Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte zkušenost s Bepanthen Krém?
Přidejte zkušenost s Bepanthen Krém@mamartina píše:
Jo a používám též vlhčený ubrousky, babylove z dm bílé, jsou dobré i na utírání prachu
Jojo, taky používám ubrousky z DM, bílé a semtam zelené… a totálně na všechno, nejen na dítě… a nejen proto, že máme drogerii DM vedle v baráku (což je mimochodem velmi nebezpečné), protože když to mám takhle kousek, tak tam jsem pořád a pořád je za co utrácet… zajdu pro sunar nebo ubrousky a donesu kromě toho i pesto a podobně… ![]()
@omites No u nás to tak snadno nepůjde. Říkám si, že to zkusím ještě vydržet do Mikuláše a pak to zkusíme předat čertovi
Říkáš že když ti malej spí do 6:30 je paráda?
Já bych se zbláznila vstáváme tak mezi 7,8
představa, že bych vstávala kolem 6 je fakt děsná. Je fakt že jsme zakladatelce odbočily z tématu, taky se omlouvám ![]()
@Agi20 píše:
@omites No u nás to tak snadno nepůjde. Říkám si, že to zkusím ještě vydržet do Mikuláše a pak to zkusíme předat čertoviŘíkáš že když ti malej spí do 6:30 je paráda?
Já bych se zbláznila vstáváme tak mezi 7,8
představa, že bych vstávala kolem 6 je fakt děsná. Je fakt že jsme zakladatelce odbočily z tématu, taky se omlouvám
hele, na kojení vstával v 5:30 a už neusnul. Jednu dobu na mě zkoušel i 4:45. Takže ano, 6:30 je paráda. Možná by ještě ležel, ale v tu dobu vstává tatínek do práce a on chce vstávat s ním. Někdy se zapomene a vstane v 7 a je moc smutný, že už nemá tatínka doma.
Příspěvek upraven 27.09.12 v 10:25
@Regina Hero píše:
Jojo, taky používám ubrousky z DM, bílé a semtam zelené… a totálně na všechno, nejen na dítě… a nejen proto, že máme drogerii DM vedle v baráku (což je mimochodem velmi nebezpečné), protože když to mám takhle kousek, tak tam jsem pořád a pořád je za co utrácet… zajdu pro sunar nebo ubrousky a donesu kromě toho i pesto a podobně…
no jo, DM je jistý druh závislosti ![]()
@omites Tak to mě jen ráno mala řekne, kde je tata a pak si hned odpoví v práci ![]()
Ic se neděje jan si pokecejte… jo já s malou musíme vstávat v půl6 dýl prostě nespí a je to děs… ![]()
@Regina Hero věřím věřím, my to máme naštěstí cca 20km takže jedem tak jednou za tři týdny, ale zas to tam nechám klíďo i 2 tácy
tak nevím co je lepší ![]()
Já už od narození mého 2měsíčního klučiny používám jen Bepanthen a žádná vyrážka opruzenina nic
dá se používat i na popraskané bradavky je to mast jak tady holky říkají PREVENTIVNÍ tak že pokud už je to moc špatné asi nezabere ale pokud jí budeš používat denně myslím že je to to nejlepší co můžeš udělat ![]()