Výbavička pro mimi 6 měsíců až 1 rok

209
3.2.13 14:09

Výbavička pro mimi 6 měsíců až 1 rok

Všude se píše, co je potřeba mít připraveno pro dítě po narození. Čas rychle letí, mimi rychle roste. Co vlastně potřebuje nového mimčo starší 6 měsíců? Pojďme se o tom prosím pobavit. Napadá mě jídelní židlička, bryndák, nádobí pro přípravu/servírování příkrmů, případná ohrádka (komu vyhovuje), oblečky… Co jste kupovaly nového vy nebo budete pořizovat pro vaše drobečky? Díky za názory. Třeba (nejen mě) pomůžou si naplánovat nákupy a výdaje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
987
3.2.13 14:17

Choditko skakadlo :) :mrgreen: zabrany na schody. taky me nic nenapada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
3.2.13 14:21

Učící hrníček na pití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
3.2.13 14:23

Všeobecně si to napsala. Jídelní potřeby (židlička, lžičky, lahvičky, hrníčky, brydáčky), potřeby k zabezpečení bytu (západky do zásuvek, něco na rohy, ohrádku), oblčky dle potřeby, my je dědili, takže jsme kupovali minimimu, s tím neporadím, jen botičky určitě :palec:

• Citovat
  • Upravit
4200
3.2.13 15:08

U nás se vyplatilo sedátko do vany a přehrada do vany. No a pak věci kolem jídla - židlička, bryndáky, hrnky, příbory, talířky, křupky, sušenky, čaje. No a samozřejmě oblečení (i když v 6 měsících nosil 74 a teď 86/92).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
3.2.13 15:14

A smím se zeptat, jak jste řešily zábranu kolem topení a krbových kamen? My topíme v kotli, takže topení bývá dost horké, ale větší starost mi dělají ty krbovky. Na jaře a podzimu v nich topíme hodně. Jenže jsou v jídelně, centrum domu, tak je nějak zabezpečit musíme. Jen se mi nechce kupovat za 8 tisíc takovej kovovej plot, co se přivrtá kolem do zdi a země. Nic jiného jsem zatím neobjevila, ale tohle se mi moc nelíbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
3.2.13 15:36

Začínám teď řešit stejné období. Napadá mě ještě autosedačka. Těším se na další reakce, hodí se mi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
3.2.13 15:47

@jazminka27 My jsme kamna nijak neřešili (máme krbová kamna). Dávali jsme pozor a malá kupodivu neměla spády je osahávat. Loni (8 - 10 měsíců) ještě nechodila, letos už dobře chápe, že pálí - drží se od nich v uctivé vzdálenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
3.2.13 21:16

:nevim: oblečení postupně, před rokem další kategorii autosedačky… mě fakt nic jiného nenapadá (samo bez jídla + drogerie)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
3.2.13 23:41
@jazminka27 píše:
A smím se zeptat, jak jste řešily zábranu kolem topení a krbových kamen? My topíme v kotli, takže topení bývá dost horké, ale větší starost mi dělají ty krbovky. Na jaře a podzimu v nich topíme hodně. Jenže jsou v jídelně, centrum domu, tak je nějak zabezpečit musíme. Jen se mi nechce kupovat za 8 tisíc takovej kovovej plot, co se přivrtá kolem do zdi a země. Nic jiného jsem zatím neobjevila, ale tohle se mi moc nelíbí :nevim:

neřešila jsem to nijak. keolem krbovek se šlo na wc a do koupelny a byly v obýváku. naučil se že to pálí, pochopil velmi brzy aniž by se musel spálit a nechodil tam. ale já má opatrné dítě, které do ničeho nejde po hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
5.2.13 11:49

Taky jsme krbovky nijak neřešily, stačí říct, že pálí a hned z nich má respekt. Jinak jak už tady holky psaly jídelní potřeby určitě, pak mě napadá takovéto lehátko ke krmení a hraní (to jsme měli ale už ve 4 m), pak boty s pevnou patou jak na doma tak na venek, určitě ty doplňky na zabezpečení bytu, takže zásuvky, ostré rohy, skříňky apod. Pak jsme hodně využili edukační hračky a hrací deku. Myslím, že na všechno příjdeš postupně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí