Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, berete někdo progesteronovou antiko? jak je spolehlivá? a jaké jsou značky? Abych věděla, o co si mám říct ( trpím na migreny ) děkuju!
Po porodu jsem dostala Azalii kvůli kojení, byla sem moc spokojená, krvácení se nekonalo, bolest hlavy taky ne. Po půl roce jsme se domluvili s dr a píchla mi injekci (naprosto stejná látka jen míň sajrajtů v tom). Dost lidí si na ně stěžuje ale já sem naprosto spokojená. Žádné vedlejší účinky nemám - no dobře, občas mám chutě ale snažím se to překonávat, nekrvácím, nešpiním, hlava ok a hlavně nemusím si hlídat prášky
jen teda doktorka říkala, že je dobrý zkusit nejprv v prášku, kdo u nich špiní, ten bude pravděpodobně i u injekce a to je celkem nanic ![]()
Já pužívám Depo-proveru /injekce/. Původně jsem po porodu taky dostala Azalii, ale špinila jsem při ní. S tou injekcí jsem moc spokojená, už si ji nechávám píchat rok a půl a problémy se špiněním jsem měla jen po ukončení kojení. To bylo asi kvůli hormonálním změnám, po třech měsících se to upravilo. Migrény jsem neměla naštěstí ani u jednoho, u jiných horm. antikoncepcí (doktor na mě zkoušel asi 4 druhy) jsem je mívala často.
Ahoj, berete někdo progesteronovou antiko? jak je spolehlivá? a jaké jsou značky? Abych věděla, o co si mám říct ( trpím na migreny ) děkuju!