Bebé Beni 4Runner 2012 - máte někdo zkušenost?

1912
17.6.12 09:31

Bebé Beni 4Runner 2012 - máte někdo zkušenost?

Pěkný den milé dámy :mavam:,
nemáte někdo náhodou zkušenost s tímto kočárkem?
http://www.detskyruzek.cz/…_runner_2012
Docela se mi zalíbil, četla jsem i nějaké recenze na 2011 a vesměs jsou všechny dobré. Potřebuji lehký kočárek, snadno manipulovatelný do města i na ves pro zimní mimčo, myslíte, že bude vyhovovat? Nebo má nějaké nedostatky?
Předem děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Naima
17.6.12 10:07

Ahoj, také ho máme v užším výběru, líbí se mi, že je lehký, designově povedené a snadno ovladatelný, na prodejně se s ním manipulovalo pěkně. Trošku mě odrazuje kombinace Polsko+cena, bojím se, že bude brzy rozhrkaný.

• Citovat
  • Upravit
2049
17.6.12 10:29

Taky ho mám předvybraný :D Ale mě odrazuje hranatá rukojeť/ale to si snad člověk zvykne/ a hlavně se mě nelíbí sportovní verze. Vzadu, jak tam tak plandá ta boudička :cert: Jakoby tam byla navíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.6.12 10:42

@eetel Ano, to jsem zapomněla zmínit, nelíbí se mi sportovní verze, což ho dost sráží, protože s tou budu jezdit déle, než s hlubokou korbičkou.

• Citovat
  • Upravit
2049
17.6.12 11:05

@Naima Hluboká se mě líbí moc, ale ten sporták :zed: no, já vůbec nevím. Přijde mi, že to mají nák nedomyšlený :think:
Ale ještě jsem neobjevila žádnej kočár, ze kterýho bych byla nadšená :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
17.6.12 11:21

Mě se právě líbí design a barva + je lehký, má nafukovací kola, prý se s ním dobře manipuluje (ještě jsem sama nezkoušela) a cena taky o. k, jen se právě bojím té rozhrkanosti :nevim:
Tu hranatou rukojeť si moc nedokážu představit, jestli by mi tak moc vadila, je ale fakt, že to byla nejčastější výtka na něj, co jsem se dočetla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
17.6.12 11:44

Já ho mám teda ozkoušenej… Designově se mi právě líbí moc, ale jen hluboká korba. Jezdí se s ním pěkně a je fakt lehkej… Na rukojeť se snad zvykne, nevím…
Mě v nákupu brzdí hlavně ten sporták :cert: :cert: :cert:
Jo, a myslím, že nemá polohovatelný zádička v hluboké korbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.6.12 11:46

Já si teď procházela různé doma nafocené fotky, co jsou na googlu a ten sporťák je designově prostě příšerný. Takže z výběru padá, kromě jízdních a funkčních vlastností mě samozřejmě zajímá i vzhled, když s ním budu jezdit denně :)

• Citovat
  • Upravit
2049
17.6.12 12:00

@Naima No, právě, taková škoda… A máš nějaký tip na jiný kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.6.12 12:07

Z té levnější kategorie se mi líbí ABC Design Viper 2012.

• Citovat
  • Upravit
2049
17.6.12 12:41

Já už jsem nešťastná, že se mi žádnej nelíbí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
17.6.12 13:45

Néé to mi nedělejte, já si snad nikdy nevyberu :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
17.6.12 14:16

@Estericka tak to budeme dvě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.6.12 16:46

Dneska jsme se byli dívat na kočárky - Bebé je definitivně ze hry, protože sporťák je opravdu naživo hrozný. ABC Viper je ovšem zřejmě ze hry taky, protože působil naživo tak nějak lacině a humpolácky. Nebude to jednoduché :lol:

• Citovat
  • Upravit
1912
17.6.12 17:34
@Naima píše:
Dneska jsme se byli dívat na kočárky - Bebé je definitivně ze hry, protože sporťák je opravdu naživo hrozný. ABC Viper je ovšem zřejmě ze hry taky, protože působil naživo tak nějak lacině a humpolácky. Nebude to jednoduché :lol:

Ale ta hluboká korbička je jinak o. k, ne? Teda až na tu hranatou rukojeť…Že bych si pak třeba koupila jinýho sporťáka :think:, bo já už fakt nevím :zed:
To dítě asi budu nosit v šátku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4