Rhodos= 2017

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
141
25.6.17 09:08

Rhodos= 2017

Ahojik dovčaa za dva dny 2017.ahojik jedeme na rhodos plaž kolymbia…jak je to s cenou lehatek. nevite kolik stoji a zda tam to pořad hlidaji aby člověk platil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
25.6.17 10:21

Sice jsme nebyli a Kolymbii, ale pro orientaci ti třeba taky pomůže Faliraki a okolo jiná místa s lehátky všechny 5 euro za lehátko a slunečník, 10 euro dvě lehátka a slunečník. Hlídat ti to tam nikdo nebude. :) Sedí tam někde vzadeji týpek, co to vybírá a max si hlídá, aby mu tam někdo neležel zadara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.6.17 14:17
@Kamkam píše:
Sice jsme nebyli a Kolymbii, ale pro orientaci ti třeba taky pomůže Faliraki a okolo jiná místa s lehátky všechny 5 euro za lehátko a slunečník, 10 euro dvě lehátka a slunečník. Hlídat ti to tam nikdo nebude. :) Sedí tam někde vzadeji týpek, co to vybírá a max si hlídá, aby mu tam někdo neležel zadara.

Ono jí jde spíše o to, aby mohli ležet bez placení. Jestli to tam někdo hlídá. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3115
25.6.17 14:53

Jo ajooo :mrgreen: no na to jsem taky odpověděla… Max k večeru už jsem tam nikoho neviděla, ale v kolik odchází, to nemůžu říct na beton… Asi by se to dalo zkusit tam, kde je těch lehátek víc, že se člověk ztratí, ale počítat s tím, že na vás můžou přijít i později… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.6.17 16:10
@Kamkam píše:
Jo ajooo :mrgreen: no na to jsem taky odpověděla… Max k večeru už jsem tam nikoho neviděla, ale v kolik odchází, to nemůžu říct na beton… Asi by se to dalo zkusit tam, kde je těch lehátek víc, že se člověk ztratí, ale počítat s tím, že na vás můžou přijít i později… :nevim:

nebo si může hodit hadr na písek a nedělat mezinárodní ostudu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
76001
25.6.17 16:17

@mamina100 ano, na každé placené pláži všude hlídají, aby každý zaplatil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
25.6.17 22:16

@Kobliha51 asi tak no :mrgreen: nechtěla jsem rejpat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
26.6.17 11:46

Rejpat si mužete jak chcete byl to jen dotaz. kdysi jsme tam před osmi lety byli…a vyběrčí za 11dní prošel celkem za CELOU DOBU 2×…a my z toho platili jenjednou, neboť podruhe nas obešel…tak snad nebudu na něho řvat halóó já ještě neplatila :mrgreen: :mrgreen:.
tak proto chci vedět jak to tam chodí ted,.Zda to je stejné anebo to bedlivě střeží. Z druhe diskuze už vím že se platí 1o euro.(slunečník a 2 lehatka).Tu jsem založila omylem :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.6.17 16:46
@mamina100 píše:
Rejpat si mužete jak chcete byl to jen dotaz. kdysi jsme tam před osmi lety byli…a vyběrčí za 11dní prošel celkem za CELOU DOBU 2×…a my z toho platili jenjednou, neboť podruhe nas obešel…tak snad nebudu na něho řvat halóó já ještě neplatila :mrgreen: :mrgreen:.
tak proto chci vedět jak to tam chodí ted,.Zda to je stejné anebo to bedlivě střeží. Z druhe diskuze už vím že se platí 1o euro.(slunečník a 2 lehatka).Tu jsem založila omylem :think: :zed:

Takže ty chceš vědět, na kterou pláž chodí výběrčí jen někdy, viď. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí