Mamince v nouzi❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77042
25.11.23 23:00
@Burj Chalifa píše:
3 děti, polorozpadlý dům…proč mají 3 děti, když je neuživí :think:
:mrgreen: to jsem se jich neptala, ale byli vděční a nadšení
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
25.11.23 23:02
@Pejskarkaa píše:
@Burj Chalifa to se tak nemůže soudit. To že teď se máš fajn neznamená že to zítra musí být stejně.
Mojí sestře třeba umřel manžel dva dny před Vánoci a zůstala s dvojčaty sama. Barák taky neměli hotový no něco šíleného.
Stát se může cokoliv.
@Pejskarkaa píše:
@Titty Zkusím.
Já teda moc dobré zkušenosti nemám. Právě se vždy ozývají takové ty co to nejmíň potřebují. Ale děkuji holky za názory.

jako že nějaké bohaté matky chtějí použité oblečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.11.23 23:05

@stinga jakože když má na cigarety a jiné věci a žádá věci pro x děti zdarma tak ano. Promiň, ale nepotřebuje to. Naposledy sem se takto na Bazoši spálila s paní. Že má nemocné děti a že je na rizikovém. Poslala sem ji dokonce peníze a pak jsem viděla jak shání mobilní telefon a věci co dostala od lidí prodává.
Ano ne každý je takový, ale já už to ani zkoumat nechci. Chceš něco tak si pro to přijď v dosahu MHD nebo nech být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.11.23 23:08
@Pejskarkaa píše:
@stinga jakože když má na cigarety a jiné věci a žádá věci pro x děti zdarma tak ano. Promiň, ale nepotřebuje to. Naposledy sem se takto na Bazoši spálila s paní. Že má nemocné děti a že je na rizikovém. Poslala sem ji dokonce peníze a pak jsem viděla jak shání mobilní telefon a věci co dostala od lidí prodává.
Ano ne každý je takový, ale já už to ani zkoumat nechci. Chceš něco tak si pro to přijď v dosahu MHD nebo nech být.

přesně tak. Pokud něco chce, musí zvednout zadel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.11.23 23:10

@stinga tak to je dobře a určitě ti to udělalo radost že si jim pomohla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
25.11.23 23:15
@Pejskarkaa píše:
Ano ne každý je takový, ale já už to ani zkoumat nechci. Chceš něco tak si pro to přijď v dosahu MHD nebo nech být.

tak to ano, na Bazoši i na fb je spousta vych. cánků a podvodníků, oni sice jsou chudí, ale podvodníkům pomáhat netřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
25.11.23 23:17
@Pejskarkaa píše:
@stinga tak to je dobře a určitě ti to udělalo radost že si jim pomohla :srdce:

to ano, byla jsem ráda, že jsem to nemusela vyhodit a že to ještě poslouží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.11.23 23:18

@stinga Zbytečně se rozčilovat s takovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
26.11.23 02:09

Jelikož to znám i z druhé strany a vim, že jsem dříve počítala každou korunu a nemohla jsem.si dovolit jet někam autobusem. Ale chápu, že každý nemá čas to vozit. Doporučila bych tedy to, jak toto u lidí v nouzi probíhá nejčastěji. Chtít třeba kód zásilkovny a poslat to. Já si už kdysi spočítala, že mě to vyjde nastejno, kdybych šla do Kiku a jela do krajského města. Co bych dala v obchodě, to bych dala za dopravu s dětmi. Já taky posílala oblečení po dceři poštou a ani to poštovné jsem nechtěla. Na poštu nemá většina lidí problém se dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
26.11.23 04:24
@stinga píše:

Jj, někdo má čas si to rozfotit a prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
26.11.23 04:24
@stinga píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.11.23 06:57

@Fiveone já sem, ale dala město protože to chci dát někomu místnímu a opakuju že MHD stojí tady 12 Kč. Chci někomu darovat a ne tady řešit proč to někam nepovezu nebo neplatim poštovné. Děkuji za pochopení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
26.11.23 09:50
@dedrichov píše:
To se jako vysmíváš dobrému skutku??

Dobrý skutek je to teda oboustranně, ne? Co je lepšího, než když má někdo zájem o to, co chceš vyhodit, a ještě si pro to dokonce i přijede a odveze si to? Normálně musí člověk tahat svy kramy na sbernak nebo do kontiše sám a to je dost velkej opruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
26.11.23 09:53
@1Pears1 píše:

@stinga V tom má Pears pravdu. Jsou takové ženské, vyžebrají co se dá a pak to prodají :cert: Tyto ženy opravdu nouzí netrpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
26.11.23 11:03

Zkus to dát na Vinted, jako balík oblečení dohromady. Dej tam symbolickou cenu a někdo si to určitě koupí. Pokud za to nechceš vůbec nic, dej to tam za 1kč a napiš, že je to dar. Taky možnost, je tam hodně maminek, co shání levné oblečení pro děti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!