Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Pěkný den milé dámy
,
nemáte někdo náhodou zkušenost s tímto kočárkem?
http://www.detskyruzek.cz/…_runner_2012
Docela se mi zalíbil, četla jsem i nějaké recenze na 2011 a vesměs jsou všechny dobré. Potřebuji lehký kočárek, snadno manipulovatelný do města i na ves pro zimní mimčo, myslíte, že bude vyhovovat? Nebo má nějaké nedostatky?
Předem děkuji ![]()
Ahoj, také ho máme v užším výběru, líbí se mi, že je lehký, designově povedené a snadno ovladatelný, na prodejně se s ním manipulovalo pěkně. Trošku mě odrazuje kombinace Polsko+cena, bojím se, že bude brzy rozhrkaný.
Taky ho mám předvybraný
Ale mě odrazuje hranatá rukojeť/ale to si snad člověk zvykne/ a hlavně se mě nelíbí sportovní verze. Vzadu, jak tam tak plandá ta boudička
Jakoby tam byla navíc ![]()
@eetel Ano, to jsem zapomněla zmínit, nelíbí se mi sportovní verze, což ho dost sráží, protože s tou budu jezdit déle, než s hlubokou korbičkou.
@Naima Hluboká se mě líbí moc, ale ten sporták
no, já vůbec nevím. Přijde mi, že to mají nák nedomyšlený ![]()
Ale ještě jsem neobjevila žádnej kočár, ze kterýho bych byla nadšená ![]()
Mě se právě líbí design a barva + je lehký, má nafukovací kola, prý se s ním dobře manipuluje (ještě jsem sama nezkoušela) a cena taky o. k, jen se právě bojím té rozhrkanosti ![]()
Tu hranatou rukojeť si moc nedokážu představit, jestli by mi tak moc vadila, je ale fakt, že to byla nejčastější výtka na něj, co jsem se dočetla ![]()
Já ho mám teda ozkoušenej… Designově se mi právě líbí moc, ale jen hluboká korba. Jezdí se s ním pěkně a je fakt lehkej… Na rukojeť se snad zvykne, nevím…
Mě v nákupu brzdí hlavně ten sporták
![]()
Jo, a myslím, že nemá polohovatelný zádička v hluboké korbě.
Já si teď procházela různé doma nafocené fotky, co jsou na googlu a ten sporťák je designově prostě příšerný. Takže z výběru padá, kromě jízdních a funkčních vlastností mě samozřejmě zajímá i vzhled, když s ním budu jezdit denně ![]()
@Naima No, právě, taková škoda… A máš nějaký tip na jiný kočárek?
Dneska jsme se byli dívat na kočárky - Bebé je definitivně ze hry, protože sporťák je opravdu naživo hrozný. ABC Viper je ovšem zřejmě ze hry taky, protože působil naživo tak nějak lacině a humpolácky. Nebude to jednoduché ![]()
@Naima píše:
Dneska jsme se byli dívat na kočárky - Bebé je definitivně ze hry, protože sporťák je opravdu naživo hrozný. ABC Viper je ovšem zřejmě ze hry taky, protože působil naživo tak nějak lacině a humpolácky. Nebude to jednoduché
Ale ta hluboká korbička je jinak o. k, ne? Teda až na tu hranatou rukojeť…Že bych si pak třeba koupila jinýho sporťáka
, bo já už fakt nevím ![]()
To dítě asi budu nosit v šátku ![]()