Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojik dovčaa za dva dny 2017.ahojik jedeme na rhodos plaž kolymbia…jak je to s cenou lehatek. nevite kolik stoji a zda tam to pořad hlidaji aby člověk platil
Sice jsme nebyli a Kolymbii, ale pro orientaci ti třeba taky pomůže Faliraki a okolo jiná místa s lehátky všechny 5 euro za lehátko a slunečník, 10 euro dvě lehátka a slunečník. Hlídat ti to tam nikdo nebude.
Sedí tam někde vzadeji týpek, co to vybírá a max si hlídá, aby mu tam někdo neležel zadara.
@Kamkam píše:
Sice jsme nebyli a Kolymbii, ale pro orientaci ti třeba taky pomůže Faliraki a okolo jiná místa s lehátky všechny 5 euro za lehátko a slunečník, 10 euro dvě lehátka a slunečník. Hlídat ti to tam nikdo nebude.Sedí tam někde vzadeji týpek, co to vybírá a max si hlídá, aby mu tam někdo neležel zadara.
Ono jí jde spíše o to, aby mohli ležet bez placení. Jestli to tam někdo hlídá. ![]()
Jo ajooo
no na to jsem taky odpověděla… Max k večeru už jsem tam nikoho neviděla, ale v kolik odchází, to nemůžu říct na beton… Asi by se to dalo zkusit tam, kde je těch lehátek víc, že se člověk ztratí, ale počítat s tím, že na vás můžou přijít i později… ![]()
@Kamkam píše:
Jo ajooono na to jsem taky odpověděla… Max k večeru už jsem tam nikoho neviděla, ale v kolik odchází, to nemůžu říct na beton… Asi by se to dalo zkusit tam, kde je těch lehátek víc, že se člověk ztratí, ale počítat s tím, že na vás můžou přijít i později…
nebo si může hodit hadr na písek a nedělat mezinárodní ostudu. ![]()
@mamina100 ano, na každé placené pláži všude hlídají, aby každý zaplatil
Rejpat si mužete jak chcete byl to jen dotaz. kdysi jsme tam před osmi lety byli…a vyběrčí za 11dní prošel celkem za CELOU DOBU 2×…a my z toho platili jenjednou, neboť podruhe nas obešel…tak snad nebudu na něho řvat halóó já ještě neplatila
.
tak proto chci vedět jak to tam chodí ted,.Zda to je stejné anebo to bedlivě střeží. Z druhe diskuze už vím že se platí 1o euro.(slunečník a 2 lehatka).Tu jsem založila omylem
![]()
@mamina100 píše:
Rejpat si mužete jak chcete byl to jen dotaz. kdysi jsme tam před osmi lety byli…a vyběrčí za 11dní prošel celkem za CELOU DOBU 2×…a my z toho platili jenjednou, neboť podruhe nas obešel…tak snad nebudu na něho řvat halóó já ještě neplatila![]()
.
tak proto chci vedět jak to tam chodí ted,.Zda to je stejné anebo to bedlivě střeží. Z druhe diskuze už vím že se platí 1o euro.(slunečník a 2 lehatka).Tu jsem založila omylem![]()
Takže ty chceš vědět, na kterou pláž chodí výběrčí jen někdy, viď. ![]()