Fotka kočárku Bebetto Nico v reálu

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
21.4.15 14:51

bebetto nico

Ahoj maminky. kdo máte kočárek bebetto nico ( nejlépe novou kolekci 2015 ) můžete mi prosím poslat fotku kočárku v realu? Barvu 277 - fialovorůžový a 141-červený? Rozhoduji se mezi těma barvama ale ve skutečnosti prý vypadají jinak než na obrázku. Děkuji moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1529
24.5.15 21:50

Nikdo se vám neozval :-( já mám v plánu červený tak jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
14.3.16 14:45

Holky, koupily jste? my přemýšlíme o koupi teď, tak bych ráda recenze, ale skoro nikdo ho nemá! Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
14.3.16 14:45

@ChZuzka @Merssii OZnačuji, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
15.3.16 08:40

Jo koupili :-) a je super ;-) já ho nejspíš budu prodávat :-) už koukám na golfky :-) jinak je to kvalitní kočár ale pro mě už težký :-( kupovali jsme ho v půlce června :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
15.3.16 23:02

@ChZuzka Takže spokojenost, jo? To je bezva, já ho totiž nikde osobně na na krámě neviděla, musím tedy objednat z netu. A prosím tě, nesjížděla vám holčička ze sedáku? Děsně jsem zkoumala ty fotky a pořád přesně nevím, jestli ten sedák je úplně rovný nebo malinko skloněný, aby z něj prcek nesjížděl. Snad mi rozumíš :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
16.3.16 09:22

@Jindrova25 ne je super :-) dneska pujdu fotit :-) přítel mi nechce přispět na nový takže ho musím prodat :-( chtěla jsem si ho nechat když bych šla na procházku tady po okolí :-) je rovný ;-) a bytelný. Jen co musím říct nánožník je hnusnej ( ale ten jsem já vytáhla asi 3×, myslím že je to zbytečný, a když je zádová opěrka na ležato tak se mi zdá pláštěnka malá ale my jsme nepoužívali ani tu pláštěnku :-) je tam velká bouda která dokáže ochánit před deštěm ;-) byly jsme s ním opravdu spokojení :-) ale už mě štve ta váha skoro 14kg :-( ted koukám na Valco snap 4 :-)ten má jen 6kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
16.3.16 09:49

@ChZuzka Díky za info, fakt, já mám golfky po dceři, Peg Perego, ty jsou fajn, ale jen zatím tak do města nebo na nutný poježdění, on jinak v kočárku spí, tak chci něco prostornějšího a pohodlnějšího než golfy. Pláštěnku mám na sporťák, tak kdyžtak bych použila tu. A ta váha, to je asi standartní, u klasických sporťáků, já se dívala na ten náš, co mám a má taky kolem 14 kg. Valco je pěkné, ale nemá otáčecí korbu, viď? Pro mě je ta korba hodně důležitá, náš ještě nechodí (a ještě tak asi hned nebude), tak je pro mě důležitý, na něj vidět. A jakou máte barvu kočárku, Bebetta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
16.3.16 10:45

@Jindrova25 nemá otočnou :-( proto jsem kupovala nico :-) malá ted má skoro 16m a já bych valco chtěla koupit v květnu a to už bude mít 18m a to už nejspíš nebude jen sedět v kočáru :-) máme červenou jen na promo fotkách vypadala jako ferrari červená ale je vínová, tady je zrovna i ten nánožník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
16.3.16 10:51

Ale vypadá pěkně, nánožník není tak zlý.. :) a ta bílá konstrukce byla ok? oni mají černou a stříbrnou ještě. Já chci nějaký tmavý, škoda, takovýhle pro kluka asi ne :) ale děkuju za fotku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
16.3.16 11:20

@Jindrova25 no já jsem tu bílou vybrala kvůli te červené. Jinak konstrukce je už i poškrábaná :-( od skládání :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
17.3.16 09:21

@ChZuzka Zuzko, díky moc za info, dnes večer objednávám! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
17.3.16 10:39

@Jindrova25 dobrá volba ;-) pak dejte vědět jakou barvu máte ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
13.4.16 08:26

@PeBe24 zatím ho má paní ještě 13 dní v rezervaci a pak je ještě jedna paní co má zájem. tak do konce měsíce budu vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
1.5.16 08:12

Ahoj, Valco dela i otocnou sedacku. Jmenuje se Valco snap ultra sport

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie