Rhodos kolymbie2017

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
141
25.6.17 09:07

rhodos kolymbie2017

Ahojik dovčaa za dva dny 2017.ahojik jedeme na rhodos plaž kolymbia…jak je to s cenou lehatek. nevite kolik stoji a zda tam to pořad hlidaji aby člověk platil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9658
25.6.17 09:59

Na to je potřeba zakládat dvě diskuse?

K dotazu… jako ze bys šla na placenou pláž a tam neplatila nebo jak je to myšleno? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
25.6.17 10:22

Tak pronajimatel lehatek si to urcite ohlida, to si nemaluj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
25.6.17 11:02

Jedem tamtémž v srpnu, v cestovce psali cenu za pronájem dvou lehátek + slunečník 10 EUR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
25.6.17 21:21

Ahojik, to ze jsem zalouila dve diskuze se omlouvam :oops: :mrgreen:.omyl, nechtelo mne to pustit dal takk jsem tam pripsala jiny nazev a najednou koukam, že blbka jsem založila dvě.

Je jasne, že zdrhat nebudu…spise mi jde o to. Jestli tam prochazi pořad dokola a vsichni plati,…kdysi jsme tam byli pred 8 lety…za 11dni jsme platili jen jednou :dance:.A to jsme tam nektere dny byli skoro pořad.
dekuji, za info ze se plati 10euro…nekde jsem cetla, že i 15euro. a v cestovce jsem se zapomela zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
25.6.17 21:25

…zas jsem blbě napsala, samo že když přijde tak platí všichni))))).Ale zda projde jednou rano a pak treba odpoledne a tj vse. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
26.6.17 08:36

@mamina100
15 denně to už je fakt hodně. My asi koupíme na místě slunečník, platit lehátka denně nejspíš nebudeme…tak hezkou dovolenou a dej pak vědět jak to tam vypadalo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
26.6.17 11:39

Dík snad nezapomenu, letime až zitra večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
5.7.17 17:09

:pankac: hojik navrat z Rhodu a pěkné vyhně v noci 34 pres den až 40 ve stinu :poblion:.NA slunci nevím ale pres 50 určo. Klima nestihala ani vlastně nešla. otevřene dveře i balkon, pokud fouklo dalo se spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
5.7.17 17:20

lehatka

My nakonec neplatili nic. :pankac:.byly takove vyhně, že jsme byli pořad v moři. a na slunci jsme vydrželi jen do max.10minut a šup do moře. takže jsme sedli na balvany nebo kde bylo dobre misto na sezení. rano se da ležet na lehatkachcca do 11.neboť vyberčí čisti a uklizi a při naplnění plaže začne vybirat…my se koupali hned zrana takže do pul 9 byly prazdne plaže.

zaleží na každem…nekdo se chce opalovat, nekdo nee. super jsou takove polostany :pankac:.Ty jsou fakt boži…jinač hodně lidi mělo svuj slunečník…ale pevně připevnit, bylo větrno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí