Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím doporučíte dámské běžecké boty do terénu, či silnici do zimy? Mám normální obyčejné boty na běhání, ale s normální hladkou podrážkou (jaro/léto) a ráda bych už nějaké trailové, protože je to o hubu, když to klouže, ale vůbec nevím jaké. Cena by měla být do těch 3 tisíc. Děkuji ![]()
@DeadlySel píše:
Ahoj, prosím doporučíte dámské běžecké boty do terénu, či silnici do zimy? Mám normální obyčejné boty na běhání, ale s normální hladkou podrážkou (jaro/léto) a ráda bych už nějaké trailové, protože je to o hubu, když to klouže, ale vůbec nevím jaké. Cena by měla být do těch 3 tisíc. Děkuji
Každému sedne něco jiného… Salewa, Salomon… doporučuji jít do obchodu a vyzkoušet si je..
@DeadlySel píše:
Ahoj, prosím doporučíte dámské běžecké boty do terénu, či silnici do zimy? Mám normální obyčejné boty na běhání, ale s normální hladkou podrážkou (jaro/léto) a ráda bych už nějaké trailové, protože je to o hubu, když to klouže, ale vůbec nevím jaké. Cena by měla být do těch 3 tisíc. Děkuji
Chtěla jsem ti poradit Adidas Cold.Rdy, jsem s nimi hodně spokojená, ale to je už mimo plánovanou cenu. Ještě jsem viděla, že Asics dělá zimní verze svých bot. A nebo nesmeky ![]()
Ja jsem ted docela spokojena s Nike Trail 4 v goretex uprave. Da se v nich bezet po smisenem povrchu, maji dostatecny vzorek a nepromoknou. Na zimu to budou asi moje nejlepsi kamosky.
Já teda běhám v létě i v zimě ve stejných botách. Na terén a třeba když je sníh, mám salomon supercross.
Mám Altry, nesnesu konvenční špičku u bot. Ale holt nesplňují cenu. ![]()
Ja teda taky beham v zime v tech samych jako v lete, voda ani bahno mi v nich nevadi. Naopak. Aktualne stridam trailovky od Inovu a Hoka.
Ale opravdu nelze poradit. Kazdymu sedne neco jineho. Ja treba vice nez deset let beham v silnicnich, zavodnich a univerzalnich jenom v Salmingach. Nic jineho mi nikdy nesedlo. Ale trailovky od nich mi naopak vubec nesedi, takze tam dost experimentuju.
Docela mi sedí i trailové Reebok ze Sportisima, jsou za pár korun ![]()
Jinak za mě nejlepší Icebug, La Sportiva… Někomu sedí Salomon, pak běžecké značky Hoka, Mizuno, Asics a tak dál. Chce to vyzkoušet.
Zkus jít do nějaké běžecké speciálky, oni ti už poradí. Já speciální boty na zimu nemám, celoročně nosím jedny trailovky, jen v zimě přidám teplejší ponožky. Dokonce jsem jednou po ledu běžela v obyč běžeckých botách z decathlon za tři stovky a neklouzaly ![]()
Mně se dobře běhá v supercrossech nebo speedcrossech od Salomonu, kupuju ale pánské.