Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti s těmito teploměry, nevím který koupit.
Ahoj. Pořídili jsme termofocus a jsme spokojení. Měří docela přesně.
Několikrát jsem to přeměřovala v zadečku a vycházelo to na čele přesně jako v zadečku po odečtu ![]()
Měla jsem v ruce už několik bezdotykových teploměrů a ještě neměřil žádný přesně
A ty prachy za ten termofocus
![]()
Je to jen můj postřeh ![]()
Ahoj. Mám Thermofocus (myslím, že jsou dva a mám ten levnější) a jsem moc spokojená. Několikrát jsem porovnávala s rtuťovou rychloběžkou a rozdíl byl 0,1°C. Akorát když měří manžel, tak naměří skoro pokaždé tak o 2°C jinak než já
.
S tím druhým zkušenost nemám, krom obyčejných (rtuťové i digitální) jsme měli ještě ušní - nosní Tefal a ten při několika měřeních za sebou měřil i s 2° rozdílem
. Naštěstí se nám rozbil displej, reklamovali jsme ho a vrátili nám peníze. Pak jsme koupili Thermofocus a těch peněz rozhodně nelituju.
Jak už jsem psala, ten Topcom neznám, ale když porovnám ty dva, co jsme měli my (a odhlédnu-li od té přesnosti), tak velká výhoda Thermofocusu je v tom, že při měření holky většinou nevzbudím (pokud nespí moc tvrdě, tak je někdy probudí to červené světýlko, ale je to spíš výjimečné).
Znám jen Thermofocus, pokud dodržíš pravidla měření, tak super, i za tu cenu, v noci měříš a děti nevzbudíš, to je k nezaplacení a i ve dne výhoda, že změření trvá chviličku. Měřily tím sestřičky v nemocnici, díky tomu jsme si ho pořídili.
Nelisa píše:
Znám jen Thermofocus, pokud dodržíš pravidla měření, tak super, i za tu cenu, v noci měříš a děti nevzbudíš, to je k nezaplacení a i ve dne výhoda, že změření trvá chviličku. Měřily tím sestřičky v nemocnici, díky tomu jsme si ho pořídili.
Přesně tak. Ještě dodám, že když mladší dcera měla ve 3 měsících po očkování horečku skoro 39°C, tak jsem byla moc ráda, že jsem měla tento teploměr (jako hysterická matka jsem ji měřila snad každých 5 minut
).
holky díky za postřehy, zatím to vypadá jednoznačně, ještě počkám na další názory a zítra večer objednám
Pokud mohu poradit - Topcom nekupuj, je nepřesný, závadový, mám osobní zkušenosti.
máme taky Thermofocus a k tomu, co tady píšou holky, v podstatě nemám co dodat. Super se s ním měří, je to za chviličku a žádné trápení.
Mám taky ten problém, že když malé trochu vyleze teplota, měřím každou chvíli. No a s tímhle to je jednoduché. Jen mám nějaký model, co se musí skoro před každým měřením kalibrovat, což je trochu otravné, ale zabere to pár vteřin…
Přesně tak já mám TOPCOM a nekupuj ho, já ho na malýho nikdy nepoužila, vzheldem k tomu že mě naměřil 35°C.
Takže vyhozený peníze a válí se mi v šuplíku
Nakonec jsem koupila normální do zadečku a jsem spokojená
.
mám Thermofocus a jsem moc spokojená
Topcom neznám ( mám ten levnější )