Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
11 DPO už NÁDHERNÝ upozornuju fakt jako krásně viditelný // a pak jen sílily.. nemusela jsem nijak naklánet a zkoumat pod světlem..pak už jen sílil a pořádná dálnice tam byla tak 3dny po termínu ms…a pak teda už nesílila..neměla kam..
tak že jsem pak testovala na pořádný // na jistotu 25 intimed z DM
Nene dřív mě to nenapadlo.. byla jsem na víkend totiž v Paříži a nechtěla jsem tam utrácet
Příkladam foto
teď jsem 12-13tt
Holky, přesně tento test mi loni ukázal falešného ducha i když jsem těhotná nebyla
..jo rozebrala jsem je teda tak že jsou tu focený rozebraný.. potom abych si je mohla schovat je to moje první no talk jsem trochu jeblá na to ![]()
ale za mě jsou to nejlepší testy…shodli jsme se na tom i s holkama z modrýho koníku
@aiwwa píše:
Holky, přesně tento test mi loni ukázal falešného ducha i když jsem těhotná nebyla
Fakt jo?…tak tp je zajímavý no..pro mě to byl nejspolehlivější test ale je fakt že jsem si to potvrdila dalšíma třema..
@Hannahe gratuluji, krásné testy
Já se ho chystám udělat ve čtvrtek to budu 7/8 DPO tak jestli je šance, aby tam něco bylo ![]()
@Anonymní píše:
@Hannahe gratuluji, krásné testyJá se ho chystám udělat ve čtvrtek to budu 7/8 DPO tak jestli je šance, aby tam něco bylo
Ahojky
a nebude to brzy? Abys nebyla zbytečně zklamaná. Já jsem měla ovulaci řízenou doktory a ducha jsem měla 11DPO. 7-8DPO se teprve uhnizďuje ![]()
@Anonymní píše:
@Hannahe gratuluji, krásné testyJá se ho chystám udělat ve čtvrtek to budu 7/8 DPO tak jestli je šance, aby tam něco bylo
proč tak brzy, měla bych strach se testovat takhle brzy, vždy až po vynechané ms
Ahoj holky
tak teď nevím, jestli se tím testem řídit nebo opravdu dělá falešné pozitivni duchy?
co myslíte? ![]()
@Lucka.pr1 píše:
Ahoj holkytak teď nevím, jestli se tím testem řídit nebo opravdu dělá falešné pozitivni duchy?
co myslíte?
to jsem měla taky a je z toho prcek v 15tt
![]()
Ahoj holky, v patek ma prijit ms a ja podle boleni briska, trisel a zad nejak citim, ze by to konecne mohlo vyjit. Myslite, ze ma cenu testovat nebo to mam vydrzet jestli jahody prijdou?? ![]()
Ahoj holky, kolik DPO Vám ukázal cokoliv ten plastový BENU test?
Děkuji