Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pujdeme od 16.8 do Bibione..doted jsme jezdili v cervenci…mate nekdo zkusenost, jake bylo pocasi koncem srpna?
chtela jsem cestovat az ve 20tt…driv bych se bala..dekuji
Může být krásně, ale taky může týden v kuse propršet. Nikdo ti počasí nezaručí.
@katuska84 píše:
Pujdeme od 16.8 do Bibione..doted jsme jezdili v cervenci…mate nekdo zkusenost, jake bylo pocasi koncem srpna?
chtela jsem cestovat az ve 20tt…driv bych se bala..dekuji
Dej si www.divoch.net a tam je počasí z celého světa od 2004…většinou letiště, nejblíže je řekl bych Venezia…tam se dá ten tvůj termín analizovat a odhadnout, jak bude a jak se to v minulých letech vyvíjelo…třeba 16.8.16 bylo v poledne jasno 28 st., v 2015 polojasno 25, v 2014 polojasno 20, v 2013 jasno 28, v 2012 jasno 29…2004 skorojasno 28 atd…takže až na ten výkyv v 2014 to vypadá dobře…
Počasí nikdo nevyvěští, ale obecně se do Itálie v srpnu nejezdí
@Amalthea to ja vim…spis jsem chtela od nekoho kdo tam byl vedet jake pocasi jim vyslo @ontar dekuji ![]()
Jeli jsme posledního srpna a krom jednoho zataženého ale teplého dne, bylo jasno a horko (první týden v září rok 2013).
Bude to nářez - zvlášť v Bibi.
Ale mělo by být hezky, konec srpna i začátek září bývají teplé, pokud náhodou prší, jsou to výjimečné stavy.
@Amalthea píše:
Počasí nikdo nevyvěští, ale obecně se do Itálie v srpnu nejezdí
no ale to se tam nejezdí ne kvůli počasí, ale kvůli cenám a obsazenosti @katuska84 v srpnu by to počasí mělo ještě být v pohodě, ale v září už bych do Bibione radši nejela
@stinga píše:
no ale to se tam nejezdí ne kvůli počasí, ale kvůli cenám a obsazenosti @katuska84 v srpnu by to počasí mělo ještě být v pohodě, ale v září už bych do Bibione radši nejela
to já vím, já nepsala, že kvůli počasí ![]()