Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj. Ráda bych s rodinou(holky13 a 9)o velikonočních prázdninách ( čtvrtek az neděle) vyrazila do Berlína. Chteli bysme vidět město, Inselmuseum, něco vhodného pro deti…Mám ale obavy, jestli nebude všechno zavřené. Nemáte, prosím, někdo zkušenosti jak to funguje v Německu (Berlíně)o Velikonocích, má li cenu v tomto období jet? Bohužel nemám možnost dovolené jindy. Pokud někdo přidá tip, co stojí za to navštívit, budu vděčná ![]()
Muzea a restaurace zavřeno nemají, ale vše ostatní jako obchody kromě soboty ano, protože pátek, neděle a pondělí je svátek.
No a co vidět
to těžko radit, moji devítiletou už zase tak moc muzea neberou, na lego se bude nudit ta 13 letá, akvárium je zavřený, zoo jestli bude počasí na Pandy.. možná Ritter Sport jestli bude mít otevřeno ![]()
Jsem rada za tuhle diskuzi, protoze jsem chtela jet v patek o Velikonocich do Pirny a taky to teda asi zrusim. Chtela bych jit na kafe a tak a kdyz bude vsechno zavreny, tak to nema cenu tam jet.
Jak je to v CR? Bydlim v zahranici a uz nemam prehled. Jsou kavarny, cukrarny otevreny v patek a nedeli?
@Lenka76 píše:
Jsem rada za tuhle diskuzi, protoze jsem chtela jet v patek o Velikonocich do Pirny a taky to teda asi zrusim. Chtela bych jit na kafe a tak a kdyz bude vsechno zavreny, tak to nema cenu tam jet.
Jak je to v CR? Bydlim v zahranici a uz nemam prehled. Jsou kavarny, cukrarny otevreny v patek a nedeli?
Tak kavárny a cukrárny bývají otevřené i ve svátek
obchody mají zavřeno v Německu
@pikola Jak to, že je akvárium zavřené? Na stránkách nic nebylo (teda alespoň těch u zoo). Taky zamýšlíme Berlín přes Velikonoce, máme malého 2 roky a právě akvárium byla volba hlavně pro něj. Děkuji.
@Dori23 píše:
@pikola Jak to, že je akvárium zavřené? Na stránkách nic nebylo (teda alespoň těch u zoo). Taky zamýšlíme Berlín přes Velikonoce, máme malého 2 roky a právě akvárium byla volba hlavně pro něj. Děkuji.
To v Tiergarten je otevřené. To Sea life je zavřený.
@pikola Děkuji za info. Pak mě napadlo, že tam je ještě další. 😊