Doporučte výkonný bezsáčkový vysavač
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jéé já jsem idiot fakt:) Jura to tu píše hned nad mým dotazem… Ale dá se to nějak účinně vyčistit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Filtr Hepa válcový
K předešlé otázce praní Hepa válcového filtru. Vyklepání nestačí, po odstranění velkých chuchvalců ho normálně pod tekoucí vodou peru a nechám den vyschnout na topení nebo na slunci. Tah je pořád stejný po luxování všech koberců v bytě 2+1 ob týden již dva roky.Při koupi jsem dostal jeden náhradní který jsem zatím nepoužil. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dyson ???
Měli jsme vysavač Dyson přesně 2 roky a dva měsíce…pak shořel motor. Záruku 5 let neuznali jelikož to nebylo kupované přes značkovou prodejnu. Vysávali jsme cca 45 m2 plovoučky a filtr prali…no byl jsem dobře naštvanej za tu cenu. Už nikdy více.
- Citovat
- Upravit
Chci si koupit nový vysavač, chtěla jsem rohnson, ale z recenzí vyplívá, že ne.Kdo mi poradí nějakou levnou alternativu? nÁDOBA NA 4,5 L MĚ VYHOVUJE, TAKŽE NĚCONE MALÉHO PROSÍM. dĚKUJI.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím poraďte a sdílejte zkušenosti chci koupit bezsáčkový vysavač za rozumnou cenu s hepa filtrem. Kvalitní vysavač ktery sbírá i chlupy od koček. DĚKUJI ZA REAKCE
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vile mám Electrolux Dust and Gone - máme doma 3 kočky, psa a králíka… a puberťáka
Jsem spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sencor SVC 1010?
Uvažovala jsem taky o sencoru
http://vysavace.heureka.cz/…030/recenze/?…
NEBO Jiný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Rowentu ale teď z hlavy nevím typ musela bych kouknout a super. Má hepa filtr i sbírá chlupy od zvířat a je malý skladný a strašně jednoduše se vyprazdňuje nádobka, což u předchozího vysavače Zanussi Zans 730 (asi?) bylo složité a zdlouhavé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KačuliKačka mam taky a jsem nadsena, mamka si ho u me zkousela a taky chvalila:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vile píše:
Sencor SVC 1010?Uvažovala jsem taky o sencoru
NEBO Jiný?
Sencor jsem měla taky, po 3 měsících nevysál skoro nic a po půl roce se uvařil..
další věc od sencoru co jsem měla byl fén, nebyl nejlevnější vydržel 10 měsíců, pak mi babča koupila od Sencoru ponorný mixer, zdechnul za rok a to ho moc nepoužívám.
Stejně tak ruční vysavač Sencor, vydržel půl roku..:(
Za měš jsou Sencor vyhozené prachy a zkusila jsem od nich myslím dost věcí..
Bezsáčkový máme jen ruční do kuchyně na bordel z vaření a to je Hoover, dva roky šlape jak hodinky, v provozu denně a baterka taky pořád drží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vile píše:
NEBO Jiný?
Tenhle presne mame i my, mame ho uz nekde 4 roky a porad jede stejne
akorat jsme tam kupovali uz novy filtr… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vile píše:
NEBO Jiný?
http://vysavace.heureka.cz/…or-svc-1011/ možná že ten co sis vybrala bude ještě lepší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KačuliKačka píše:
@vile mám Electrolux Dust and Gone - máme doma 3 kočky, psa a králíka… a puberťákaJsem spokojená.
teda já tě obdivuji, mám jednoho psa ( někdy dva, když hlídám mamce)+ králíka a někdy jsem zralá na Bohnice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit