Bezsáčkový vysavač filtr
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Řekl bych, že to záleží na tom, jak často a kde vysavač používáš. Řádově to budou asi měsíce, možná nějaký ten rok… Akorát to chce být šetrný při čištění toho filtru - vyklepávat, případně obrat rukou.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já už mám 3roky,jednou za měsíc pořádně vyfoukám vzduchem a operu!!!a vysává dál!!!nemůžu si na něj stěžovat!lepší než sáčkový!
Příspěvek upraven 11.03.10 v 07:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my máme bezsáčkový doma už víc než rok a ještě jsme filtry neměnili. Máme za prvé náhradní, takže naštěstí hned nemusíme kupovat a za druhé je navíc spousta z nich omyvatelných, takže je jen omyju a je to
Zatím problémy s vysavačem nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím
,
taky mám doma bezsáčkový (Fagor) 2 roky a filtr jsem ještě něměnila. Ale moc spokojená nejsem, protože po každém vysávání (1,5 koberce) musím jít vyklepávat (obírat, vyfoukat) jinak ztrácí tah. Má velký výkon a přesto že vysávám často, tak se strašně zanáší.
Asi jsme vybrali s malým zásobníkem
…
Je pravda že nemusím kupovat sáčky, ale příště bych už šla raději do sáčkového.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za reakce
, v obchodě jsem se ptala a tam v podstatě nevěděli, jen že záleží co vysávám
Jsem právě uvažovala, jestli je to vřádu měsíců nebo vydrží třeba i 2 roky, než se třeba roztrhá nebo zanese tak , že ten sací výkon hodně klesne
Dívala jsem se a filtry bych si musela kupovat přes net
- Citovat
- Upravit
My máme bezsáčkový dva roky a taky jenom vyklepávám a čistím vodou. Náš teda saje i s plnou tou nádobou, jen se pak často sám vypíná - přehřívá se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAké jen renovuji dle potřeby - vyperu či vypráším a pak táhne lépe - lepší než kupovat nový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky dle potřeby
vysavači jsou 3 roky, filtry máme dva a stále oba funkční, vyklepávám a tak jednou za 2-3 měsíce projdou pračkou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sice se nemusí kupovat a měnit po měsíci sáčky, ale zas se musí často čistit filtry, jinak vysavač špatně saje … takže velká výhoda oproti sáčkovému není. Sáček s prachem se vyhodí pohodlně do koše, s minimálním prášením okolo, nádoba u bezsáčkového se musí vyprázdnit a řekla bych že prachu okolo je víc …
Zhodnoť si co od vysavače chceš … dle potřeby vzít, vysát, uklidit zpět? tak je sáčkový dobrá volba. Nevadí že skoro po každém vysátí je potřeba vysypat nádobu, čistit filtry? Tak vem bezsáčkový, nebo vodní … Je to všechno o pohodlí … mě by to nebavilo, na to jsem moc líná abych dělala ještě něco na víc. Vysavač mám sáčkový, a jednou za 3m cca. jen vyměním sáček a víc není třeba.
- Citovat
- Upravit
No nad tím jsem taky přemýšlela, momentálně máme sáčkový , ETA Astro je, ale velice veliký, proto zvažuji menší
Manžel stále apeluje , že je třeba nový a že ten náš si vezme do garáže,a že mám koupit bezsáčkový at furt nemusíme hledat kde koupit sáčky ( nedávno nám zrušily elektro prodejnu kde jsme kupovali sáčky ![]()
Jenomže, vysávám tak akorát já a ještě tedy jako většina chodím do práce, děti zatím 6 a 3 roky( dcera atopik, prý je lepší pro alergiky bezsáčkový) , no a abych řekla pravdu moc se mi do toho nechce, jelikož mám domácnosti tak nad hlavu a ještě vymývat nádobu od vysavače ![]()
- Citovat
- Upravit
ahoj tak já mám bezsáčkový ale dá se použít i s vodou. Já teda používám jen ten vodní - zelmer a je super, po vysávání vodu vyleju do záchodu vnitřek osprchnu a je to - filtr jsem zatím ejště neměnila a výkon je pořád super. Přijde mi to lepší než sáčkový i bezsáčkový ![]()
Mám tenhle http://www.zelmer.cz/…__model_819/ jen starší model který se jemnoval jinak, ale vypadá úplně stejně. Tou vodou se ta špína jen jakoby prohání, není to morké vysávání. No a to pak člověk čučí co má doma bordelu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Andelo, jak děláš po 3 měsících vyměnit sáček?
My ho máme plný tak za 2-3 neděle…
Mi právě bezsáčkový přijde ekologičtější v tom že se kvůli mně nemusí vyrábět nový pytlíky a nevyhazuju je pak na skládku… A taky to že tam ten bordel a roztoče nemám strčený čtvrt roku aby se tam usazovali v tom pavouci a jiná havěť. U popelnice to nadělá prachu dost, to je pravda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
souhlas s hanulí - mi přijde lepší jen vysypat, než shánět sáčky. A hlavně nádobu nemeju - proč když za týden bude zase od prachu - komu to vadí. Plnou s ní jdu na wc , tam jí vysypu a rovnou umeju záchod, což je stejně na pořadu dne..
Mám zelmer na sáčky i bez, ale používám jen bez..Poloplný sáček ti taky saje na prd, ale vysypat ho nemůžeš, za to nádobku ano, pokaždé..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak my měli bezsáčkový nějaký ETA a za rok letěl. To čištění je daleko horší než vyndat sáček a vyhodit. Kromě toho - když má někdo jen malinko alergii na prach, tak to čištění je zážitek a třeba při bydlení v bytě - kde ten filtr čistit? Manžel to dělal v koupelně a vše špinavé - bezsáčkový už nikdy. Teď jsme dostali sáčkový Concept za pár korun a nemůžeme si stěžovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
uvažujeme o koupi bezsáčkového vysavače, zajímalo by mě za jak dlouho se musí měnit filtr ve vysavači. nějak to nemužu najít na netu
Prosím nepište dle potřeby
,prosím napište jak dlouho vám vydržel ve vysavači dík za reakce