Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Maminky chtěla sem se zeptat jaký je rozdíl mezi mastí bepanthen a bepanthen care (na krabičce je miminko)?? chci to na prdelku i na bradavky pokud bude třeba…tak který spíš?? děkuji ![]()
Máte zkušenost s Bepanthen Krém?
Přidejte zkušenost s Bepanthen Krém@nikola.bob Ten bepanthen care znamená lepší péče, pečující.. takže pro mimčo akorát ![]()
@nikola.bob na bradavky doporučuji purelan, vyzkoušela jsem obojí, ale purelan je super ![]()
Naše malá měla po Bepanthenu opruzený zadeček, tak jsem ho přestala mazat a je po problému. Purelan na bradavky je super
@Janeet píše:
@nikola.bob na bradavky doporučuji purelan, vyzkoušela jsem obojí, ale purelan je super
Mala měla červený zadeček po Bep. vyzkoušely jsme vše nakonec nejlepši SEBAMED bradavky neporadím, nekojím…jinak bepanthen je výbornej na odření, lehké popáleninky atd.
@Libuše M. píše:
Kouknete na www.bepanthen.cz, tam jsou všechny Bepantheny popsány.
Nejsou
Hm, taky mě zajímá ten rozdíl a nikdo tady neodpověděl na zakladatelčinu otázku ![]()
Bepanthen mast a bepanthen plus mast (ta je s desinfekcí) jsou registrovány jako léky. Bepanthen care mast je kosmetický přípravek, ale obsah dexpanthenolu má stejný jako bepanthen mast. Já myslím, že úplné složení bude téměř totožné, možná v care mast bude odlehčenější základ a méně tuku. Základním bepanthenem neublížíš, jen se neprodává ve velkém balení jako care. Variantou je i mnohem levnější babypanthen se stejným množstvím účinné látky. Bepanthen je originál (=mast vynalezli a patentovali), babypanthen generikum (=po vypršení patentu začali vyrábět to samé).
Edit: tak babypanthen má navíc zinek, který je třeba v sudocremu, složení tedy totožné není, omlouvám se