Jak velký batoh pro dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3145
22.6.17 15:33

Jak velký batoh pro dítě?

Ahoj, jak velký batoh by mělo mít dítě na celodenní výlet, když si ponese jídlo, sportovní ručník, plavky, pláštěnku a ještě asi nějaké drobnosti?
Deti nosí velikost 128 a 134, myslela jsem něco kolem 15-18l? Nebo pro toho staršího 20l, aby to tam nemusel pěchovat?
Pokud máte konkrétní tipy, tak sem s nimi, ale jsem omezena finančně tak maximálně tisicovku a to už by musela být fakt bomba. Ideálně bych chtěla něco 600-800.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
22.6.17 15:40

My máme Boll a jsme velmi spokojeni. Dcera je menší, tak jsme teď u Roo, ale časem jí určitě koupíme větší. Je prostorný, dobře sedí na zádech, má reflexní prvky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
22.6.17 15:46

Já myslím, že těch 15 - 18 musí stačit, ale spíš záleží, jací to jsou jedlíci. Oblečení se jim tam vejde určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.6.17 15:46

@Helileli Dcera má 18L. Má deuter junior.

• Citovat
  • Upravit
9947
22.6.17 16:19

Https://detske-batohy-a-kapsicky. heureka. cz/boll-batoh-roo-12l-ruzovy/# :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68886
22.6.17 18:00

Tohle dcera s prehledem nacpe do dvanactky, taktez mame Boll Roo a super. Ale nosi vel. 110-116, takze u vetsich deti bych klidne sla do tech 15-20. Ani ne proto, ze do mensiho by se neveslo, ale tak zas at jim par let vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
22.6.17 18:13
@monrom píše:
Teď jsem kupovala v decathlonu 22l do 800, pro syna 134. Ma odvetrana zada, trochu delší ale je to dobre nastavitelné. Kupovala jsem mu to na celodenní výlety.

Super, díky za tip, pro toho staršího se mi moc líbí, hlavně že to má i bederak :palec:

@Petruna21 píše:
Https://detske-batohy-a-kapsicky. heureka. cz/boll-batoh-roo-12l-ruzovy/# :palec: :palec:

Dík za tip, ale 12l je asi málo, kdybych jim to skládala do batohu já, tak možná, ale je to kvůli táborů, tak spíš chci, aby to bylo větší, ať to tam nemusí pechovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
22.6.17 20:35
@Any11 píše:
@Helileli Dcera má 18L. Má deuter junior.

Taky. Idealni. Hlavne ne nic na zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
22.6.17 20:57
@Lama Lama píše:
Taky. Idealni. Hlavne ne nic na zip.

Proč ne zip, jaké to má nevýhody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68886
22.6.17 21:26

Ty Bolly jsou na zip, mame uz druhy a v pohode, od tri let zvlada sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
22.6.17 21:56
@Helileli píše:
Proč ne zip, jaké to má nevýhody?

zipy byly nejslabší článek všech batohů. co jsem měla, odešili jako první. Děti mají tendenci často batoh přervávat, umanou si, že jednu konkrétní kapsu naplní tím a tím a v napnutí ten zip se prostě rozbije, kvalita nekvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
23.6.17 06:13
@Helileli píše:
Ahoj, jak velký batoh by mělo mít dítě na celodenní výlet, když si ponese jídlo, sportovní ručník, plavky, pláštěnku a ještě asi nějaké drobnosti?
Deti nosí velikost 128 a 134, myslela jsem něco kolem 15-18l? Nebo pro toho staršího 20l, aby to tam nemusel pěchovat?
Pokud máte konkrétní tipy, tak sem s nimi, ale jsem omezena finančně tak maximálně tisicovku a to už by musela být fakt bomba. Ideálně bych chtěla něco 600-800.

V Decathlonu jsem videla opravdu levne slusne detske batuzky, snad kolem 150 Kc. Nebudou asi kvalitni, ale kolem 500 to bude stejna mizerie vsude. Lidl, Sportissimo, vsechno se to rozpada.
Levnejsi batoh bych koupila mensi (15-18l), pokud bys do toho davala vic (Deuter, Corazon atd.), tak vetsi, protoze ty pak vydrzej az do smrti, pokud jednou za 20 let vymenis zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
23.6.17 06:15
@Lama Lama píše:
zipy byly nejslabší článek všech batohů. co jsem měla, odešili jako první. Děti mají tendenci často batoh přervávat, umanou si, že jednu konkrétní kapsu naplní tím a tím a v napnutí ten zip se prostě rozbije, kvalita nekvalita.

to je pravda, ale ten preskovej Deuter, co ma prostredni, zase neni moc prakticky. On nejak nepobral, ze se ta snura musi povolovat/utahovat, tak casto rve, ze neco nejde dovnitz/ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.6.17 13:58

Ja jsem ten Deuter Junior loni koupila za cca 900, ted koukam, ze se do tisicovky sehnat porad da. Deti maji i ty mensi deuter a po 4,5 letech pouzivani je ten dcerin porad plne funkcni, zadny problem za tu dobu s nim nebyl a to ho tahala skoro porad do skolky, na vsechny vylety. Akorat prestal kapacitne stacit. (takze ho poslu dal holcickam kamaradky, verim, ze toho jeste hodne odnosi) 8-10 l batoh na plavani ji proste nestacil, vsechno tam nezabalila.. takze ja bych o tak malem vubec neuvazovala.

Jo a taky nejsem pro zipy, i aktovku jsem vybirala, aby hlavni kapsa byla bez nich.

• Citovat
  • Upravit
81477
23.6.17 14:15
@Any11 píše:
Ja jsem ten Deuter Junior loni koupila za cca 900, ted koukam, ze se do tisicovky sehnat porad da. Deti maji i ty mensi deuter a po 4,5 letech pouzivani je ten dcerin porad plne funkcni, zadny problem za tu dobu s nim nebyl a to ho tahala skoro porad do skolky, na vsechny vylety. Akorat prestal kapacitne stacit. (takze ho poslu dal holcickam kamaradky, verim, ze toho jeste hodne odnosi) 8-10 l batoh na plavani ji proste nestacil, vsechno tam nezabalila.. takze ja bych o tak malem vubec neuvazovala.Jo a taky nejsem pro zipy, i aktovku jsem vybirala, aby hlavni kapsa byla bez nich.

Presne. Kriterium no1. Ikdyz ty topgal vypadaj fakt masivne a festovne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario