Bepanten mast

Máte zkušenost s Bepanthen Krém?

Přidejte zkušenost s Bepanthen Krém
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7899
27.9.12 10:02

@omites též kupuji na kuponky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.9.12 10:05
@mamartina píše:
Jo a používám též vlhčený ubrousky, babylove z dm bílé, jsou dobré i na utírání prachu :lol:

Jojo, taky používám ubrousky z DM, bílé a semtam zelené… a totálně na všechno, nejen na dítě… a nejen proto, že máme drogerii DM vedle v baráku (což je mimochodem velmi nebezpečné), protože když to mám takhle kousek, tak tam jsem pořád a pořád je za co utrácet… zajdu pro sunar nebo ubrousky a donesu kromě toho i pesto a podobně… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
27.9.12 10:20

@omites No u nás to tak snadno nepůjde. Říkám si, že to zkusím ještě vydržet do Mikuláše a pak to zkusíme předat čertovi :) Říkáš že když ti malej spí do 6:30 je paráda? :lol: Já bych se zbláznila vstáváme tak mezi 7,8 :lol: představa, že bych vstávala kolem 6 je fakt děsná. Je fakt že jsme zakladatelce odbočily z tématu, taky se omlouvám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.9.12 10:23
@Agi20 píše:
@omites No u nás to tak snadno nepůjde. Říkám si, že to zkusím ještě vydržet do Mikuláše a pak to zkusíme předat čertovi :) Říkáš že když ti malej spí do 6:30 je paráda? :lol: Já bych se zbláznila vstáváme tak mezi 7,8 :lol: představa, že bych vstávala kolem 6 je fakt děsná. Je fakt že jsme zakladatelce odbočily z tématu, taky se omlouvám :)

hele, na kojení vstával v 5:30 a už neusnul. Jednu dobu na mě zkoušel i 4:45. Takže ano, 6:30 je paráda. Možná by ještě ležel, ale v tu dobu vstává tatínek do práce a on chce vstávat s ním. Někdy se zapomene a vstane v 7 a je moc smutný, že už nemá tatínka doma.

Příspěvek upraven 27.09.12 v 10:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.9.12 10:24
@Regina Hero píše:
Jojo, taky používám ubrousky z DM, bílé a semtam zelené… a totálně na všechno, nejen na dítě… a nejen proto, že máme drogerii DM vedle v baráku (což je mimochodem velmi nebezpečné), protože když to mám takhle kousek, tak tam jsem pořád a pořád je za co utrácet… zajdu pro sunar nebo ubrousky a donesu kromě toho i pesto a podobně… ;)

no jo, DM je jistý druh závislosti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
27.9.12 10:33

@omites Tak to mě jen ráno mala řekne, kde je tata a pak si hned odpoví v práci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
27.9.12 10:42

Ic se neděje jan si pokecejte… jo já s malou musíme vstávat v půl6 dýl prostě nespí a je to děs… :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
27.9.12 10:57

@Regina Hero věřím věřím, my to máme naštěstí cca 20km takže jedem tak jednou za tři týdny, ale zas to tam nechám klíďo i 2 tácy 8o tak nevím co je lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Weweráček
28.9.12 12:39

Já už od narození mého 2měsíčního klučiny používám jen Bepanthen a žádná vyrážka opruzenina nic :) dá se používat i na popraskané bradavky je to mast jak tady holky říkají PREVENTIVNÍ tak že pokud už je to moc špatné asi nezabere ale pokud jí budeš používat denně myslím že je to to nejlepší co můžeš udělat :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml