Mamince v nouzi❤️

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
25.11.23 21:39

Mamince v nouzi❤️

Třídila jsem skříně a ráda bych nějaké mamince která to potřebuje věnovala oblečení.
Mám na holčičku 6-8 let
Dámské vel L/Xl
Za odvoz.. České Budějovice, Písek

Příspěvek upraven 25.11.23 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8391
25.11.23 21:40
@Pejskarkaa píše:
Třídila jsem skříně a ráda bych nějaké mamince která to potřebuje věnovala oblečení.
Mám na holčičku 6-8 let
Dámské vel L/Xl
Za odvoz

Asi by to chtělo napsat lokaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
25.11.23 22:11

@Pejskarkaa kdo je skutečně v nouzi, nemá auto a zpravidla ani ochotne zname s autem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
25.11.23 22:15
@Semtex píše:
@Pejskarkaa kdo je skutečně v nouzi, nemá auto a zpravidla ani ochotne zname s autem :lol:

Tak odvézt autobusem si to přece může, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.11.23 22:17

@Semtex bus jezdí ne? Myslím že Písek není tak velký aby to někdo neodnesl… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
25.11.23 22:20
@Semtex píše:
@Pejskarkaa kdo je skutečně v nouzi, nemá auto a zpravidla ani ochotne zname s autem :lol:

To se jako vysmíváš dobrému skutku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76182
25.11.23 22:26
@dedrichov píše:
To se jako vysmíváš dobrému skutku??

tak dobrý skutek :nevim: já když jsem po dceři vytřídila bednu oblečení (před čtyřmi lety ovšem) tak jsem to mamince v nouzi odvezla cca 42 km sama, neměli auto a měli 3 děti, bydleli v polorozpadlém domě,
kdyby si pro to ke mně jela autobusem, tak by to ani neunesla, a projela by spoustu peněz, ono oblečky jsou dost těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.11.23 22:30

@stinga Aha a myslíš že každý má čas či možnost od tří dětí vozit oblečení? Upřímně z toho sem už i vyrostla. Myslím si že zařídit si odvoz v rámci města je to nejmenší a MHD stojí 12 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76182
25.11.23 22:36
@Pejskarkaa píše:
@stinga Aha a myslíš že každý má čas či možnost od tří dětí vozit oblečení? Upřímně z toho sem už i vyrostla. Myslím si že zařídit si odvoz v rámci města je to nejmenší a MHD stojí 12 Kč

však ano, je to od tebe hezké, že to nabízíš,
jsem zvědavá, zda se ti někdo ozve - moc není zájem o oblečení, což se také divím, když se poslední roky tolik vše zdražovalo, já už dávno hážu vše do bílého kontejneru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.11.23 22:38

@stinga když se nikdo neozve tak vyhodím. Kolikrát se i ozve maminka a chce vše fotit, dovézt až pod nos a ještě se ptá jestli nemám něco dalšího. To už prostě dělat nebudu. Buď se někdo ozve nebo vyhodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76182
25.11.23 22:43
@Pejskarkaa píše:
@stinga když se nikdo neozve tak vyhodím. Kolikrát se i ozve maminka a chce vše fotit, dovézt až pod nos a ještě se ptá jestli nemám něco dalšího. To už prostě dělat nebudu. Buď se někdo ozve nebo vyhodím.

jo, naprosto tě chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.11.23 22:49
@stinga píše:
tak dobrý skutek :nevim: já když jsem po dceři vytřídila bednu oblečení (před čtyřmi lety ovšem) tak jsem to mamince v nouzi odvezla cca 42 km sama, neměli auto a měli 3 děti, bydleli v polorozpadlém domě,
kdyby si pro to ke mně jela autobusem, tak by to ani neunesla, a projela by spoustu peněz, ono oblečky jsou dost těžké

3 děti, polorozpadlý dům…proč mají 3 děti, když je neuživí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.11.23 22:51

@Burj Chalifa to se tak nemůže soudit. To že teď se máš fajn neznamená že to zítra musí být stejně.
Mojí sestře třeba umřel manžel dva dny před Vánoci a zůstala s dvojčaty sama. Barák taky neměli hotový no něco šíleného.
Stát se může cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
25.11.23 22:56

@Pejskarkaa možná by bylo dobré dát to do místní skupinky na FB, s tím mám celkem dobrou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.11.23 22:58

@Titty Zkusím.
Já teda moc dobré zkušenosti nemám. Právě se vždy ozývají takové ty co to nejmíň potřebují. Ale děkuji holky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!