bébe comfort nebo mutsy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
27.1.06 12:54

bébe comfort nebo mutsy

Přeju krásný slunečný den všem. Chtěla jsem se zeptat,jestli by mi někdo neporadil pro a proti kočárků od bebecomfort-hightrack http://www.bebeconfort.cz/hightrek.php a mezi mutsy- 3rider http://www.mutsy.com/. Byla bych moc ráda za zkušenosti, popřípadě Vaše názory. Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
443
27.1.06 13:11

Ten bébe comfort je krásný, ale je to taková kopie Chane Slalom. Pro mě je favoritem Mutsy, chtěla jsem si ho koupit, ale nakonec jsme kočárek dostali po synovcovi, tak jsem do něj nemusela investovat. Na Mutsy se mi líbí nejenom design, ale i to, že si můžeš koupit jinou barvu korbičky a jinou barvu sporťáku, dále že se sporťák dá upevnit po i proti směru jízdy. Ale nevýhodou bude- jako ostatně u všech trojkombinací- špatná skladnost. Já mám sice taky trojkombinaci, ale do auta se nám nevleze, takže si budeme kupovat golfky a sporťák vůbec nevyužiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.1.06 13:11

Ahoj,
mozna az tolik neporadim, ale pridam svou zkusenost.
My mame kocarek MUTSY URBANRIDER. Je super, krasne se s nim jezdi, je lehky, lehko ovladatelny, proste si ho nemuzu vynachvalit. Mame ho v barve cernostribrna.
Puvodne jsem chtela MUTSY 3RIDER, ale pri zkouseni v obchode se mi zdal hodne nestabilni. Navic bylo umeni s nim jet rovne :D Asi si na to clovek zvykne, ale mne se mnohem lepe jezdilo s tou 4kolkou.

Naprosto vyborne jsou adaptery na autosedacku, cimz muzes tu autosedacku pripevnit na podvozek. Je to super, mame vyzkouseno, doporucuju, obzvlaste do nejakych marketu apod.

Tak nevim, asi jsem neporadila, ale aspon zkusenost. Ja osobne bych nemenila:-))

Nicol a Stella 4 tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
27.1.06 13:38

Měla jsem možnost si vyzkoušet jak Mutsy,tak High Treka…
HT - Určitě to není kopie Jané,to se musím ohradit,je to robustnější terénní kočárek se spoustou úžasných vychytávek,na které si člověk lehce zvykne a pak je postrádá u jiných kočárků.
Trošku nezvyklé je polohování sportovní sedačky,která se celá naklápí dozadu a současně rozvírá (natahuje),mě to moc vyhovovalo,ale pro ty,co mají rády klasiku,je to nezvyklé.Sporťáček také není příliš široký,takže pro „korpulentnější“ dítko by v zimě asi moc pohodlný nebyl…to neodhadnu,mám teď od BBC Operu a tam se mi vejde 19ti měsíční holka i s fusakem v pohodě.Je fantasticky odpružený,výborně ovladatelný…

Nicméně se témeř to samé dá napsat i o Mutsy,jen mi dělalo potíž to dvojkolo,namotávala se mi do něj dlouhá tráva,takže je méně outdorový :lol: ,je také o něco těžší a subjektivně se mi lépe jezdilo s HT.

Oba sporťáky jdou otáčet po i proti směru jízdy,lze na:,–(it autosedačka (v obou případech velmi kvalitní)…

Myslím,že tady asi bude muset hrát roli srdíčko,protože jsou to oba super kočárky bez velkých vad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.2.06 23:51

Já se musím přidat k Nicol..Máme Mutsy 4kolku a jsem taky maximálně spokojená.Ještě tu nepadlo,že se jednoduše a rychle skládá do auta..
Stelince je ted 6m a korbička ještě tak ty dva měsíce vydrží.
 Olisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
4.2.06 09:43

Jeee, Oliso, vy mate taky Stellinku, co se vozi v Mutsy ctyrkolce??? :D :D :D

To je ekne, my taky:-)))

Nicol a Stella 5 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
4.2.06 11:13

Ahoky, tak my máme Bertíka, co se vozí v Mutsy čtyřkolce:)
Asi neznám člověka, který by jezdil s Mutsy a pak chtěl jiný kočár. K té skladnosti. Kolečka se dají tak snadno sundat a na:,–(it, že není problém je při malém kufru dát do igelitky a fkrknout někam, kde zbylo místo:)
Bebecomfort asi nemá zapotřebí něco kopírovat… Taky jsem ho původně chtěla, ale zdála se mi blbá ta hluboká korba, že má takový vejčitý tvar a k nožičkám se zužuje. Takže vyhrál Mutsy.
Taky jsem ten typ, co se mu zdálo, že tříkolky jsou nestabilní. Ale ono to asi není pravda. Záleží zřejmě na zvyku.
Tak hodně štěstí při výběru. Ale mezi těmito dvěma kočárky rozhodně nepřebereš:)
Julie a Albert 10,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4