Bederní pás u školní tašky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30910
3.5.22 15:33

Bederní pás u školní tašky

Měla bych dotaz na rodiče prvňáků, druhaku. Nosí vaše děti u školních batohů zapnutý bederní pás? Má smysl vybírat batoh za 3-4 tis Kč? Už jsem z těch vychytávek pro děti lehce vystřízlivěla, já to koupím a děti pak věc využívají v základní variantě. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81477
3.5.22 15:44
@Cuddy píše:
Měla bych dotaz na rodiče prvňáků, druhaku. Nosí vaše děti u školních batohů zapnutý bederní pás? Má smysl vybírat batoh za 3-4 tis Kč? Už jsem z těch vychytávek pro děti lehce vystřízlivěla, já to koupím a děti pak věc využívají v základní variantě. Děkuji moc.

Ne, nikdy. Ale prsák považuji za nezbytný, pokud s ní chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
3.5.22 15:47

Ne, bederák využívají jen u krosen na vícedenní výlety se skauty a na tábor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
3.5.22 15:47

@Cuddy Děti mají batoh s pásem a samozřejmě si ho nezapínají. :pocitac:
Plánovala jsem, že budou minimálně občas jezdit do školy na kole, nicméně kovid nám do toho hodil vidle.

Nicméně školní batoh (Boll) me stál pod 2000. Po výplatě budu objednávat větší staršímu, ale dostane ho až do 4. třídy (ten vyjde asi na 2600, pokud neulovím někde náhodou nějaký v akci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
3.5.22 15:52

@Cuddy my ted kupovali tasku do prvni tridy a koupili jsme krasnej Bagmaster s bedernim pasem a stal 2090 :palec: kamoska kupovala teda i s pytlikem na telocvik a s penalem, ale za 4900 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
3.5.22 15:57

Dítě si zatím vybralo Beckmann za 4tis, který má vše, nebo Lego za 1,5 tis. Dítě je drobné, Beckmann mu pěkně sedí, to jsme již zkoušeli, ale říkám si, jestli nevzít tu Lego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
3.5.22 15:59

@Cuddy A ten Boll by mu neseděl? Taky mám prcky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3872
3.5.22 16:04

Já se pripichnu, jaká taška se vám osvědčila pro dítě, které je dosti vysoké a navíc po odkladu, ale velice tenké a hubené - úzký ramínka, úzký vsechno…?

Bojím se těch ramen - asi něco, co má ty popruhy blízko u sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
3.5.22 16:12

@Svistice asi ano, ale já mám primadony. Dnes dítě odcházelo s kyselým obličejem od Beckmanna, že je to jak sportovní batoh a ono jde do školy! Boll mám také v hledáčku, jen jsem si říkala, že bych to mohla nechat na dítěti a nechat mu pořád nějaké své představy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101499
3.5.22 16:13
@Lama Lama píše:
Ne, nikdy. Ale prsák považuji za nezbytný, pokud s ní chodí.

Já po pohledu na své dárečky, nepovažuju za nutný ani ten… ale u svého batohu tedy ano :andel:
Tedy oba ho na školním batohu mají, ale zapnutý jsem ho neviděla nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8629
3.5.22 16:16

Za mě čím min vychytávek, tím líp. Když vidím, jak děti s těma věcma zachází, jak si tašky nandavaji… syn má no name batoh za 1000 Kč, je velkej, takže mu vydrží do doby, než ho rozbije, což se mu asi jen tak nepovede. I vzor má vhodný jak pro prvnaka, tak pro pubertaka. Kámoška koupila s bederním pásem a hned po týdnu se ho pokoušela nějak připnout, aby nezavazel, protože kluk ho nepoužíval, zavazel mu, ve škole se za to tahali… druhá kámoška koupila batoh s Elzou a slečna v pololetí od starší kamarádky pochytila jakési monster cosi a kámošku stalo velké úsilí dcerku přesvědčit, že nový batoh fakt nedostane…takže já bych vybrala bez zbytečných prvků a dala si i pozor na vzor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66698
3.5.22 16:20

@Cuddy
Ma Boll (normalni cena) a pas nepouziva. I ten pres prsa je linej zapnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
3.5.22 16:23

U aktovek je nemám, u turistických batohů to používá jen jeden z nich, druzí dva jen u krosny

ale prsák používají

@Svistice píše:
@Cuddy Děti mají batoh s pásem a samozřejmě si ho nezapínají. :pocitac:
Plánovala jsem, že budou minimálně občas jezdit do školy na kole, nicméně kovid nám do toho hodil vidle.Nicméně školní batoh (Boll) me stál pod 2000. Po výplatě budu objednávat větší staršímu, ale dostane ho až do 4. třídy (ten vyjde asi na 2600, pokud neulovím někde náhodou nějaký v akci).

jezdím do práce na kole s batohem a tam kupodivu bederák není až tak potřeba, váha se rozloží na ohnutá záda. ale prsák je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
3.5.22 16:28

@Cuddy bederní pás na aktovce jsme snad na žádné neměli a dětem to nechybělo. Nepoužívají ho ani moc na krosnách :nevim:
Byla jsem spokojená s aktovkami Lego, měli ji 3 děti. Starším vydržela až do 4. třídy, mladší měl jinou a vydržela jenom 1. a 2. třída.
@Platanka vyššímu hubenému dítěti by mohl sedět třeba topgal. Většinou batohy jsou užší jak aktovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
3.5.22 16:35

Vidím to denně u dětí. Mají tam ten pás. Spíš si myslím, že je baví, když si to můžou zapnout a jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí