Běh s kočárkem

104
8.10.12 20:11

Běh s kočárkem

Ahoj maminky,
chtěla bych se zeptat, zda některá běháte/joggujete s kočárkem? Já běhám s X-landerem, ale samozřejmě není to ono, přední kolečka jsou malá a nejsou gumová, takže v mém terénu-polní cesty-se celkem nadřu, když ho před sebou postrkuji..takže přemýšlím o HOCCO JOGGY S, či GRACO TREKKO COMPLETO a BABYPOINT SPRINTER..Hledám na ně recenze všude možně, a zatím nic moc nevím..nebo máte někdo nějalý jiný typ a tip? Jsem tedy trochu limitovaná finančně, měl by stát do 7000kč..díky za reakce Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5162
8.10.12 20:16

Ja se na to chystám taky, podle mě by to měl být hodně odpružený kočárek s co největšími a uzkými koly. Já budu mít Tako Ballila ale vyzkoušené to ještě nemám tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.10.12 20:18

Jéé to samé by mě taky moc zajímalo ;) Takže se budu taky těšit na ohlasy. Mimi sice zatím nemáme ale běh miluju a už jsem nad tím přemýšlela že bych pak ráda i s mimčem když by to šlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
8.10.12 20:34

A co x lander run? já sice nemám zkušenost, ale napadl mě jako první, když jsem viděla dotaz a to, že už jeden x lander máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
8.10.12 20:44

Ahoj mám x-run od x-landeru. Běhat se s ním dá, ale přijde mi, že je spíš na asfalt. Nemá žádné pružení. Kdyby jsi chtěla vyloženě na běh, tak bych zkusila instep ultra runner. Nový stojí kolem 5000, ale sem tam jsou na bazaru kolem dvou tisíc.

U toho instepu je dobré, že je lehký a malinko pruží.

Pak jdou občas najít na bazarech různé trojkolky na 16" kolech.

Teda neviděla jsem na živo, ale tohle může jezdit pěkně :)
 http://www.bobgear.com/ironman

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.10.12 21:21

Ahoj, mam Croozer a to je úplně jiná liga, než běžné kočárky. Doporučuju. Jezdim s nim i na bruslích nebo ho vozím za kolem. Jen jsem ten pro jedno dítě vyměnila za ten pro dvě děti a frčíme dál. S odpružením od Fialy to zmákne i kořeny v lese nebo obrubník a dítě se jen lehce zhoupne, ani se nevzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
8.10.12 21:23

Já běhala s Croozerem(vozík za kolo) máme k němu joggingový set a jezdíme s ním i na bruslích. Je perfektní do terénu, jen do kopce je trošku těžší. Ale zas jsem neměla strach, že malou někde vyklopím a má síťku nebo slídu proti mouchám, kamínkům a pod…

• Citovat
  • Upravit
7576
8.10.12 21:26

Jen doplním: Croozer pro dvě děti má 14,5kg, je jak kočárek, co patří do kategorie těch lehčích, třeba Jané :kytka:

@zichisek píše:
Já běhala s Croozerem(vozík za kolo) máme k němu joggingový set a jezdíme s ním i na bruslích. Je perfektní do terénu, jen do kopce je trošku těžší. Ale zas jsem neměla strach, že malou někde vyklopím a má síťku nebo slídu proti mouchám, kamínkům a pod…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.10.12 21:29
@zichisek píše:
Já běhala s Croozerem(vozík za kolo) máme k němu joggingový set a jezdíme s ním i na bruslích. Je perfektní do terénu, jen do kopce je trošku těžší. Ale zas jsem neměla strach, že malou někde vyklopím a má síťku nebo slídu proti mouchám, kamínkům a pod…

Prosím tě a croozer jsi používala i místo kočárku? Nebo jsi měla croozer a ještě k němu kočárek? Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
8.10.12 21:34

Ja mam Chariot /vozik za kolo s jogingovym koleckem/, beha se s nim skvele, je lehky, snadno ovladatelny, u nas ma ale postatnou nevyhodu, moje ditko ho nema rado :-(.Lucince je 6 mesicu, jeste nesedi, takze v nem musi mit tzv. miminovnik, vlozku, ve ktere je pripoutana jako v autosedacce a to se ji nelibi. Takze beham s „civilnim“ kocarem /Firkon/, je to teda o dost slabsi zazitek, ale aspon neco. A i tak se daji nabehat stovky kilometru mesicne. Tesim se, az se Lucinka nauci sedet a odstranime miminovnik, tak ze prijde konecne rada i na Chariota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
8.10.12 21:58
@JIŘLINKA píše:
Prosím tě a croozer jsi používala i místo kočárku? Nebo jsi měla croozer a ještě k němu kočárek? Díky ;)

máme croozer i kočárek. Croozer je pro mě velká kráva do MHD, na eskalátory, do vlaku a do obchodu.Ale kamarádka má croozer pro dva jezdí jen s ním.

• Citovat
  • Upravit
341
8.10.12 22:20
@zichisek píše:
máme croozer i kočárek. Croozer je pro mě velká kráva do MHD, na eskalátory, do vlaku a do obchodu.Ale kamarádka má croozer pro dva jezdí jen s ním.

Díky ;) A croozer se dá použít pro novorozence, nebo až pro větší (sedící) dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.10.12 08:13
@JIŘLINKA píše:
Díky ;) A croozer se dá použít pro novorozence, nebo až pro větší (sedící) dítko?

MY jsme v něm měli autosedačku (vajíčko) ale prodává se i miminkovník. Mě ta autosedačka přišla tak nějak lepší. MAlá v ní jezdila od dvou týdnů a jak měla měsíc jeli jsme i na kole a moc se jí tam líbí doteď.

• Citovat
  • Upravit
7576
9.10.12 08:47

Zichi, na první dítko jsme taky měli vajíčko v Croozeru a taky mi to přišlo lepší. Teď mam miminkovník a musim říct, že je lepší, mimčo v tom není tak „zlomené“ v sedu.

Jiřinko, miminkovník je prý od narození, osobně jsem děti vozila od 3měsíců, aby aspoň trošku držely hlavičku. Miminkovník mam ten s bočním vedením hlavičky a když malej usne, je to znát. Ve vajíčku byla přece jen vůle a hlavička trochu bimbala. Taky mam k miminkovníku tu zimní vložku.

@zichisek píše:
MY jsme v něm měli autosedačku (vajíčko) ale prodává se i miminkovník. Mě ta autosedačka přišla tak nějak lepší. MAlá v ní jezdila od dvou týdnů a jak měla měsíc jeli jsme i na kole a moc se jí tam líbí doteď.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
9.10.12 12:10

Holky moc diky :) Jeste bych se rada zeptala, myslite ze se da ten crooser pro dve deti využívat pro jedno? Když by jsme pak treba za dva roky poridili druhé ditko, jestli by nebylo lepší koupit rovnou ten pro dve deti, co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí