Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky, chci se zeptat všech kdo na mimika používá bepanten mast, jaké s tímto krémem máte zkušenosti, pomáhá opravdu tak jak se píše?? Malá má teď plenkovou vyrážku, a nějak se jí nechce odejít, mazaly sme jako vždy Sudocrémem, ale tak nějak je to stejné, tak chci zkusit i tuto mast.
Díky všem za názory.
Máte zkušenost s Bepanthen Krém?
Přidejte zkušenost s Bepanthen KrémJá právě bepanthen střídám se sudocremem, když je začervenalý používám bepanthen, nám pomáhá ![]()
My ji používáme preventivně. Na akutní problém nám nezabrala. Takže ji řadím do stejné sorty jako Sudocreme a třeba Rybilku.
Na akutní plenkovou dermatidu nám dokonce nezabral ani Imazol. Nakonec jsme vítězství slavili s Pityolem. K tomu jsem zahodila vlhčené ubrousky, omývala Medvídkem a promazávala slunečnicovým olejem z lékárny. Zadeček měl za chvíli jak z alabastru. Jo a vyměnila jsem plenky, snesl nějakou dobu jenom Pampers Premium Care.
Tohle všechno jsme řešili v jeho jednom měsíci. Teď má 21m a na zadek snese všechno.
Příspěvek upraven 27.09.12 v 08:48
Já používám Bepanthen 2 měsíce a nemáme jedinou vyrážku a opruzeninu
malá má krásný zadeček a navíc stačí maličko tudíž mast dlouho vydrží ![]()
Dřív jsme měly rybilku a kalciovku a nedá se to srovnat…
Bepanthen je nejlepší ![]()
Já používám bepanten, a nikdy opruzeniny neměl, zkus ondřejovku.
Když se nám narodila Gabča, tak jí Bepanten vůbec nepomohl, to jsem říkala, že je mast na nic a nedala dopustit na Sudocrem… teď u Pavlínky je to přesně naopak… nevím, jestli má Bepanten nějaké nové lepší složení, nebo je to prostě jen jinou pokožkou, ale je pravda, že v současné době Pavlínce Sudocrem nijak výrazně nepomůže a po Bepantenu je červený zadeček lepší téměř okamžitě… takže bych se přikláněla k názoru, že to chce zkusit oboje a uvidíš, co bude mít lepší výsledky… ale momentálně jsem si koupila už druhé velké balení Bepantenu na opruzeniny, i když ještě před rokem a něco jsem nadávala, že tahle mast nepomáhá… letos říkám, že na opruzeniny naší malé funguje nejlépe, lépe než Sudocrem…
Já to dělám úplně stejně jako @Gabrielaaa
Nebo přes den mažu Sudocremem a Bepanthen na noc, ať to trochu prostřídám.
Jinak malý má na pusince silniční vyrážku a tu mažeme Bepantenem ![]()
Tak já jsem na dceru používala od začátku jen Bepanthen a byla jsem s ním vždy spokojená. Jenom se objevily opruzeniny do druhýho dne byly pryč. Po roce začala trpět opruzeninama fakt hodně. Nic nezabíralo malá to měla do krve a při každým mazáním mě strašně plakala. Doktorka nám tenkrát napsala antibiotika a až se to zlepšilo doporučila sudocrem.Bylo mi řečený, že by se to mělo střídat protože ta pokožka už je na to zvyklá. Takže střídat krémy na opruzeniny říkala, že Bepanthen a Sudocrem jsou jedny z nejlepších mastiček na opruzeniny.
Používám ho 2 roky, mažu denně po koupeli. A když měl opruzenou prdku třeba po ATB tak hned pomohl. Doporučuji
Za mě nejlepší mast co jsem měla.
Ahoj, nám se osvědčil Sudocream, Bepanthen na vyrážku nepomohl. Jinak když byla vyrážka horší, tak jsme mázli Imazolem a byl pokoj. Hold každému mimču vyhovuje něco jiného, chce to asi odzkoušet víc krémů.
Já meju zadeček vodou a preventivně nemažu ničím.. Když zčervená, tak použiju Bepanthen.. Sudocrem máme, ale nějak na malou nezabírá
A já mám raději krém, než tyhle „tahavý“ pasty..
Pro me je bepanthen maly zazrak na bradavky lidsky a na vemena zvirat…to je fakt k nezaplaceni…ale na vyrazky nic moc spis vubec nic…na vyrazky mam zase druhej zazrak..nivea SOS krem a kokosovy olej ![]()
@Agi20 píše:
Tak já jsem na dceru používala od začátku jen Bepanthen a byla jsem s ním vždy spokojená. Jenom se objevily opruzeniny do druhýho dne byly pryč. Po roce začala trpět opruzeninama fakt hodně. Nic nezabíralo malá to měla do krve a při každým mazáním mě strašně plakala. Doktorka nám tenkrát napsala antibiotika a až se to zlepšilo doporučila sudocrem.Bylo mi řečený, že by se to mělo střídat protože ta pokožka už je na to zvyklá. Takže střídat krémy na opruzeniny říkala, že Bepanthen a Sudocrem jsou jedny z nejlepších mastiček na opruzeniny.
Teď jsi mě vlastně potěšila. Nevědomky dodržuji radu tvé doktorky. Já totiž mažu bepantenem po koupání na noc a sudocremem přes den, když se pokaká. Asi to má fakt něco do sebe. Už dloooouho jsme neměli žádný problém.
Ale myslím si, že daleko lepší by to měl, kdyby začal chodit na nočník, který úspěšně bojkotuje ![]()
Vy mažete všichni preventivně? Já teda jen když je problém, což je spíš výjimečně, hlavně tedy, když leze ven zoubek… to je pak malá pokakaná víckrát za den a ta stolička je nějaká agresivnější… jinak opruzená nebývá, i když nemažu…