Bepanthen - bepanthen care, rozdíl?

22
27.8.13 16:02

bepanthen - bepanthen care..rozdíl??

Maminky chtěla sem se zeptat jaký je rozdíl mezi mastí bepanthen a bepanthen care (na krabičce je miminko)?? chci to na prdelku i na bradavky pokud bude třeba…tak který spíš?? děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bepanthen Krém?

Přidejte zkušenost s Bepanthen Krém
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
378
27.8.13 16:07

@nikola.bob Ten bepanthen care znamená lepší péče, pečující.. takže pro mimčo akorát :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
27.8.13 16:14

@nikola.bob na bradavky doporučuji purelan, vyzkoušela jsem obojí, ale purelan je super :palec:

• Citovat
  • Upravit
388
27.8.13 16:27

Naše malá měla po Bepanthenu opruzený zadeček, tak jsem ho přestala mazat a je po problému. Purelan na bradavky je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Libuše M.
27.8.13 16:35

Kouknete na www.bepanthen.cz, tam jsou všechny Bepantheny popsány.

• Citovat
  • Upravit
15404
27.8.13 17:03
@Janeet píše:
@nikola.bob na bradavky doporučuji purelan, vyzkoušela jsem obojí, ale purelan je super :palec:
:pankac: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
27.8.13 17:08

Mala měla červený zadeček po Bep. vyzkoušely jsme vše nakonec nejlepši SEBAMED bradavky neporadím, nekojím…jinak bepanthen je výbornej na odření, lehké popáleninky atd.

• Citovat
  • Upravit
315
27.8.13 17:21

V bepanthenu care je navíc panthenol myslím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
21.9.14 13:58
@Libuše M. píše:
Kouknete na www.bepanthen.cz, tam jsou všechny Bepantheny popsány.

Nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
21.9.14 13:59

Hm, taky mě zajímá ten rozdíl a nikdo tady neodpověděl na zakladatelčinu otázku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16216
21.9.14 14:25

Bepanthen mast a bepanthen plus mast (ta je s desinfekcí) jsou registrovány jako léky. Bepanthen care mast je kosmetický přípravek, ale obsah dexpanthenolu má stejný jako bepanthen mast. Já myslím, že úplné složení bude téměř totožné, možná v care mast bude odlehčenější základ a méně tuku. Základním bepanthenem neublížíš, jen se neprodává ve velkém balení jako care. Variantou je i mnohem levnější babypanthen se stejným množstvím účinné látky. Bepanthen je originál (=mast vynalezli a patentovali), babypanthen generikum (=po vypršení patentu začali vyrábět to samé).

Edit: tak babypanthen má navíc zinek, který je třeba v sudocremu, složení tedy totožné není, omlouvám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí