Bertoni nosítko Kangaroo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.9.12 13:20

Bertoni nosítko Kangaroo

Ahoj Maminky. Chtěla bych se optat jestli některá z vás má zkušenost s tímto nosítkem? A kde se dá koupit kromě na netu, nejlépe v Hradci Králové a v Pardubicích. A jestli je možné ho použít pro 8 měsíční dítě? Děkuji Verča

http://www.babylenka.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
18.9.12 13:25

Nechtěla by sis nejdřív přečíst něco o ergonomickém nošení a škodlivosti klokanek? :think: Než nosit v tomhle, tak radši nenosit vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
18.9.12 13:26

Zkušenost nemám, ale už podle obrázku bych ho rozhodně nekoupila, nemá to se správným nošením nic společného, dítě v tom visí za rozkrok, takže pro dítě je to nezdravé a pro nosiče sakra nepohodlné…
Lepší je ergonomické nosítko, nicméně ta cena je úplně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
18.9.12 13:37

Cena je asi lakava, ale ja bych to nekoupila ani za nic…
Pokud te tlaci finance, tak na online bazarech se daji poridit ergonomicka nositka za dobrou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.12 14:23

To chápu, ale mám v plánu užívat nosítko pouze jednou týdně, možná ještě méně častěji do obchodů kde se nedá projet s kočárkem. Proto nechci kupovat nic drahého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.9.12 14:30

@Verunka 22 let v tom případě s sebou dítě neber nebo já nevím, co poradit, ale zkrátka tohle je děs. To už to dítě radši ponesu na ruce…
Jinak já třeba tohle moc nechápu, jednou týdně - nosila jsem obě děti, v šátku, nosítkách, budu nosit i to třetí snad a rozhodně bych se v nošení neomezila jen na 1×týdně - neznám nic hezčího, než si jít s miminkem na těle a kam se mi zamane. S prvorozeným, který se nechal nosit od malinka, jsem byla na nošení úplně závislá, v kočárku mi přišel hrozně daleko a zranitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.9.12 14:38

Je to do 9ti kil. Kdyz opominu fakt, ze by tyhle veci meli zakazat, 8mi mesicni dite tech 9 kilo klidne mit muze. A i kdyz ne, spolehlive ti v tom odrovna zada i po jedny ceste do supermarketu. Kdysi jsem mela podobne prasteny napad, tenkrat ergonositka nebyly…zkusila jsem si to s devitimesicnim jen jednou. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.12 14:50

Děkuji Vám za rady. Nechci miminku nejak ublizit, nemela jsem nejaky spatny umysl.Jen jsem to našla na netu tak jsem se chtela optat. Jezdim rada s kocarkem, tak jsem myslela ze do obchudku kde se s kocarkem nevejdu bych si mohla poridit nejake obyc nositko. Nevíte tedy o nějakém, které není drahé a dá se zakoupit v kamenném obchodě? V tescu nebo v prodejně babiez např.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.9.12 14:58
@Verunka 22 let píše:
Děkuji Vám za rady. Nechci miminku nejak ublizit, nemela jsem nejaky spatny umysl.Jen jsem to našla na netu tak jsem se chtela optat. Jezdim rada s kocarkem, tak jsem myslela ze do obchudku kde se s kocarkem nevejdu bych si mohla poridit nejake obyc nositko. Nevíte tedy o nějakém, které není drahé a dá se zakoupit v kamenném obchodě? V tescu nebo v prodejně babiez např.?

No tam urcite ne.
mrkni na http://www.nosenideti.cz/clanek.php
Tyhle veci najdes hlavne na netu, jsou i v kamennych, tam, kde prodavaji latkovy pliny…nebo zadej do vyhledavace ergonositka (znacky treba Ergo, Manduca, Beco a pod, je jich fura) a pak zapatrej nekde po netovych bazarech, MMB a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.9.12 15:53

@Verunka 22 let záleží na tom, jak staré dítko máš, do těch 9kg by ti mohl stačit elastický šátek, třeba teď na MMB visí Moby za 590, to je pěkná cena.
Pro dítě cca od 5m bude lepší investice nosítko, můžeš samozřejmě lovit ergonomické z druhé ruky, ještě dodám, že nejjednodušší typ ergonomického nosítka je meitai a dá se sehnat za pěkný peníz.
Jinak v chladném počasí stačí dát dítě do šátku či nosítka, zateplit pořádně nožičky a hlavičku a zapnout přes něj nějakou širší bundu, to jen takový tip, kdyby ses rozhodla nosit, je to mnohem praktičtější než strojit dítě do nějaké kombinézy a cpát do nosítka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
18.9.12 16:39
@Verunka 22 let píše:
Děkuji Vám za rady. Nechci miminku nejak ublizit, nemela jsem nejaky spatny umysl.Jen jsem to našla na netu tak jsem se chtela optat. Jezdim rada s kocarkem, tak jsem myslela ze do obchudku kde se s kocarkem nevejdu bych si mohla poridit nejake obyc nositko. Nevíte tedy o nějakém, které není drahé a dá se zakoupit v kamenném obchodě? V tescu nebo v prodejně babiez např.?

Treba nositko Liliputi je na trhu asi nejlevnejsi a pritom splnuje vse co ma. Mam ho a jsem naprosto spokojena.

Jak psala @Gladys noseni je uzasna vec, muzes si jit kam chces, mimino na tele… Nenosila jsem jenom kdyz bylo velke vedro. Jinak s dcerou nositko pouzivame casto a rady ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.9.12 16:41
@PetulinaP píše:
Treba nositko Liliputi je na trhu asi nejlevnejsi a pritom splnuje vse co ma. Mam ho a jsem naprosto spokojena.

Jinak o něco menší je nosítko yamo, mají teď na isatky.cz v akci :mrgreen: Tam bych tedy řekla, že tak od 3m by už mělo jít na průměrně velké dítě použít, aniž by mu bylo široké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí