Bepanthen x Bepanthen plus

13.3.13 10:30

Bepanthen x Bepanthen plus

Ahoj všem, koupila jsem starší dceři ten Bepanthen Plus na věčně odřená kolena v létě a dobrý. Ale měla bych dotaz, používáte ho teď někdo přímo pro miminko? Jako prevenci proti opruzeninám, popřípadě při kojení na bradavky? Nevím prostě jestli si ho můžu s sebou vzít do porodnice nebo radši koupit novej obyč.? Z toho letáku nejsem moc chytrá podle toho to vypadá, že to na opruzeniny asi není, ale nevim, no :-). Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bepanthen Krém?

Přidejte zkušenost s Bepanthen Krém
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1072
13.3.13 10:47

@katulikkatulik určitě ten obyčejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HHanka
13.3.13 10:49

Jak pišeš bepanthen plus je na hojení, např. odřěnin atd…Ale pro miminko a na prsa :) nevhodny, takže si určitě kup obyčejny bepanthen

• Citovat
  • Upravit
13.3.13 10:59

Díky za reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
13.3.13 11:05

Určitě je plusko jen na odřeniny, kup obyč, nám ten největší vydržel hodně dlouho

• Citovat
  • Upravit
3622
13.3.13 11:08

Na zadeček a bradavky rozhodně ten obyčejný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
13.3.13 11:09

Ja se omlouvam, ze vstupuji zakladatelce do diskuze… ale mam trochu jiny problem…

Ja jsem koupila v lekarne Bepanthen 100g + 30g zdarma…
Ale doma jsem si vsimla, ze ten velky je Bepanthen Care mast, baleni je do modra, ucinna latka panthenol… a ten maly je ten, ktery jsem kupovala bezne - Bepanthen, ochranna mast, ucinna latka - dexpanthenolum…

A ted nevim, jaky je mezi nimi rozdil… Jestli ten velky muzu normalne pouzivat jako prevenci proti opruzeninam…

• Citovat
  • Upravit
3622
13.3.13 11:12
@chatwenna píše:
Ja se omlouvam, ze vstupuji zakladatelce do diskuze… ale mam trochu jiny problem…

Ja jsem koupila v lekarne Bepanthen 100g + 30g zdarma…
Ale doma jsem si vsimla, ze ten velky je Bepanthen Care mast, baleni je do modra, ucinna latka panthenol… a ten maly je ten, ktery jsem kupovala bezne - Bepanthen, ochranna mast, ucinna latka - dexpanthenolum…

A ted nevim, jaky je mezi nimi rozdil… Jestli ten velky muzu normalne pouzivat jako prevenci proti opruzeninam…

Můžeš používat úplně stejným způsobem - je to totéž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
13.3.13 11:14

@Hanka-L Diky.. :)
Ja vim, ze vypadam jak blbka… :-D Jen jsem proste nepochopila, proc vyrabi dva ruzne vyrobky, ktere mi tedy podle letaku pripadly stejne… :-D

• Citovat
  • Upravit
3622
13.3.13 11:22
@chatwenna píše:
Ja vim, ze vypadam jak blbka… :-D Jen jsem proste nepochopila, proc vyrabi dva ruzne vyrobky, ktere mi tedy podle letaku pripadly stejne… :-D

Prosim Tě, to vůbec… Mám dojem, že se doprodávají starší zásoby (s růžovým proužkem) a k tomu už výrobce vyjel s novým vzhledem obalu ;) Jinak je to stále tentýž výrobek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 16:17

@chatwenna to je právě to že, taky bych si právě myslela, že Plus znamená že je to ještě polepšenější obyč bepanthen a ne defacto něco úplně jinýho :nevim:

@chatwenna píše:
Ja vim, ze vypadam jak blbka… :-D Jen jsem proste nepochopila, proc vyrabi dva ruzne vyrobky, ktere mi tedy podle letaku pripadly stejne… :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
13.3.13 17:09
@katulikkatulik píše: to je právě to že, taky bych si právě myslela, že Plus znamená že je to ještě polepšenější obyč bepanthen a ne defacto něco úplně jinýho :nevim:

Ten PLUS je vylepšený o dezinfekční přísadu, proto je na odřeniny, škrábance, příp. i na tetování ;) Ale na bradavky a opruzeniny se právě kvůli této složce nepoužívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.3.13 08:27

Mě se na bradavky osvědčil babypanthen :-) a na opruzeniny jsem ho vyzkoušela taky a byla jsem spokojena nakonec ne jen ja ale i mala protože nebyla opruzena.. :-) Obsahuje zinek a proto je tak dobře účinný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
5.7.17 13:22

Opravdu Bepathen pus nemohu pouzit pri opruzene pipine? jsme na dovolene a nic jinyho ssebou nemam mala na to nikdy netrpela ale cesta v aute asi udelala svoje :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.6.18 17:52

Taky mam jeden maly dotaz… Nechali jsme male pichnout ouska (nausnicky) myslite te bych bepanten plus mohla pouzivan na mazani ousek? :think: Male jsou dva mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí