Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravim maminky, mate zkusenosti z polskym Nutrilonem? Bebilonem?Popr.kde a za kolik nakupujete?
@Buride Mám, je to lautr to samý co český Nutrilon, takže naprosto ok. A je levnější, ale už nemám přehled o cenách, děti vyrostly. Kupovala jsem na Mimibazaru, i s poštovným to vyšlo lépe než Nutrilon koupený v Čechách. Ale teď jsem na mmb koukala a nemůžu ho najít.
Zkusenost nemam, jelikoz mame jine UM, ale vidavam ho v Biedronce, za kolik, netusim, ale neco jsem slysela, ze uz o tolik levneji nevyjde… ![]()
@ThinkPositively Je to možné. Když jsem ho začínala kupovat před 5 lety, vyšel i s poštovným o 1/3 levněji než v Čechách - kupovala jsem od české obchodnice na MMB. Pak se ceny zvedly a vyšlo to už asi jen o 20 procent. Ta česká obchodnice asi měla nějaké dobré kontakty v PL ve velkoskladu, protože když jsme ho tak před 3 lety chtěli koupit v polské lékárně, tak to bylo dražší než od ní.
@iila Možná měla i nějakou množstevní slevu
Vážně nevím na kolik vyjde, moc jsem se tam po něm nedívala, my jedem po plínách vždycky
Ale jednu dobu jsem taky přemýšlela, že ho zkusíme, pak jsem ale vyzkoušela Babylove z DM a už jsem zůstala ![]()
Zdravím maminky prosim vás nevíte někdo, kde bych mohla koupit Bebilon? Třeba přes nějaký internetový obchod nebo nějaká maminka co si jezdí pro Bebilon do Polska jestli by nemohla brát i pro mě? Moc děkuju za rady