Bílá taška na kočárek

Spajee
6.2.13 16:25

BÍLÁ TAŠKA NA KOČÁREK

Ahoj holky, nemůžu nikde sehnat bílou tašku na kočárek, nejlépe koženkovou (ale není podmínkou. Mám bílý koženkový kočárek s tenounkým béžovým lemováním, takže taška by mohla být buď bílá nebo světlounce béžová. Nemáte náhodou někdo doma jednu takovou přebytečnou? :andel: Nemusí to být žádný poslední výstřelek módy :) Předem děkuji za nabídky nebo typy, kde bych mohla nějakou sehnat. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
6.2.13 16:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 16:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10981
6.2.13 16:57

@Spajee Podívej se normálně po kabelce a myslím, že budeš mít veliký výběr. Klasickou tašku na kočárek tímto klidně můžeš nahradit. Mám to tak. Navíc se mi to jeví jako praktičtější. Dá se sehnat s více přihrádkami a o to je paráda. Ale vybírej něco lehkého, ať se ti kočárek nepřevažuje. Co mám doma originální tašku na kočárek, super krásnou užasnou, tak ji¨používán spíš přes rameno, poněvadž se mi s ní kočárek převracel. Ale ony by se tašky na madle kočárku vozit neměly, že :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
6.2.13 17:41

Omlouvám se za odbočení od tématu, ale smekám nad bílým kočárkem i taškou :palec: :potlesk:..já bych ho měla hned jako prase.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Spajee
6.2.13 20:07

Díky za typy :) Já mám samozřejmě projitý už snad všechny e-shopy, ale žádná taška mi nepřišla, že by s tím kočárem ladila… Asi jsem moc náročná :zed: Koknu se po těch normálních kabelkách, to mě ani nenapadlo :nevim:
@monuline Mně se ten kočárek (zatím) jeví jako úžasně praktický, jak jsem psala - je koženkový, takže když na něm bude nějaká šmouha, prostě to utřu vlhkým hadrem a je to :)Aspoň to tak mám vymyšlený :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10981
6.2.13 22:08

@Spajee Všechny věci se mi paradoxně jeví právě v bílé praktičtější. Věci jdou docela snadno čistit a oblečení se dá prát na vysokou teplotu, takže se tolik nebojím o barvy. Bílý kočárek je parádní volba :palec: Na toto zjištění jsem přišla právě při dítěti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Spajee
12.2.13 07:32

Myslím, že je perfektní :potlesk: Včera jsem posílala peníze, tak snad dnes dorazí :) Už se těším, až ji budu mít doma :)

• Citovat
  • Upravit
22
11.8.13 17:13

@Spajee, mohu se takhle s odstupem zeptat, jak jste s koženkovým a hlavně bílým kočárkem spokojená? Můj muž se teď zamiloval také do koženkového bílého kočárku, vypadá krásně, ale já mám právě obavu z té údržby. Mimčo se má narodit na konci října, tak jestli třeba přes zimu materiál nepopraská, jak je to s mytím, když je někde šmouha? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí