Doporučte výkonný bezsáčkový vysavač

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4484
15.5.14 12:52
@KačuliKačka píše:
@vile mám Electrolux Dust and Gone - máme doma 3 kočky, psa a králíka… a puberťáka :lol: Jsem spokojená.

teda já tě obdivuji, mám jednoho psa ( někdy dva, když hlídám mamce)+ králíka a někdy jsem zralá na Bohnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.5.14 13:01
@luffinka píše:
teda já tě obdivuji, mám jednoho psa ( někdy dva, když hlídám mamce)+ králíka a někdy jsem zralá na Bohnice :lol:

Oni jsou relativně pohodoví, kocouři moc nelínají, jen ten nejmladší, obyč zrzek a pes teď, i když češeme. Králík akorát vyhazuje hobliny… U nás se luxuje a vytírá obden, tak už mi to po skoro 11 letech co je mám ani nepřijde. :D
Můžu říct, že puboš udělá větší čurbes než ten náš zvěřinec kolikrát :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
15.5.14 13:12
@Hanka79 píše:
Tenhle presne mame i my, mame ho uz nekde 4 roky a porad jede stejne :) akorat jsme tam kupovali uz novy filtr… ;)

HANKO, mohu se zeptat kde kupujete nove filtry a zda je lze prát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
15.5.14 13:14

Mám Eta Neptun a je to pašák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
15.5.14 13:45
@KačuliKačka píše:
Oni jsou relativně pohodoví, kocouři moc nelínají, jen ten nejmladší, obyč zrzek a pes teď, i když češeme. Králík akorát vyhazuje hobliny… U nás se luxuje a vytírá obden, tak už mi to po skoro 11 letech co je mám ani nepřijde. :D
Můžu říct, že puboš udělá větší čurbes než ten náš zvěřinec kolikrát :mrgreen: :mrgreen:

trošku to tady spamujeme :roll: :lol:
Já jsem snad víc šílená z králíka než ze psa..
vyhazuje granulovanou podestýlku, lomcuje s klecí jak magor a ráno nás budí škrábáním do plastové části klece… občas si říkám, že půjde na pekáč :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
15.5.14 13:47

Jinak k tématu, měla jsem doma bezsáčkový vysvač od Samsungu :

https://www.google.co.uk/search?…. sk%252Fcdata%252F2%252F41%252F4194122%252F13-maly. jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fbyvanie. sme. sk%252Fc%252F4194122%252Fsamsung-sc7245-maly-vysavac-ktory-kraca-s-dobou. html%3B250%3B208

a byla jsem s ním moc spokojená… vydržel cca 5 let, luxuji každá druhý den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.5.14 13:56

@luffinka pekáčem mu vyhrožuju taky :lol: On je v obýváku, takže spím v klidu ;-)

Ale je fakt, že ten náš vysavač je super, má 4L cyklonu, filtr se dá prát, vnitřek útrob kde je cyklona, se dá dobře vyčistit hadříkem.

Předtím jsme měli 8 let Siemens taky bezsáčkový ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
15.5.14 14:36
@KačuliKačka píše:
@luffinka pekáčem mu vyhrožuju taky :lol: On je v obýváku, takže spím v klidu ;-)

Ale je fakt, že ten náš vysavač je super, má 4L cyklonu, filtr se dá prát, vnitřek útrob kde je cyklona, se dá dobře vyčistit hadříkem.

Předtím jsme měli 8 let Siemens taky bezsáčkový ;-)

No ten náš je taky v obýváku ale rámus dělá takový že i přes dveře je to jako online :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.5.14 14:47
@luffinka píše:
No ten náš je taky v obýváku ale rámus dělá takový že i přes dveře je to jako online :?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.5.14 17:32
@vile píše:
HANKO, mohu se zeptat kde kupujete nove filtry a zda je lze prát?

My jsme zasli do prodejny elektro, myslim, ze to bylo Planeo a oni nam ho tam objednali, my si pak pro nej dosli.Prat jsme ho nezkouseli, tak v tom bohuzel neporadim :nevim:, ale ted me napada, ze ono je to v umelohmotnem pouzdre, takze to do pracky dat podle me nejde.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
12.12.16 20:36

Já se teď nemůžu dopočítat, ale máme dyson a máme ho podle mě už 8 let, rozhodně víc jak 5 let. kupovali jsme ho jako speciální pro alergiky. předtím jsme vystřídali několik sáčkových vysavačů a žádný nevysával tak dobře jako dyson, jsem s ním spokojená, dobrovolně bych neměnila, doufám, že jentak neumře a nebudu muset kupovat nový 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
18.3.18 10:34

Oživuji diskuzi-jelikož doba od založení dosti pokročila, tak předešlé informace již nemusí být pravdivé. Myslím, že vývoj šel kupředu a „vady“ které měly bezsáčkové vysavače dnes už být nemusí.
Proto pokládám dotaz-šli byste opět do bezsáčkového vysavače? Ještě jsem tuto problematiku moc nestudovala, ale ráda bych takové ty základní informace, od kterých by se dalo odpíchnout ve vybírání. Na co se nejvíce zaměřit-výkon? Obsah sběrné nádoby? Všimla jsem si, že některé vysavače mají systém PowerCyclone-je o dost lepší?
Máme tvrdé podlahy, pejska co pouští hodně chlupů, vysávám každý den.Ale nejsou to obrovské plochy.
Cenu úplně neřeším, jde mě o spokojenost s vysavačem. To je priorita. Věc na denní používání musí splňovat opravdu to, co od vysavače potřebuji.
Budu ráda i za odkazy na vysavač, se kterým jste spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
18.3.18 11:07

@lasička1 Ahoj, já jsem ho pořád chtěla, kvůli té hygieně a pak jsem si vlastně uvědomila, že až ho budu vysypávat, bude prach všude okolo :nevim: takže jsem ho zavrhla a koupila jsem si sáčkový rowentu xtream power, má takové zavírací hygienické sáčky, takže 0 prachu při vyndavání, je na 4,5l, takže úžasný. Vysávám obden 90m od Vánoc a teď jsem mělnila sáček teprve a pořád jsem vybírala takový, aby měl úžasný sací výkon (už jsem jich pár měla, co nevysály nic) a jsem max. spokojená, ani ho nemlžu mít na max. protože to rve lino a parkety :lol:
Můžu říct, že lepší vysavač jsem neměla :palec:
A za mě ještě nedoporučuji tyčové, měla jsem dva na zkoušku a vůbec se s tím nedalo jezdit, těžká kráva, za mě to na denné vysávání nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28730
18.3.18 11:10

Ahoj, my máme Eta andare animal, je prý přímo na zvířecí „bordel“. Jsem s ním moc spokojená, chtěla jsem bezsáčkový, tenhle má i hepa filtr, velice dobrý tah. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
18.3.18 11:13

@lasička1 Ahoj, já měla bezsáčkový, ale vyměnila za sáčkový. Bez sáčkovost se i teda líbila, ale když jsem hledala tyčový s účinností vysávaní koberců nehůře C (ale jen z nouze, ideálně aspoň B) a reemisemi prachu B, tak jsem zsjitila, že to neexistuje (aspoň ne v cenové relaci do 4 tisíc). Takže mám sáčkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí