Bělavý výtok v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64
10.2.10 22:14

bělavý výtok

Ahojky chtěla jsem se zeptat jestli je normální mít v těhotenství bělavý výtok nedávno byl i do žluta ale to už je pryč.Ani nijak nezapáchá ani nesvědí.Mám začít plašit a jít k doktorovi?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22001
10.2.10 22:16

Já to měla u obou dětí po celé těhotenství a prý to bylo normální… Zmínila bych se o tom na příští kontrole, ale myslím, že se nemusíš nervovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.2.10 22:26

Tal to se mi ulevilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
10.2.10 22:52

taky jsem to měla celé těhotenství a ylo to normální :-)

• Citovat
  • Upravit
891
10.2.10 23:37

Normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
11.2.10 08:07

Taky jsem ho měla a už zase mám. Prý je to normální dle mého dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
11.2.10 09:20

jj, já už s tím u mudr byla a pokud to nesvědí, nepálí, nesmrdí a je to hlenové konzistence, tak je to normální. Slouží to jako ochrana před vnikntím bakteríí co nejblíž k miminku.
Já plašila, protože jsem se lekla,zda mi neodchází hlenová zátka a dozvěděla jsem se,že ta vypadá úplně jinak :oops: a určitě ji poznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.2.10 14:20

Je to normální,a le pokud to řekneš dr. tak počítej s tím že se bude sichrovat vaginálníma globulema… No koneckonců lepší globule, než zkažená plodovka nějakou infekcí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.2.10 15:30

Je to normální,v pochvě nemá být „sucho“,pokud nesvědí nebo nezapáchá.Udržuje v pochvě ph,chrání před infekcí vzestupně a taky splňuje funkci při sexu.Takže by neměl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SaVi
14.2.10 16:36

normální

Taky celé těhotenství od 13.tt, 6× léčeno (Klion vag.tablety, dezinfekční globule, antibiotikové globule …) a vždy s efektem jen na pár dní, pak se to vrátilo vždy zpět. Doktor raději dělal stěry na kultivaci, co za mršku tam je … nikdy nic nenašel, prostě jen „hojná sekrece“. Před porodem jsem na to upozornila v nemocnici, udělali radši výplach borovou vodou, aby se mimi nenalízalo něčeho nepatčičnýho … Je to prostě normální a někdo to řeší víc a někdo vůbec. Držím palce' :palec:

• Citovat
  • Upravit
243
17.12.24 16:46

Zatím bílý výtok nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat