Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj všem, koupila jsem starší dceři ten Bepanthen Plus na věčně odřená kolena v létě a dobrý. Ale měla bych dotaz, používáte ho teď někdo přímo pro miminko? Jako prevenci proti opruzeninám, popřípadě při kojení na bradavky? Nevím prostě jestli si ho můžu s sebou vzít do porodnice nebo radši koupit novej obyč.? Z toho letáku nejsem moc chytrá podle toho to vypadá, že to na opruzeniny asi není, ale nevim, no
. Díky
Máte zkušenost s Bepanthen Krém?
Přidejte zkušenost s Bepanthen KrémJak pišeš bepanthen plus je na hojení, např. odřěnin atd…Ale pro miminko a na prsa
nevhodny, takže si určitě kup obyčejny bepanthen
Určitě je plusko jen na odřeniny, kup obyč, nám ten největší vydržel hodně dlouho
Ja se omlouvam, ze vstupuji zakladatelce do diskuze… ale mam trochu jiny problem…
Ja jsem koupila v lekarne Bepanthen 100g + 30g zdarma…
Ale doma jsem si vsimla, ze ten velky je Bepanthen Care mast, baleni je do modra, ucinna latka panthenol… a ten maly je ten, ktery jsem kupovala bezne - Bepanthen, ochranna mast, ucinna latka - dexpanthenolum…
A ted nevim, jaky je mezi nimi rozdil… Jestli ten velky muzu normalne pouzivat jako prevenci proti opruzeninam…
@chatwenna píše:
Ja se omlouvam, ze vstupuji zakladatelce do diskuze… ale mam trochu jiny problem…Ja jsem koupila v lekarne Bepanthen 100g + 30g zdarma…
A ted nevim, jaky je mezi nimi rozdil… Jestli ten velky muzu normalne pouzivat jako prevenci proti opruzeninam…
Ale doma jsem si vsimla, ze ten velky je Bepanthen Care mast, baleni je do modra, ucinna latka panthenol… a ten maly je ten, ktery jsem kupovala bezne - Bepanthen, ochranna mast, ucinna latka - dexpanthenolum…
Můžeš používat úplně stejným způsobem - je to totéž ![]()
@Hanka-L Diky.. ![]()
Ja vim, ze vypadam jak blbka…
Jen jsem proste nepochopila, proc vyrabi dva ruzne vyrobky, ktere mi tedy podle letaku pripadly stejne… ![]()
@chatwenna píše:
@Hanka-L Diky..
Ja vim, ze vypadam jak blbka…Jen jsem proste nepochopila, proc vyrabi dva ruzne vyrobky, ktere mi tedy podle letaku pripadly stejne…
Prosim Tě, to vůbec… Mám dojem, že se doprodávají starší zásoby (s růžovým proužkem) a k tomu už výrobce vyjel s novým vzhledem obalu
Jinak je to stále tentýž výrobek…
@chatwenna to je právě to že, taky bych si právě myslela, že Plus znamená že je to ještě polepšenější obyč bepanthen a ne defacto něco úplně jinýho ![]()
@chatwenna píše:
@Hanka-L Diky..
Ja vim, ze vypadam jak blbka…Jen jsem proste nepochopila, proc vyrabi dva ruzne vyrobky, ktere mi tedy podle letaku pripadly stejne…
@katulikkatulik píše: to je právě to že, taky bych si právě myslela, že Plus znamená že je to ještě polepšenější obyč bepanthen a ne defacto něco úplně jinýho
Ten PLUS je vylepšený o dezinfekční přísadu, proto je na odřeniny, škrábance, příp. i na tetování
Ale na bradavky a opruzeniny se právě kvůli této složce nepoužívá.
Mě se na bradavky osvědčil babypanthen
a na opruzeniny jsem ho vyzkoušela taky a byla jsem spokojena nakonec ne jen ja ale i mala protože nebyla opruzena..
Obsahuje zinek a proto je tak dobře účinný.
Opravdu Bepathen pus nemohu pouzit pri opruzene pipine? jsme na dovolene a nic jinyho ssebou nemam mala na to nikdy netrpela ale cesta v aute asi udelala svoje ![]()
Taky mam jeden maly dotaz… Nechali jsme male pichnout ouska (nausnicky) myslite te bych bepanten plus mohla pouzivan na mazani ousek?
Male jsou dva mesice