ale dneska kakal jen jednou a byla jsem zvyklá každé přebalení, že byl pokakaný…teda já si přjdu jak neschopná už 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.5.14 20:20

@AliTad no nazdar teď jsem vyčetla, že nemusí kadit i 8 dní a i víc…ty brďo :think:…tak jeden problém vyřešen :lol:

šátek jsem nezkoušela asi do něj půjdu máš nějaký typ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.5.14 21:04
@Vlaďka 74 píše:
@AliTad a já myslela jak mu dopřávám jak kojení tak flanděru a mě že se mezi tím mlíka udělá víc ach jo já jsem trubka :cert:…horko mu nebude to hlídám, teda aspoń si to myslím :) přibírá a i čůrá, ale dneska kakal jen jednou a byla jsem zvyklá každé přebalení, že byl pokakaný…teda já si přjdu jak neschopná už 8o

Nene, mléko se nedělá do zásoby, tvoří se podle poptávky na straně dítěte. Čím víc se dítě bude kojit, tím více mléka bude :kytka: Vůbec nedej na nějaký pocit prázdných prsou. Po šestinedělí se prsa nemusí nalívat vůbec, mléko se tvoří až při sání. Dítě ale musí mít správnou techniku sání. Pokud by ale sálo špatně, poznala bys, že nečůrá a nepřibírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.5.14 21:07
@Vlaďka 74 píše:
@AliTad no nazdar teď jsem vyčetla, že nemusí kadit i 8 dní a i víc…ty brďo :think:…tak jeden problém vyřešen :lol:šátek jsem nezkoušela asi do něj půjdu máš nějaký typ??

Mladší kolem třetího měsíce začal taky kadit sporadicky, prostě všechno strávil. Šátek jsem měla Vatanai, případně se pro takto malá mimča dělají i babyvaky (nemusí se vázat), nejlepší bude si něco půjčit, případně v obchodě vyzkoušet, co bude vyhovovat. Mladší v šátku strávil prakticky skoro první čtyři měsíce (tak od tří měsíců už byl v Manduce, protože se mi šátek zařezával, jak byl už těžký).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.5.14 22:20

@AliTad ty jsi zlatá :kytka: asi koupím rovnou tu Manducu koukám, že jsou i od narození, sice ta cena :think:, ale vykrála i DTest a je až do 20 kg tak se to vyplatí a my máme psa takže trávíme čas v lese nabo někde na prochně tak to asi užijeme :potlesk:…jinak teď jsem pokojila a spinká, tak uvidíme co přinese noc a další den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.5.14 22:25

@Vlaďka 74 No já ji opravdu hodně využila, mladšího nosím téměř denně (z praktických důvodů) ještě teď v 16 měsících (to se ale už pěkně pronese), kolem roku měl separační krizi, bylo to zrovna na Vánoce, a celé jsem ho i doma pronosila, protože jinak bychom se tu všichni zbláznili. Ale určitě vyzkoušej, aby se to mimču líbilo (některé ze začátku nechtějí, ale myslím, že většina si zvykne a je spokojená - já syna nosím prakticky od narození - měl asi týden - a ten byl spokojený hned). Ať to spinkání vydrží a už nepláče!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová