Bezhormonalni tělísko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31.1.21 18:47

Bezhormonalni telisko

Dobrý den, měla bych dotaz na nehormonalni telisko. Je to 14 dnů, co mi zavedla paní doktorka telisko. Zavedení mě dost bolelo a hodně dnů jsem cítila bolest pravého vaječníku ( nebo jestli to byla jizva po Císaři - nevím ). Ale co den to mám větší problémy s bolestí v podbrisku, takové to pichani a tlak. Mám dost vyboulene břicho a cítím i bolest v konecniku. Měl to také tak někdo? Dekuju za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
shadowbabe
31.1.21 19:02

Měla sem Danu, zavedeno 2 roky po SC. Pouze první den trošku krvácení a pobolíval podpřišek. Jinak žádné bolesti nebo problémy při MS. Určitě bych se obrátila na paní doktorku, ať zkontroluje polohu tělíska apod. Držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
31.1.21 19:06

@shadowbabe dekuju za odpoved. Snažím se dovolat na pohotovost, ale zatím neúspěšně. Tak kdyžtak snad zítra se dovolam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
31.1.21 19:10
@Ivuška1994 píše:
@shadowbabe dekuju za odpoved. Snažím se dovolat na pohotovost, ale zatím neúspěšně. Tak kdyžtak snad zítra se dovolam

Ať je to v pořádku, možná nesedlo, nebo je špatně zavedeno, to musí fakt vidět na UTZ. Já nejsu odborník, takže toho moc neporadím :)

• Citovat
  • Upravit
31.1.21 19:11

@shadowbabe no myslím si ze ho asi mít nebudu. Mě to hrozne i bolelo až se mi zamotala hlava, ale to někdo také má a má to bez problému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
31.1.21 19:22

U nehormonalniho mi doktor říkal že může být velmi silná a bolestivá menstruace. Taky trvá než si tělísko sedne. Navíc ho vůbec nedoporučuje kvůli častým mimoděložnim těhotenstvím.

• Citovat
  • Upravit
31.1.21 20:42

@mackA159 no vidíte a pak se sverte doktorum ☹️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
31.1.21 22:24
@mackA159 píše:
U nehormonalniho mi doktor říkal že může být velmi silná a bolestivá menstruace. Taky trvá než si tělísko sedne. Navíc ho vůbec nedoporučuje kvůli častým mimoděložnim těhotenstvím.

No já měla MS silnou jen jeden den, bolestivá vůbec nebyla. Jen sem přes to otěhotněla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1.2.21 06:07

@shadowbabe no tak to já měla jen jeden požadavek, ať neotehotnim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
1.2.21 09:33
@shadowbabe píše:
No já měla MS silnou jen jeden den, bolestivá vůbec nebyla. Jen sem přes to otěhotněla :nevim:

Koukám že máš Danu, tu mi nabízel za 1400kc, a právě říkal že není moc spolehlivá.. že když chci tělísko, tak hormonální. Nebo existuje i nizkohormonalni - Kyleena, kterou má moje kamarádka co nemůže klasické pilulky kvůli srdci. Já mám teď pár dní zavedený Levosert (obdoba Mířený) a zatím super…

• Citovat
  • Upravit
1.2.21 09:36

@mackA159 já nemám Danu ale Flexi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
1.2.21 10:59

Chci nehormonální, tak to pak musíme s doktorem probrat, ale tu Danu už ne ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1