Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Brala jsem 3× denně, MS měla dojít 3 dny po vynechání ale doktor mě upozornil že pokud do 3 dnů MS nedostanu ať si udělám test
![]()
Takže zkus případně ten test
@Michaela02993 takže pokud do zítra nedostanu MS, tak si ráno udělám test
děkuji za odpověď ![]()
@Anonymní píše:
@Michaela02993 takže pokud do zítra nedostanu MS, tak si ráno udělám testděkuji za odpověď
Můžeš
mě to dr fakt vyloženě řekl nějak takhle „pokud do 3 dnů od vysazení nedostaneš MS tak budeš s největší pravděpodobností těhotná“ ale nemusí to tak opravdu být. Tak pak dej vědět jak jsi dopadla ![]()
@Michaela02993 No kdyžtak ho zkusím zítra nebo zavolám na gyndu a uvidím.
Jsem z toho nervózní jak mám ještě za pár dní začít s tím clostilbegytem
@Anonymní píše:
@Michaela02993 No kdyžtak ho zkusím zítra nebo zavolám na gyndu a uvidím.
Jsem z toho nervózní jak mám ještě za pár dní začít s tím clostilbegytem
No uvidíš, on i stres dělá svoje tak pokud jsi nervózní atd tak to klidně může být i tím ale zkus ten test a uvidíš ![]()
@Michaela02993 Já právě začala být nervózní před pár hodinami jak jsem si uvědomila kolikátý to je den
jj uvidím po testu když menses nedorazí zítra.
@Anonymní píše:
@Michaela02993 Já právě začala být nervózní před pár hodinami jak jsem si uvědomila kolikátý to je denjj uvidím po testu když menses nedorazí zítra.
Tak důvod k nervozitě ani není
buď v klidu ![]()
@Nell2 Takže jste také brala Utrogestan a čekala na menses která nakonec nedorazila a máte 16 měsíčního prcka? Tak to gratuluji ![]()
Ahoj
já brala Utrogestan několik let. MS mi někdy přišla i po 10ti dnech. Jsou to prostě hormony a ty tělo dokážou zblbnout. Nakonec jsem při užívání i otěhotněla, takže účel to u mě splnilo. Jsem ve 24tt a Utrogestan beru stále.. ![]()
@rumela9 Ano, nakonec jsem se vykašlala na nervy a nevšímala si toho a menses přišla.. Sice se zpožděním, ale přišla
akorát nemohu ten clostilbegyt, protože to je darda za ně.
Předepsal mi je 3× a jedny stojí 330 ![]()
@Anonymní píše:
@rumela9 Ano, nakonec jsem se vykašlala na nervy a nevšímala si toho a menses přišla.. Sice se zpožděním, ale přišlaakorát nemohu ten clostilbegyt, protože to je darda za ně.
Předepsal mi je 3× a jedny stojí 330
Nemůžeš jej? Nějak to nechápu
@rumela9 já mám dojem že to anonymka myslela asi tak že je to moc drahé
ale jsem z toho nějaká zmatená jak to vlastně myslela
Zdravím, beru již 3 měsíc Utrogestan.
, tak se chci zeptat jak jste to měli vy 

Beru ho 22-27 DC 3cps denně a menses vždy dorazila 2 dny po posledním dni užití.
Jenže dnes je to 4 den po posledním užití a menses nikde
Nechci začít panikařit
A to mám ještě teď začít brát CLOSTILBEGYT 2tbl 3-7 DC.