Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky. kdo máte kočárek bebetto nico ( nejlépe novou kolekci 2015 ) můžete mi prosím poslat fotku kočárku v realu? Barvu 277 - fialovorůžový a 141-červený? Rozhoduji se mezi těma barvama ale ve skutečnosti prý vypadají jinak než na obrázku. Děkuji moc za odpovědi
Nikdo se vám neozval
já mám v plánu červený tak jsem zvědavá ![]()
Holky, koupily jste? my přemýšlíme o koupi teď, tak bych ráda recenze, ale skoro nikdo ho nemá! Díky
Jo koupili
a je super
já ho nejspíš budu prodávat
už koukám na golfky
jinak je to kvalitní kočár ale pro mě už težký
kupovali jsme ho v půlce června ![]()
@ChZuzka Takže spokojenost, jo? To je bezva, já ho totiž nikde osobně na na krámě neviděla, musím tedy objednat z netu. A prosím tě, nesjížděla vám holčička ze sedáku? Děsně jsem zkoumala ty fotky a pořád přesně nevím, jestli ten sedák je úplně rovný nebo malinko skloněný, aby z něj prcek nesjížděl. Snad mi rozumíš
díky
@Jindrova25 ne je super
dneska pujdu fotit
přítel mi nechce přispět na nový takže ho musím prodat
chtěla jsem si ho nechat když bych šla na procházku tady po okolí
je rovný
a bytelný. Jen co musím říct nánožník je hnusnej ( ale ten jsem já vytáhla asi 3×, myslím že je to zbytečný, a když je zádová opěrka na ležato tak se mi zdá pláštěnka malá ale my jsme nepoužívali ani tu pláštěnku
je tam velká bouda která dokáže ochánit před deštěm
byly jsme s ním opravdu spokojení
ale už mě štve ta váha skoro 14kg
ted koukám na Valco snap 4
ten má jen 6kg ![]()
@ChZuzka Díky za info, fakt, já mám golfky po dceři, Peg Perego, ty jsou fajn, ale jen zatím tak do města nebo na nutný poježdění, on jinak v kočárku spí, tak chci něco prostornějšího a pohodlnějšího než golfy. Pláštěnku mám na sporťák, tak kdyžtak bych použila tu. A ta váha, to je asi standartní, u klasických sporťáků, já se dívala na ten náš, co mám a má taky kolem 14 kg. Valco je pěkné, ale nemá otáčecí korbu, viď? Pro mě je ta korba hodně důležitá, náš ještě nechodí (a ještě tak asi hned nebude), tak je pro mě důležitý, na něj vidět. A jakou máte barvu kočárku, Bebetta?
@Jindrova25 nemá otočnou
proto jsem kupovala nico
malá ted má skoro 16m a já bych valco chtěla koupit v květnu a to už bude mít 18m a to už nejspíš nebude jen sedět v kočáru
máme červenou jen na promo fotkách vypadala jako ferrari červená ale je vínová, tady je zrovna i ten nánožník
Ale vypadá pěkně, nánožník není tak zlý..
a ta bílá konstrukce byla ok? oni mají černou a stříbrnou ještě. Já chci nějaký tmavý, škoda, takovýhle pro kluka asi ne
ale děkuju za fotku!
@Jindrova25 no já jsem tu bílou vybrala kvůli te červené. Jinak konstrukce je už i poškrábaná
od skládání ![]()
@PeBe24 zatím ho má paní ještě 13 dní v rezervaci a pak je ještě jedna paní co má zájem. tak do konce měsíce budu vědět
Ahoj, Valco dela i otocnou sedacku. Jmenuje se Valco snap ultra sport