Bebilon v Brně

478
5.7.11 14:01

Bebilon v B

Maminky,
nevíte, nedá se koupit někde Bebilon v Brně? Zkusili jsme a je to opravdu stéjné jako Nutrilon, jen ceny jsou lepší… Poraďte prosím :) Kdybych ušetřila i poštovné, bylo by to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
5.7.11 14:04

Bebilon je přeci z Polska. On se dá koupit v obchodech i tady??
Jinak si zadej třeba na mmb dětská výživa a Brno a vyjede ti možná nějaká mamina, která je má.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
5.7.11 14:07

Podle mě v obchodě Bebilon nekoupíš. Asi jen na netu na MMB anebo přímo v Polsku.

• Citovat
  • Upravit
2789
5.7.11 14:46

jo,bebilon je sice polsky,ale jedna zenska,co ma ucet na MMB je z brna,takze myslim,ze se od ni da primo odebrat :nevim: ,takhle to asi bylo myslene,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
5.7.11 16:21
jitina píše:
jo,bebilon je sice polsky,ale jedna zenska,co ma ucet na MMB je z brna,takze myslim,ze se od ni da primo odebrat :nevim: ,takhle to asi bylo myslene,ne?

jojo, přesně tak :) a nemáš odkaz přímo na tu paní do Brna prosííííím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
5.7.11 16:21
jitina píše:

nejspíš jo, jináč to ani nejde. Bebilon se prodává pouze v PL a seženeš ho u nás jen od mamin, který do toho PL jezdí, tam ho koupí a pak ho prodaj nám tady v ČR. A z Brna to je docela kousek cesty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.7.11 17:04
lys píše:
A z Brna to je docela kousek cesty :think:

Třeba má rodinu u hranic s PL - jako já :) - taky by se mi nevyplatilo tam jezdit, ale když rodina bydlí 20km od PL, tak tam jednou za 3 měsíce zajedeme pro UM, kaše a hlavně i skleničky a ušetříme na tom celkem dost :)

• Citovat
  • Upravit
lys
6155
5.7.11 17:10
PetkaK píše:
lys píše:
A z Brna to je docela kousek cesty :think:
Třeba má rodinu u hranic s PL - jako já :) - taky by se mi nevyplatilo tam jezdit, ale když rodina bydlí 20km od PL, tak tam jednou za 3 měsíce zajedeme pro UM, kaše a hlavně i skleničky a ušetříme na tom celkem dost :)

tak to rozhodně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
5.7.11 17:14

a máte někdo odkaz na tu paní do Brna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
5.7.11 17:35

Ja jsem si od ni jednou brala mlika,ale uz nevim,jak se jmenovala je to tak 5 mesicu dozadu,a neco jsem videla,ze by mela mit pozastaveny ucet :nevim: ,ale jinak se muzes podivat tady na stranky.
 http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
5.7.11 22:45

děkujíííí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...