Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
ahoj ,brala jsem kdyz jsem odesla od partnera,me ossobne se chtelo neustale sspat,a mivala jsem stavy kdy my bylo vsechno sumak,ale jako uplne jedno,takze jsem to vysadila,a nasadily jsme deprex,ten byl lepsi..ted jsem uz ,,cista":)
Zkus jíst kešu oříšky, ty působí proti depresím.
Jinak pokud chceš máme tu skupinu pro maminky, které se nesrovnaly s císařem. Je uzavřená, jmenuje se Císařovny a nikdo jiný tam nechodí.
Dobrý den, začínám užívat tato AD. Do hodiny od 1. davky poloviny tablety se dostavila velká únava a bolest hlavy. Nespojila jsem si to hned s lékem, tak jsem následující den užila stejnou dávku. Pak už mi bylo jasné, že velká bolest hlavy a únava jsou nežádoucími účinky AD. Lék jsem přestala užívat, protože s ním nemohu fungovat a v pondělí se chystám zavolat lekari. Měla jste to některá také tak? Nebo je to bezne při užívání AD? Kdysi dávno jsem AD už brala a nic z vašeho uvedeho jsem nepocitovala.
Když jsem začala brát AD, myslela jsem, že prosím den a zhoršily se mi migrény. Po cca měsíci se to spravilo.
Mě se stavy zhoršily a hrozně se mi točila hlava.Chce to vydržet měsíc
@Anonymní píše:
Dobrý den, začínám užívat tato AD. Do hodiny od 1. davky poloviny tablety se dostavila velká únava a bolest hlavy. Nespojila jsem si to hned s lékem, tak jsem následující den užila stejnou dávku. Pak už mi bylo jasné, že velká bolest hlavy a únava jsou nežádoucími účinky AD. Lék jsem přestala užívat, protože s ním nemohu fungovat a v pondělí se chystám zavolat lekari. Měla jste to některá také tak? Nebo je to bezne při užívání AD? Kdysi dávno jsem AD už brala a nic z vašeho uvedeho jsem nepocitovala.
normální se mi to nezdá, prostě ti asi nesedly tyhle konrkétní léky… také jsem je měnila když jsem užívala
Co vím, tak se radí vydržet několik týdnů, než si tělo zvykne… Přijde mi to strašný, ale slyšela jsem to z více stran. Tak zkus vydržet ![]()
Holky, a kdyz se berou AD, nesnizuje se i funkce antikoncepce? (Kdyz ji dotycne bere)
@Ketris píše:
Holky, a kdyz se berou AD, nesnizuje se i funkce antikoncepce? (Kdyz ji dotycne bere)
Ne, AD nesnižují funkci antikoncepce.
@SlecnaSally
Děkuji všem moc za reakce. Jenže když má člověk fungovat s dítětem nebo v práci, tak si nemůže dovolit být na měsíc mimo:-(
@Anonymní píše:
@SlecnaSally
Děkuji všem moc za reakce. Jenže když má člověk fungovat s dítětem nebo v práci, tak si nemůže dovolit být na měsíc mimo:-(
Malý měl 14 dni, když se mi to vrátilo, měsíc jsem trpěla ![]()
Po porodu, kdy jsem si prošla poporodní depresí ze sekce, osobním selháním že nemůžu kojit přes zástavy dechu miminka a neustálé zdravotní potíže malého jsem začala brát na doporuční psychologa antidepresiva. Beru Lenuxin a doufám, že se můj zdravotní stav zlepší. Je tady nějaká maminka, která má s tímto lékem taky zkušenost? Byla jsem ubezpečená, že při léčbě nebudu unavená, ale moc tomu nevěřím, musím být i v noci malému neustále k dispozici, prosím poraďte.