Bebilon - kde koupit?

1
3.12.15 22:38

Bebilon kde koupit

Zdravim maminky, mate zkusenosti z polskym Nutrilonem? Bebilonem?Popr.kde a za kolik nakupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3135
3.12.15 23:08

@Buride Mám, je to lautr to samý co český Nutrilon, takže naprosto ok. A je levnější, ale už nemám přehled o cenách, děti vyrostly. Kupovala jsem na Mimibazaru, i s poštovným to vyšlo lépe než Nutrilon koupený v Čechách. Ale teď jsem na mmb koukala a nemůžu ho najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.15 07:50

Zkusenost nemam, jelikoz mame jine UM, ale vidavam ho v Biedronce, za kolik, netusim, ale neco jsem slysela, ze uz o tolik levneji nevyjde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
4.12.15 08:26

@ThinkPositively Je to možné. Když jsem ho začínala kupovat před 5 lety, vyšel i s poštovným o 1/3 levněji než v Čechách - kupovala jsem od české obchodnice na MMB. Pak se ceny zvedly a vyšlo to už asi jen o 20 procent. Ta česká obchodnice asi měla nějaké dobré kontakty v PL ve velkoskladu, protože když jsme ho tak před 3 lety chtěli koupit v polské lékárně, tak to bylo dražší než od ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.15 12:07

@iila Možná měla i nějakou množstevní slevu :think: Vážně nevím na kolik vyjde, moc jsem se tam po něm nedívala, my jedem po plínách vždycky :mrgreen: Ale jednu dobu jsem taky přemýšlela, že ho zkusíme, pak jsem ale vyzkoušela Babylove z DM a už jsem zůstala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.15 20:46

Sháním Bebilon-polský Nutrilon

Zdravím maminky prosim vás nevíte někdo, kde bych mohla koupit Bebilon? Třeba přes nějaký internetový obchod nebo nějaká maminka co si jezdí pro Bebilon do Polska jestli by nemohla brát i pro mě? Moc děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová