Běh s kočárkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
509
6.10.14 13:01

No v případě, že Boba máš ozkoušenýho, tak bych do něj šla. Ten x-run je fajn, ale spíš už na větší dítě. S miminem si ho dokáži představit, tak na hladkém asfaltu. Ten x-run není vůbec odpružený.

Jinak, že se pěnovka po třech dětech loupe, to bych vůbec neřešila. Jak píšeš dostává to celkem zabrat a je to věc kterou lze snadno nahradit.

Podle popisu vypadá hodně lákavě.

No x-lander je sice polák, ale zrovna ty x-landery jsou povedený kočárky a z hlediska poruchovosti bych se nebála.

Já mám teda víc kočárků, ale dokáži si x-runa představit jako jediný kočárek, tak od 7 měsíců dítka. Je to takový univerzál město, sport co s ním projedeš i terén.

Ještě se mi líbil BJ sumit, ale když jsem pak po něm pokukovala, tak mi ty zadní pneumatiky přišly hrozně uzounké a celý působil jak chrastítko, ale třeba jsem narazila na blbý kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
5.5.15 22:14

Ahojte, mate uz niekto prosim toho BOBa? Prave som si vymyslela, ze chcem s dcerou behat a nie cakat, kym muz pride domov :-D
A on je prave teraz v USA, tak ma to zvadza, ze by som mu nakazala ho kupit :-D
Pripadne, co si myslite este o Baby Jogger FIT? Pripadne este Baby jogger Summit?

Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.5.15 07:27

@Bubinna88 Bob je super, mi ale odradila ta cena. Jinak jsem zvykoušela všechny ostatní a nakonec zvolila Quinny Speedi. Běhá se s nim skvěle, aji na brusle super :think: a je hodně prostorný pro dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
6.5.15 08:11

@martina.se to si ich všetky vyskusala? Ktoré presne? Prosím ako sa ti to podarilo? Takto by nás bob vysiel na cca 350-400$ plus poplatok za dalsiu batozinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.5.15 08:17

@Bubinna88 hledala jsem tak dlouho, až jsem našla baby, které byly ochotné prostě jít s kočárkem na procházku a vyzkoušet :mrgreen: Zkoušela jsem TFK, PPGt3, Joggera, Baby Jogger summit :mrgreen: a nakonec vybírala dle toho.. pak mi kdos doporučil quinny a já se zamilovala :lol: Jako neříkám, že ostatní jsou špatné, to ani omylem, ale např bob je dobrý fakt na běh, ale třeba po městě je to dost nepraktický kočár atd.. a taky jsem pak volila cenu :think: prostě jsem to vzala kolem a koukolem, pro mne quinny nej volba, mám ho 2 m a zatím max spokojenost :palec: při běhu, jízdě na bruslích, v terénu - malý spí jak zabitý, naprosto v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
6.5.15 08:29

@martina.se ja ho chcem prave len na ten beh, nic iné, na ostatne tu mame BJ city mini a phill & teds explorera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.5.15 08:32

@Bubinna88 áha.. tak to potom zvolit klidně toho boba nebo tfk, jsou tak super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
6.5.15 08:41

@Bubinna88 jestli jsi z Prahy, tak myslím, že jsem ho viděla na Hájích a nebo obvolat prodejny. Teď jich je celkem dost co ho již mají. Já viděla s tím předním otočným kolem a jediné co se mi na něm moc nelíbilo byla cena a že má poměrně nízko stříšku. Jinak na ovládání na prodejně byl fajn.
Jinak quinny mi nějak nenadchl, ale zkoušela jsem ho až s dvouletým dítětem.
Jednou jsem měla na zkoušku instep runer a ten je krásně lehounký, ale ten jsem měla v době, kdy malé bylo 7měsíců. Tak to je to ovládání pak také jinde.
Dobře se mi také běhalo se starým jane s pevným kolem.
A na závěr jsem zas skončila u x run od xlanderu. Vyhovuje mi na něm, že je hezky ovladatelný i když s pevným kolem. Což si myslím, že na běh i brusle je lepší, ale zároveň to není monstrum do MHD.
Jestli budeš chtít boba i jako sporták, tak bych šla asi do verze s předním otočným kolem, protože ty varianty, kde je přední kolo na pevno jsou děsně dlouhé a v případě, že nebydlíš na samotě u lesa, tak by tě to časem štvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
6.5.15 08:42

@Bubinna88 Tak než jsem se vyžvejkla, tak ty jsi upřesnila požadavky :D, tak to bych koukala hlavně na váhu a výšku rukojeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
6.5.15 08:56

@Ada22 ale co som pozerala tak tie BJ a bo vazia dost podobne. Má bob polohotavelnu rukojet, nevies? A u xrun je to predne kolo napevno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
6.5.15 10:09

Myslím, že ty běžecké bob maji rukojet na pevno. X run má to přední na pevno.
Ještě jsem měla tento, Tike Tech All-Terrain X3 Sport Single Stroller, ale toho jsem se rychle zbavila. Byl celkem forovy a dost blbě ovladatelný. Měl teda boží boudu a když jel rovně tak jel hezky, ale zatočit byl očistec.
U boba bych viděla velké plus to odpružení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
3.9.15 23:31

BOB je americký kočár, proto je neohrabaný do města. V usa se s kočárem moc do města nechodí…

A jinak bob se dáí koupit i na německém amazonu, tak porovnej zda to nevyhjde líp, než platit za další zavazadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí