Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Maminky,
nevíte, nedá se koupit někde Bebilon v Brně? Zkusili jsme a je to opravdu stéjné jako Nutrilon, jen ceny jsou lepší… Poraďte prosím
Kdybych ušetřila i poštovné, bylo by to super ![]()
Bebilon je přeci z Polska. On se dá koupit v obchodech i tady??
Jinak si zadej třeba na mmb dětská výživa a Brno a vyjede ti možná nějaká mamina, která je má.
Podle mě v obchodě Bebilon nekoupíš. Asi jen na netu na MMB anebo přímo v Polsku.
jo,bebilon je sice polsky,ale jedna zenska,co ma ucet na MMB je z brna,takze myslim,ze se od ni da primo odebrat
,takhle to asi bylo myslene,ne?
jitina píše:
jo,bebilon je sice polsky,ale jedna zenska,co ma ucet na MMB je z brna,takze myslim,ze se od ni da primo odebrat,takhle to asi bylo myslene,ne?
jojo, přesně tak
a nemáš odkaz přímo na tu paní do Brna prosííííím ![]()
jitina píše:
jo,bebilon je sice polsky,ale jedna zenska,co ma ucet na MMB je z brna,takze myslim,ze se od ni da primo odebrat,takhle to asi bylo myslene,ne?
nejspíš jo, jináč to ani nejde. Bebilon se prodává pouze v PL a seženeš ho u nás jen od mamin, který do toho PL jezdí, tam ho koupí a pak ho prodaj nám tady v ČR. A z Brna to je docela kousek cesty ![]()
lys píše:
A z Brna to je docela kousek cesty
Třeba má rodinu u hranic s PL - jako já
- taky by se mi nevyplatilo tam jezdit, ale když rodina bydlí 20km od PL, tak tam jednou za 3 měsíce zajedeme pro UM, kaše a hlavně i skleničky a ušetříme na tom celkem dost ![]()
PetkaK píše:lys píše:Třeba má rodinu u hranic s PL - jako já
A z Brna to je docela kousek cesty- taky by se mi nevyplatilo tam jezdit, ale když rodina bydlí 20km od PL, tak tam jednou za 3 měsíce zajedeme pro UM, kaše a hlavně i skleničky a ušetříme na tom celkem dost
tak to rozhodně ![]()
Ja jsem si od ni jednou brala mlika,ale uz nevim,jak se jmenovala je to tak 5 mesicu dozadu,a neco jsem videla,ze by mela mit pozastaveny ucet
,ale jinak se muzes podivat tady na stranky.
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…