Bederní pás u školní tašky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101536
3.5.22 16:37
@Kelsey píše:
Vidím to denně u dětí. Mají tam ten pás. Spíš si myslím, že je baví, když si to můžou zapnout a jít.

Ti nevím, můj malý dvoučlenný vzorek ho nenápadně sundal a odložil doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
3.5.22 16:40
@j.a.n.i1 píše:
Ti nevím, můj malý dvoučlenný vzorek ho nenápadně sundal a odložil doma…

Vodím denně moje družinové prvňáky na oběd. Vždy si to zapnou u třídy. U družiny na ně čekám, až to teda odepnou a můžeme vyrazit konečně na oběd. Že tam jdeme bez aktovky/ batohu. Ale na ty dvě minuty se to zapnout muselo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
3.5.22 17:43

Ne, syn nepouziva. Prsni pouzival, nez ho rozbil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
3.5.22 17:47
@Platanka píše:
Já se pripichnu, jaká taška se vám osvědčila pro dítě, které je dosti vysoké a navíc po odkladu, ale velice tenké a hubené - úzký ramínka, úzký vsechno…?Bojím se těch ramen - asi něco, co má ty popruhy blízko u sebe…

Hledej neco s prsnim pasem, to mu to udrzi…a nejlepsi je vyzkouset..ja mam hubenoura ale nizkeho, takze jsem neco mela predstavu podle netu ale nastesti jsme meli moznost vyzkouset a vybral si uplne jinou, ze ostatni ho mlatily do zadku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.5.22 18:05

Bederní jsem snad ani na aktovce neviděla. Kluci měli do první třídy ten přes prsa, jeden ho během prvního týdne ztratil, druhý po čase rozbil. Zapnutý ho neměli nikdy. Možná u jednoho, dvou cizích dětí jsem viděla, že ten prsní mají zapnutý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
3.5.22 19:23

Vůbec podle mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16098
3.5.22 19:37

S bederákem bych koupila dítěti, které s taškou na zádech tráví třeba půl hodiny ráno a půl odpoledne (dlouhé cesty do školy, jízda mhd ve stoje atd.). Moje děti to mají 5min. pěšky, takže jsem to vyhodnotila tak, že čím míň ocásků, na které se dá šlápnou a které se můžou někde zaseknout, tím líp. Hrudní pásek jsem jim k aktovce přidělala, ten si občas zapnou, když to mají těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
3.5.22 19:44

@zrcadlo to je další věc, do školy to máme 300 m (max 5 minut), takže i kdyby dite začalo chodit samo, kolik toho nanosi? Tentokrát jsem opravdu v pokušení mu koupit tu levnější Lego, co není tak vychytaná, ale dítěti se líbí a nechat ho s ní žít, jak uzná za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66773
3.5.22 19:58
@Cuddy píše:
@zrcadlo to je další věc, do školy to máme 300 m (max 5 minut), takže i kdyby dite začalo chodit samo, kolik toho nanosi? Tentokrát jsem opravdu v pokušení mu koupit tu levnější Lego, co není tak vychytaná, ale dítěti se líbí a nechat ho s ní žít, jak uzná za vhodné.

To mu uplne v klidu kup levnejsi. Nanosi nula nula nic. Mame to taky kousek, nezapina ani jeden pasek. Dle me by to zvladl i s igelitkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
3.5.22 22:33

Nasi s rim obcas jdou 4 kilaky (když si nechaji ujet bus) a stejně nezapnou ani ten prsní a bederak uz oba sundaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
4.5.22 08:25

Dekuji vsem za odpovedi, krome jednech uvedomelych deti u @Kelsey pasy nezapina nikdo, tak na vychytanou tasku kaslu a at si dite klidne vybere tu, co si vyhledlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
4.5.22 09:00

Kluci druhá a třetí třída a mají aktovky Beckmann a zapínají oba pásy, vyžaduji to. Od první třídy jezdí do školy a ze školy sami a aktovky si nosí. Jestli si to zapínají až u dvěří nebo po odchodu z domu odepnou netuším. Ale veřím že ne :mrgreen: :mrgreen: Když je potkám, mají je zapnuté. Jezdí denně MHD do školy ( ráno i odpoledne narváno, takže sotjí) a pak jdou pešky.

Každopádně starší syn dostal teď k narozeninám novou aktovku Beckmann (studentský batoh). U té se dá ten bederní pás už oddelat, ale zatím ho bude mít a používat. Předpokládám, že mu batoho vydží dlouho, tak pak ten bederní pás oddělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí