Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojik dovčaa za dva dny 2017.ahojik jedeme na rhodos plaž kolymbia…jak je to s cenou lehatek. nevite kolik stoji a zda tam to pořad hlidaji aby člověk platil
Na to je potřeba zakládat dvě diskuse?
K dotazu… jako ze bys šla na placenou pláž a tam neplatila nebo jak je to myšleno? ![]()
Tak pronajimatel lehatek si to urcite ohlida, to si nemaluj.
Jedem tamtémž v srpnu, v cestovce psali cenu za pronájem dvou lehátek + slunečník 10 EUR.
Ahojik, to ze jsem zalouila dve diskuze se omlouvam
.omyl, nechtelo mne to pustit dal takk jsem tam pripsala jiny nazev a najednou koukam, že blbka jsem založila dvě.
Je jasne, že zdrhat nebudu…spise mi jde o to. Jestli tam prochazi pořad dokola a vsichni plati,…kdysi jsme tam byli pred 8 lety…za 11dni jsme platili jen jednou
.A to jsme tam nektere dny byli skoro pořad.
dekuji, za info ze se plati 10euro…nekde jsem cetla, že i 15euro. a v cestovce jsem se zapomela zeptat
…zas jsem blbě napsala, samo že když přijde tak platí všichni))))).Ale zda projde jednou rano a pak treba odpoledne a tj vse. ![]()
@mamina100
15 denně to už je fakt hodně. My asi koupíme na místě slunečník, platit lehátka denně nejspíš nebudeme…tak hezkou dovolenou a dej pak vědět jak to tam vypadalo ![]()
hojik navrat z Rhodu a pěkné vyhně v noci 34 pres den až 40 ve stinu
.NA slunci nevím ale pres 50 určo. Klima nestihala ani vlastně nešla. otevřene dveře i balkon, pokud fouklo dalo se spat
My nakonec neplatili nic.
.byly takove vyhně, že jsme byli pořad v moři. a na slunci jsme vydrželi jen do max.10minut a šup do moře. takže jsme sedli na balvany nebo kde bylo dobre misto na sezení. rano se da ležet na lehatkachcca do 11.neboť vyberčí čisti a uklizi a při naplnění plaže začne vybirat…my se koupali hned zrana takže do pul 9 byly prazdne plaže.
zaleží na každem…nekdo se chce opalovat, nekdo nee. super jsou takove polostany
.Ty jsou fakt boži…jinač hodně lidi mělo svuj slunečník…ale pevně připevnit, bylo větrno