Bébé Confort Eléa - novinka 2011

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
85
23.6.10 19:02

Bébé Confort Eléa - novinka 2011

Viděli jste? Novinka pro kolekci 2010/2011.

http://www.oclio.com/…apo-5445.jpg

Příspěvek upraven 23.06.10 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s BéBé Confort Elea?

Přidejte zkušenost s BéBé Confort Elea
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13794
23.6.10 19:12

Bych řekla, že to sem nepatří, že je to reklama …  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.6.10 19:38

Příspěvek jsem upravil, tak to snad nyní bude ok. Hold ostatní informace si najděte sami, sem chtěl ulehčít práci. :-? jen aby se na všechny používal stejný metr, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
23.6.10 19:40

Asi jsem mimo,ale vůbec nevím o co tu jde.Souhlasím s Marcelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
23.6.10 20:02
Freezz píše:
Viděli jste? Novinka pro kolekci 2010/2011.Příspěvek upraven 23.06.10 v 19:37

co tim chtel basnik rict? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
23.6.10 20:46

Já bych řekla že je spousty kočárků které jsme neviděly… Dá je sem všechny? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
23.6.10 20:46

Jako pěknej širokej,barva pěkná,nemám ráda plastová kola,ale to je moje chyba!vidím první nevýhodu- podívejte se na to místo na nohy- strašně malý :pocitac:
Reklama mi nevadí,ale asi by měla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
23.6.10 22:11

A striska teda pred sluncem moc neochrani,..ani pred nicim jinym, vypada spis tak teoreticky pouzitelna… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
23.6.11 13:36

Kočárek mám pár týdnů doma a jsem s ním moc spokojená. Jinak enny3 má pravdu že je u kočárku kratší ta opěrka na nožky. Kočárek je lehounký, skladný a ve skutečnosti vypadá opravdu moc hezky,
Ten kočárek co mám já má prodlouženou stříšku, pod zipem je schovaný ještě jednou tolik látky a boudička jde krásně vypnout, skoro celé sedící miminko je pod ní schované, látka nenasákává vodu, když trochu prší, tak ani nepoužívám pláštěnku.
Sedačka je neobvyklá, ze stran trochu tvarovaná jako autosedačka, na první pohled se zdá užší než u jiných kočárků, jenže právě díky tomu se miminko nekácí do strany. Malé boční opěrky jsou ze stran pouze u zadečku a u horní části stehýnek, takže na ručičky a na ramínka je místa dost. Další plus jsou nastavitelné pásy s polstrováním, pás mezi nožkami je také vypolstrovaný. Dneska jsem ty pásy konečně dotáhla na velikost holčičky a nekácela se ani usínající při jízdě přes obrubníky.
Celá sedačka jde položit do roviny, když mimčo usne. Jinak má tři polohy: úplný sed
polosed, ala lehátko u kosmetičky
téměř úplný leh
Za mě je velká škoda, že chybí aretace vodorovně na nožky. Další nevýhoda je trochu tvrdší podvozek spíš jako u golfek.
Tak snad jsem to tady popsala dostatěčně.

• Citovat
  • Upravit
1055
12.7.11 14:33
petulja píše:
Kočárek mám pár týdnů doma a jsem s ním moc spokojená. Jinak enny3 má pravdu že je u kočárku kratší ta opěrka na nožky. Kočárek je lehounký, skladný a ve skutečnosti vypadá opravdu moc hezky,
Ten kočárek co mám já má prodlouženou stříšku, pod zipem je schovaný ještě jednou tolik látky a boudička jde krásně vypnout, skoro celé sedící miminko je pod ní schované, látka nenasákává vodu, když trochu prší, tak ani nepoužívám pláštěnku.
Sedačka je neobvyklá, ze stran trochu tvarovaná jako autosedačka, na první pohled se zdá užší než u jiných kočárků, jenže právě díky tomu se miminko nekácí do strany. Malé boční opěrky jsou ze stran pouze u zadečku a u horní části stehýnek, takže na ručičky a na ramínka je místa dost. Další plus jsou nastavitelné pásy s polstrováním, pás mezi nožkami je také vypolstrovaný. Dneska jsem ty pásy konečně dotáhla na velikost holčičky a nekácela se ani usínající při jízdě přes obrubníky.
Celá sedačka jde položit do roviny, když mimčo usne. Jinak má tři polohy: úplný sed
polosed, ala lehátko u kosmetičky
téměř úplný leh
Za mě je velká škoda, že chybí aretace vodorovně na nožky. Další nevýhoda je trochu tvrdší podvozek spíš jako u golfek.
Tak snad jsem to tady popsala dostatěčně.

Ahoj Petuljo, jsem velice blízko toho objednání tohoto kočárku, moc se mi líbí a zdá se, že má všechno, o čem jsem kdy ohledně cestovního kočárku snila :-D Tvoje slova mě tudíž moc potěšila :kytka:
Chci se zeptat - Tebe i jiných, kdo mají přehled, jestli tento červený model na přiloženém linku je model 2011, u kterého je ta prodloužitelná stříška?
Je totiž v akci, takže si nejsem jistá :think:
 http://www.babypark.cz/…confort-elea#…

Nejsem z Prahy a výlet momentálně nepřichází v úvahu. Chtěla bych ho co nejdřív objednat poštou.
Prosím pokud mi máte k tomu co říct, budu moc vděčná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
12.7.11 22:28

No já kočárek kupovala v Babyparku (na Zličíně) a šikovná paní prodavačka mi vyštrachala nakonec tu prodlouženou stříšku. Ale v tý akci měli i ty krátký, tak nevim je to asi na tom jak budeš schpná se domluvit s prodejcem :-(.

• Citovat
  • Upravit
1055
13.7.11 10:40

Ahoj všem,
napíšu své bezprostřední dojmy, dnes mi totiž dorazila Bebe Confort Elea a zrovna jsme ji poskládali a vyzkoušeli (v bytě).
Ačkoli jsem vždy spíš byla na trojkolky, tato čtyřkolka se mi moc líbí, je to srdcovka :srdce: Vypadá krásně, je skvěle vypolstrovaná, stříška se dá rozložit a úžasně stíní, sedačka se dá dát do úplného lehu a to v obou směrech, i sed je lepší než mám v Jané Slalom. Skládání z krabice šlo velmi jednoduše (s Jané jsme se dost nadřely ).
Ovládání výborné, polohování rukojeti super, jsem vyšší a můžu si nastavit tak jak potřebuju.
Malé se v kočáru sedí podle všeho dobře, na ten leh není moc zvyklá (Jané nemá úplný leh), tak pak budeme používat na spaní ten pololeh, co je zas trošku výš. No to uvidíme.

ALe co je zádrhel a co jsem nečekala, rozchod větších kol je až 61cm!!! Přitom všude na netě píšou 51, prostě je to omyl, převzali to ze stránek dovozce www.bebeconfort.cz, je to v technický dokumentaci, kterou jsem si předtím samozřejmě četla a taky jsem to blbě pochopila. Oni tam udávají rozchod předních menších kol a to je 51cm. Jenomže u těch zadních je to 61cm.
Což už pro mně je tak trochu problém… ale kočár se mi hrozně moc líbí, tak teď přemýšlím, jestli si ho nechám nebo vrátím…

Jinak co se týká doplňku, nánožník origoš Bebe confort snad nedělá, nikde jsem neviděla. Nákupní košík je dost plytký.
Co se mi ještě líbí, odendávání madla na stranu, můžu malou bez problémů vkládat do kočárku (u Jané to není).
Opěrka na nohy mi nepříjde nějaká hrozná, i když u Jané je lepší. ALe sed je docela krátký v porovnání s Jané, tak ale Jané Slalom Pro 2009 je fakt velmi prostorný a na něj bych asi Eleu porovnávat neměla.

Takže tolik zatím od nás, snad někomu moje informace pomůžou :-) Pak ještě dopíšu, až zjistím víc (jestli si ho teda necháme)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
14.7.11 15:13

PS. Teď jsem si omylem přepsala včerejší příspěvek, ale nebyl nijak důležitý, psala jsem jenom, že nevím, jestli ten můj kočár bude mít tu prodloužitelnou stříšku - nakonec ji má a je to opravdu bombová věc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
14.7.11 15:38

Elea - několik metrologických údajů :)

Rozměry sedačky

• délka zádové opěrky 48 cm
  • hloubka sedu - toto se mi velmi blbě měřilo, protože je to spojené s tou opěrkou na nohy, nicméně v obchodě uvádějí 28, ale já naměřila 20 (jenom pro sezení, po ten kloub, kterým se reguluje opěrka na nohy), 35 (spolu s vypolostrovanou opěrkou na nohy) 49 (spolu s celou opěrkou na nohy, i ten kovový rám)
  • nožní opěrka 28 cm (od kloubu po kovovou obrubu)

Ložná plocha - v lehu se vyrovná i opěrka na nohy, takže spolu je to podle mého skvělých 94 cm.
Když nepočítám tu tu kovovou obrubu opěrky na nohy, ale jenom vypolstrovanou část opěrky na nohy, tak je to 82 cm.

Šířka sedačky:

• šířka v zlomu sedák/opěrka 31 cm
  • šířka zad 25 cm (bez vypolstrování)
  • vypolstrovaná záda 34 cm

Výška rukojeti max. 105, min 64 (to se mi blbě měřilo, tak berte s rezervou :mrgreen: )

Průměr kol 30cm

Rozchod kol

• větší 25 cm
  • menší 17 cm
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
14.7.11 15:42

Ještě jedna věc, nevím proč se tento kočárek řadí mezi golfky (na některých e-shopech), podle mého je to typický sporťák. I váha 13 kg není malá, i když zase nepřijde mi na těch 13 kil..

Tak kdo máte zkušenosti nebo zájem, pište pište!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí