Dr.Max, LadyMax testy zkušenosti

338
5.2.18 10:44

Dr.Max /LadyMax testy 2017/2018 zkusenosti

Ahoj holky,
delsi dobu jsem netestovala, tak uz nemam zkusenosti s testy.Po trech dnech bolesti v podbřišku, jsem si rekla, ze si udelam test - Lady Max, v limitu tam byl asi stin druhe carky, ale po zaschnuti se tam objevila zcela zřetelná druha carka. 8o
Kdyz jsem si spocitala kolikaty jsem asi den, tak mi to vychazi cca tyden po ovulaci..
Má někdo zkušenosti? Delaji falešné duchy? Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
5.2.18 10:48

@DiváBára mě tedy max udělal vždy druhou, nebo alespoň náznak. I když jsem nebyla. Ale udělal ji i když jsem byla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.2.18 10:49

Ano, po zaschnutí dělají falesnaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
5.2.18 10:49

Ne, Lady max mi vždy řekl pravdu - naposledy červenec 2017 a nyní jsem 32 tt. Ovulace mohla být klidně i dřív. Po týdnu od ovulace to horko těžko něco ukáže. To obvykle se vajíčko teprv chystá k zavrtání do dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
5.2.18 11:04

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 22:39

• Citovat
  • Upravit
21091
5.2.18 11:07

@DiváBára Pokud je v limitu duch, tak je to ok. Ale po limitu mně snad všechny testy ukázaly čárku a nebyla jsem.
Když jsem byla, tak se duch udělal skoro hned a při těch pozdějších testech okamžitě najela dálnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
5.2.18 11:23

Vsem dekuji za odpovedi..jen mě zajímalo, jak je to ted s kvalitou testu :D Uz dve deti mam, tak vim co a jak :lol: ale právě proto jsem delala test, ptz ty bolesti v podbrisku jsou divné..prikladam fotku, ve skutecnosti by carku neprehledl ani manzel..no uvidime, pockam si na ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
5.2.18 11:36

@DiváBára Hele já bych řekla, že jsou kvalitní a spolehlivé. Ale musí se používat podle návodu a odečítat tak, jak je v návodu, takže bych nespoléhala na nějakého ducha třeba za hodinu.
Jinak já nic nevidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
5.2.18 11:41

Ja tam ducha vidim, ale musim hodne hledat :mrgreen: kazdopadne souhlasim, odecitat podle navodu, po limitu nelze pocitat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
5.2.18 11:49

@DiváBára ja to tedy nemusím ani zvětšovat a vidim. Tak uvidis. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.2.18 12:20

Týden po ovulaci je hrozně brzo, leda by si fakt otěhotněla dřív. Případně bych zkusila ten digitální co ukazuje týdny těhotenství.
Jinak já už na ty příznaky nevěřim, mám je každej měsíc :mrgreen: a těhu nejsem. Když sem byla s prvnim, tak sem žádný příznaky neměla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.18 12:57
@DiváBára píše:
Ahoj holky,
delsi dobu jsem netestovala, tak uz nemam zkusenosti s testy.Po trech dnech bolesti v podbřišku, jsem si rekla, ze si udelam test - Lady Max, v limitu tam byl asi stin druhe carky, ale po zaschnuti se tam objevila zcela zřetelná druha carka. 8o
Kdyz jsem si spocitala kolikaty jsem asi den, tak mi to vychazi cca tyden po ovulaci..
Má někdo zkušenosti? Delaji falešné duchy? Diky :kytka:

Falešného ducha mi nikdy neudělal. Vždy jsem kupovala a kupuji tento, občas Pepino, ale ten nic moc. Tento vždy jak ukázal tak to bylo. Když jsem byla těhotná druhá čárka byla do pěti sekund a byla jsem na začátku pátého týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.18 12:58
@DiváBára píše:
Vsem dekuji za odpovedi..jen mě zajímalo, jak je to ted s kvalitou testu :D Uz dve deti mam, tak vim co a jak :lol: ale právě proto jsem delala test, ptz ty bolesti v podbrisku jsou divné..prikladam fotku, ve skutecnosti by carku neprehledl ani manzel..no uvidime, pockam si na ms..
Řekla bych, že čárka bude sílit. Toto mi nikdy neudělal když jsem nebyla :) a to mi jich rukama prošlo dobrých třicet krabiček :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
5.2.18 13:14

Všechny testy jsou určené k použití po vynechani menses…určovat kvalitu podle toho jestli ukáží náznak pár dní po oplodnění nelze..na většině testů vyrobce uvádí spolehlivé již v den vynechani menstruace…takže ptát se jak se zhoršila kvalita v tomto případě není relevantní(beru li v potaz dotaz jestli dělá falešné duchy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
5.2.18 13:21

@Oplatečka MYslím, že falešného ducha udělá v případě, že se neodečítá správně a člověk čeká třeba hodinu a víc, a pak se podívá. Mně se takhle po čase zabarvily všechny původně negativní testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí