BENU plastový test

Anonymní
6.2.18 12:46

BENU platsový test

Ahoj holky, kolik DPO Vám ukázal cokoliv ten plastový BENU test?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
6.2.18 12:48

11 DPO už NÁDHERNÝ upozornuju fakt jako krásně viditelný // a pak jen sílily.. nemusela jsem nijak naklánet a zkoumat pod světlem..pak už jen sílil a pořádná dálnice tam byla tak 3dny po termínu ms…a pak teda už nesílila..neměla kam.. :D tak že jsem pak testovala na pořádný // na jistotu 25 intimed z DM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.18 12:49

@Hannahe dříve než 11 DPO jsi s ním nedělala? :think: Děkuji za zkušenost :kytka:

• Citovat
  • Upravit
172
6.2.18 12:51

Nene dřív mě to nenapadlo.. byla jsem na víkend totiž v Paříži a nechtěla jsem tam utrácet

Příkladam foto :) teď jsem 12-13tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116271
6.2.18 12:52

Holky, přesně tento test mi loni ukázal falešného ducha i když jsem těhotná nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
6.2.18 12:53

..jo rozebrala jsem je teda tak že jsou tu focený rozebraný.. potom abych si je mohla schovat je to moje první no talk jsem trochu jeblá na to :D

ale za mě jsou to nejlepší testy…shodli jsme se na tom i s holkama z modrýho koníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
6.2.18 12:54
@aiwwa píše:
Holky, přesně tento test mi loni ukázal falešného ducha i když jsem těhotná nebyla

Fakt jo?…tak tp je zajímavý no..pro mě to byl nejspolehlivější test ale je fakt že jsem si to potvrdila dalšíma třema..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.18 12:55

@Hannahe gratuluji, krásné testy :kytka: Já se ho chystám udělat ve čtvrtek to budu 7/8 DPO tak jestli je šance, aby tam něco bylo :oops:

• Citovat
  • Upravit
172
6.2.18 12:58

Tak držím palce :) dej pak vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.2.18 13:02
@Anonymní píše:
@Hannahe gratuluji, krásné testy :kytka: Já se ho chystám udělat ve čtvrtek to budu 7/8 DPO tak jestli je šance, aby tam něco bylo :oops:

Ahojky :mavam: a nebude to brzy? Abys nebyla zbytečně zklamaná. Já jsem měla ovulaci řízenou doktory a ducha jsem měla 11DPO. 7-8DPO se teprve uhnizďuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116271
6.2.18 13:05
@Anonymní píše:
@Hannahe gratuluji, krásné testy :kytka: Já se ho chystám udělat ve čtvrtek to budu 7/8 DPO tak jestli je šance, aby tam něco bylo :oops:

proč tak brzy, měla bych strach se testovat takhle brzy, vždy až po vynechané ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.18 13:08

@Elis95 @aiwwa já jsme magor a vím, že když udělám 12DPO a nic tam nebude je jasno. Takhle je šance na ducha a v případě, že nebude je pořád prostor, aby se objevil :oops: :oops: :mrgreen: :andel:

• Citovat
  • Upravit
4
21.2.18 11:18

Ahoj holky :mavam: tak teď nevím, jestli se tím testem řídit nebo opravdu dělá falešné pozitivni duchy? :roll: co myslíte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
26.2.18 07:33
@Lucka.pr1 píše:
Ahoj holky :mavam: tak teď nevím, jestli se tím testem řídit nebo opravdu dělá falešné pozitivni duchy? :roll: co myslíte? :think:

to jsem měla taky a je z toho prcek v 15tt :D :D :D :dance: :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
26.2.18 09:00

Ahoj holky, v patek ma prijit ms a ja podle boleni briska, trisel a zad nejak citim, ze by to konecne mohlo vyjit. Myslite, ze ma cenu testovat nebo to mam vydrzet jestli jahody prijdou?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí