Benefity, body

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43
19.12.23 12:51

Benefity, body

Ahoj holky omlouvám se jestli tímto obtěžuji, jen bych moc poprosila nějaké hodné duše. Manžel si našel jinou se kterou čeká dítě a my skončili na ubytovně. Sháním každou možnost, jak dostat nějakou kačku a dát tak do kupy nájem a aspoň nějaký ten drobný dárek ode mě pro děti a zjistila jsem, že mám benefit k uplatnění 3050 bodů, které mi brzy expirují. Najde se tu prosím někdo, kdo teď kupoval ideálně vitamíny a doplňky stravy pro těhotné, produkty zakoupené v lékárně Vitapharma, nebo jste koupili nějakou přilbu, či páteřák, chytré hodinky s certifik. měřením EKG, nebo dioptrické brýle? Poprosila bych jen o účtenku z obchodu, kterou sami nebudete nikde uplatňovat. Vás to nic nestojí a nám to hrozně pomůže. Moc moc prosím, jestli by mi někdo nepomohl bodíky využít… :/
Děkuji moc a přeji krásný den 🌹 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
164
20.12.23 15:16

Takže nás nabádáš k pojistnému podvodu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16150
20.12.23 15:33
@Ralzinka88 píše:
Takže nás nabádáš k pojistnému podvodu? 8o

Jistě, jak se zdarma obohatit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.12.23 15:38

@Ralzinka88 ano nabádám, protože jsem finančně totálně v… a už si nevím rady, kde aspoň pár drobných sehnat. Na ulici s dětma nechci a peníze chybí, je vidět, že jste nikdy nebyly na dně holky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16150
20.12.23 16:02
@kutcher píše:
@Ralzinka88 ano nabádám, protože jsem finančně totálně v… a už si nevím rady, kde aspoň pár drobných sehnat. Na ulici s dětma nechci a peníze chybí, je vidět, že jste nikdy nebyly na dně holky :(

Kdyby ano, tak bych řešila finance jinak, než přes cizí účtenky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.12.23 16:05

Dítě mají otce, zkus se zeptat jeho. Jinak je hromada potravinových bank atd.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
20.12.23 16:08
@kutcher píše:
Ahoj holky omlouvám se jestli tímto obtěžuji, jen bych moc poprosila nějaké hodné duše. Manžel si našel jinou se kterou čeká dítě a my skončili na ubytovně. Sháním každou možnost, jak dostat nějakou kačku a dát tak do kupy nájem a aspoň nějaký ten drobný dárek ode mě pro děti a zjistila jsem, že mám benefit k uplatnění 3050 bodů, které mi brzy expirují. Najde se tu prosím někdo, kdo teď kupoval ideálně vitamíny a doplňky stravy pro těhotné, produkty zakoupené v lékárně Vitapharma, nebo jste koupili nějakou přilbu, či páteřák, chytré hodinky s certifik. měřením EKG, nebo dioptrické brýle? Poprosila bych jen o účtenku z obchodu, kterou sami nebudete nikde uplatňovat. Vás to nic nestojí a nám to hrozně pomůže. Moc moc prosím, jestli by mi někdo nepomohl bodíky využít… :/
Děkuji moc a přeji krásný den 🌹 :hug:

Ale tohle mi zní, jako kdybys chtěla předstírat, že jsi to koupila ty a oni by ti to proplatili. Zní to jako benefit pojišťovny. Prostě kravina a podvod

• Citovat
  • Upravit
Charlotti
20.12.23 16:10

To vis ze jo :mrgreen: a pojedu v tom s tebou

• Citovat
  • Upravit
16150
20.12.23 16:32
@Mango_Lassi píše:
Ale tohle mi zní, jako kdybys chtěla předstírat, že jsi to koupila ty a oni by ti to proplatili. Zní to jako benefit pojišťovny. Prostě kravina a podvod

Však to je benefit pojišťovny, kde jinde by za účtenky dostala peníze :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
20.12.23 16:43

.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!