Stěhování - kam s nábytkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
5.7.13 18:50

Během stavby

Chtěla jsem se zeptat, chceme prodat menší domek a postavit si za ty peníze větší, ale nevíme jak to vyřešit s nábytkem, přeci jen ze zahrady je spousta květin a nářadí, které by se nám do pronajatého bytu nevešli :( a za pronájem domku se nám nechce platit, raději bychom je investovali do domku :)
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost a jak jste to vyřešili?
Děkuji moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
5.7.13 18:54

Nasi meli koupenou na tu prechodnou dobu marintgotku :) stala pakatel a pak ji zas prodali dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
5.7.13 18:56
@Ali-Ali píše:
Nasi meli koupenou na tu prechodnou dobu marintgotku :) stala pakatel a pak ji zas prodali dal.

Samozrejme pokud uz byste meli v te dobe pozemek. Na sidlisti asi maringotku nechat nepujde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.7.13 19:29

Taky jsme nad maringotkou či něčím podobným přemýšleli a k tomu, že bychom pronajali garáž na nábytek a další věci, ale nedokážeme si představit, jak se žije na pozemku, kde vedle vás staví dům a k tomu máme navíc psa, který by se dělníkům určitě pletl do práce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
5.7.13 19:34

Tak bud to nechat někde u příbuzných, pokud to jde, nebo pronajmout garáž nebo (nevím teda odkud jste) existuje self city storage, ale to je docela drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
5.7.13 19:35

@nobie
Ale ja nemyslela na bydleni, ale na veci. Ta maringotka byla fakt ‚nadoraz‘. Ale stejne ji jeste uspesne prodali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.7.13 21:06

@luca001
Nevíte jaké jsou tam asi zhruba tak cena za to self city storage, vypadá to zajímavě, ale nechce se mi tam moc dávat telefon, jelikož jak jednou dáte někam telefon, tak už vám nedají pokoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.7.13 07:30
@nobie píše:
@luca001
Nevíte jaké jsou tam asi zhruba tak cena za to self city storage, vypadá to zajímavě, ale nechce se mi tam moc dávat telefon, jelikož jak jednou dáte někam telefon, tak už vám nedají pokoj…

No zadáš si to do googlu, hned první odkaz a máš tam i ceny :roll: http://www.cityselfstorage.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
6.7.13 20:08
@nobie píše:
@luca001
Nevíte jaké jsou tam asi zhruba tak cena za to self city storage, vypadá to zajímavě, ale nechce se mi tam moc dávat telefon, jelikož jak jednou dáte někam telefon, tak už vám nedají pokoj…

To bohužel nevím. Kdyz jsem to kdysi hledala na netu, tak velikost cca jako sklep vycházela kolem 1500 za mesic…
Tak zkuste pro takové pripady koupit jednorázovou dobíjecí simku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.7.13 19:59

@luca001
Dobrý nápad :)
Jinak moc děkuji za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit